Extrusie Die voor Meltblown Stof

Extrusie Die voor Meltblown Stof

PP smelten geblazen stof kan produceren N95 gezichtsmasker.
Praat nu

Productdetails

Extrusie sterven voor gesmolten stof


Wat is Meltblown Fabric Die?

Smeltgeblazen stof matrijs is de mal spray het materiaal aan de roller, dan is de stof blijkt.

Dus de matrijs kwaliteit gecontroleerde stof kwaliteit. De hoge kwaliteit smeltspray doek is dunner, de dichtheid en uniformiteit is goed, de barrière tarief is 98% of 99%, en door de snelheid is goed, adem is gladder, en wat sommige inferieurmasker gebruikt zelfs niet smelten spray doek helemaal.


De structuur van wegwerp gezichtsmasker


disposable

Smelt geblazen stof is het hart van het gezichtsmasker, het is de belangrijkste filterlaag en het voornamelijk materiaal is PP materiaal. Dus de Smelt geblazen stof vorm is het centrum van smelt geblazen stof productielijn.

De uniformiteit en stabiliteit van de lozing van smelt - spuiten sterven hoofd zijn bepalend voor de kwaliteit van smelten - spuiten doek.


Het proces van het maken van Melt Blown Fabric


melt-10
Polymeervoeding → smelt extrusie → vezelvorming →

          

vezelkoeling → mesh vormen → hechting (vast gaas) →


cutting edge winding → na-afwerking of speciale afwerking


De functie van smelt spuitgietkop is om het polymeer smelten of oplossing te veranderen in viskeuze stroom staat

in een dunne stroom met een specifieke sectie door de poriën, en vormen een draadstrip na stolling door middel van stolling medium zoals lucht of stolling.

melt-

We kunnen zien dat de PP materiaal spray van het midden gat en de kloof afstand is 0,7mm.


Hoe maak je een Melt Blown Mould?

Sommige fabrieken gebruiken CNC edm machine om spine-jet micro gat te verwerken, kan het probleem van het boren bewerken gebroken bit en braam op de bodem van het gat op te lossen, maar de moeilijkheid van de elektrode productie is niet klein, en de productie van koperelektrode is gemakkelijk te produceren burr, vervorming, om dit probleem op te lossen, sommige fabrieken gebruiken koper-doordrongen grafiet elektrode. Sommige fabrieken gebruiken CNC edm machine om spine-jet micro gat te verwerken, kan het probleem van het boren bewerken gebroken bit en braam op de bodem van het gat op te lossen, maar de moeilijkheid van de elektrode productie is niet klein, en de productie van koperelektrode is gemakkelijk te produceren burr, vervorming, om dit probleem op te lossen, sommige fabrieken gebruiken koper-doordrongen grafiet elektrode.
Sommige fabrieken gebruiken ook lasers om spinnerets te verwerken. Laserboren technologie is het gebruik van hoge vermogensdichtheid laserstraal bestralen het verwerkte materiaal, zodat het materiaal snel wordt verwarmd tot de verdampingstemperatuur, verdamping om gaten te vormen. Het grootste voordeel is dat de verwerkingsefficiëntie zeer hoog is, het verwerken van een gat duurt slechts een paar seconden, maar de bijbehorende verwerkingsapparatuur is erg duur.

dieSpinneret microholes worden over het algemeen verwerkt door bewerkingscentrum boren, maar omdat het gat te klein is, is de standtijd niet stabiel. Zodra de voorspelde vroege breken optreedt, zal de hele spinneret worden gesloopt, zelfs als de boor bit niet kan worden genomen. Het verwerken van een Φ 0,2 mm spinneret gat, de verwerkingstijd in 30 seconden of zo, een goed beetje kan spelen meer dan 300 gaten.
Introductie van Aoxu Mould Company

Onlangs met de smelt geblazen stof vraag, de mal is grote vraag, Aoxu schimmel hebben veel orders van smeltgeblazen stof schimmel, dus we zijn ervaren in het maken van deze mallen.

Neem contact met ons op als je een vereiste hebt.


Contactgegevens

名片

Hot Tags: extrusie sterven voor gesmolten stof, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like