Desinfectie kabinet Plastic Shell Spuitmatrijs

Desinfectie kabinet Plastic Shell Spuitmatrijs

Als u hulp nodig hebt bij het kopen van een masker, beschermende bril, gezichtsmasker machine, en andere beschermende producten, u contact met ons opnemen.
Praat nu

Productdetails

Over onze Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co., Ltd

1. Ontwerpcapaciteit

Ons ontwerp en ontwikkeling centrum bevordert het systeem van gezamenlijke evaluatie door schimmel deskundigen en ontwerpers en integreert Europese en Amerikaanse mal ontwerp normen om ervoor te zorgen dat het ontwerp is op zijn plaats een keer.

Het ontwerp- en ontwikkelingscentrum van het bedrijf heeft meer dan 50 dynamische en innovatieve ontwerp- en ontwikkelingsmedewerkers. Hun rijke ervaring in matrijs ontwerp en beheersing van moderne design methoden hebben hen in staat gesteld om perfect en effectief worden gecombineerd. Het bedrijf heeft geavanceerde UG, CATIA, WorkNC, AUTOCAD, MOLDFLOW, en andere CAD / CAM / CAE software, gebaseerd op IGES, STEP, DXF en andere formaten van bestandsuitwisseling, met product concept ontwerp, structureel ontwerp, snelle prototyping, inspectie, en verificatie Technische middelen om klanten te voorzien van complete oplossingen van nieuwe productontwikkeling tot matrijs productie.

2. Verspaningscapaciteit

image

3. Servicecapaciteit

Voor elk matrijsproject, zal worden uitgerust met een verkoper en een projectmanager, zullen zij alle proces van order tot matrijs verzending. Ook zullen ze op elk gewenst moment klaar zijn voor uw bericht.

1 (1)


Holte en kern geïntegreerde structuur en splitsing structuur

De holte en de kern zijn zeer belangrijke onderdelen die de vorm van het gegoten product informeren, en de methode van hun bereiding kan breed worden verdeeld in twee soorten.

Dit soort bereidingswijzen zijn "Integrated Structure" en "Splitting Structure".

De "geïntegreerde structuur" is er een waarin, zoals de naam al aangeeft, de holte en de kern worden voorbereid als één geïntegreerd onderdeel.

De "Splitsingsstructuur" is er een waarin de holte en de kern zijn verdeeld in 2 of meer componenten die samen zijn geassembleerd.

Elk van deze methoden heeft zijn eigen voor- en nadelen die in tabel 1 zijn opgenomen. Verder worden enkele concrete voorbeelden van de verschillende structuren getoond in fig. 1.

Fig. 1

(Evaluatie: = Uitstekend, = Goed, = Gedeeltelijk bevredigend, = Niet geschikt.)

image

De beslissing om een geïntegreerde structuur of een splitsingstructuur te gebruiken moet worden genomen gezien de vorm van het gegoten product, de levensduur van de mal, het type plastic, enz., na het wegen van de voors en tegens. We worden vaak gevraagd welke structuur goed is, en ons antwoord is dat welk type goed of slecht is, wordt bepaald op basis van de voorwaarden voor selectie.


Contact Shine

202001061412588260475

Hot Tags: desinfectie kast plastic shell spuitvorm, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like