Extrusie Die van het maken van Melt-blown Nonwoven

Extrusie Die van het maken van Melt-blown Nonwoven

Verspanende extrusie sterven van het maken van smeltgeblazen nonwoven, contact Shine (sales1@aoxumoulds.com/+86 157 5766 8880)
Praat nu

Productdetails

De functie van de extrusie sterft---smelten gesmolten nonwoven.

Video waarin u het proces laat zien:

Breedte: 50 ~ 3500 mm

Die lip opening: 1 ~ 50 mm

Extrusiecapaciteit: 8 ~ 1600 kg / uur

Lipbreedteaanpassing: Extern deckle-systeem

Maatwerk volgens de productievereisten van de klant, op verzoek

Als je een behoefte hebt in de extrusie sterven, neem dan contact op Shine (e-mail: sales1@aoxumoulds.com of telefoon: +86 157 5766 8880), zal ik u de vraag die u verward.


Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co., Ltd, biedt ontwerp- en engineeringassistentie aan alle klanten die kunnen profiteren van onze ervaring. Ons projectmanagement kan op elk moment deelnemen aan uw productontwikkelingsprogramma's, wat uw eigen personeel kan vergroten en de productie van onderdelen kan versnellen.

Onze sterke ontwerpcapaciteit vergemakkelijkt met geavanceerde software van CAD/CAM/CAE biedt onze klanten de service variërend van productconceptueel ontwerpen, structuurontwerpen tot een totaaloplossing van snelle maling. We hebben opgebouwd rijke ervaring en kennis in het ontwerpen en produceren van hete lopers, lucht-hulp mallen, en super-harde mallen. We nemen een TQM-systeem dat gericht is op klantenservice bij de productie ervan, pleiten actief voor de standaardisatie van ISO9001 en verbeteren voortdurend het technische proces om het hele proces van ontwerpen en produceren, dat de kwaliteit van de producten verder heeft gewaarborgd, strikt te controleren en te controleren.


Contact Shine

202001061412588260475

Hot Tags: extrusie sterven van het maken van smelt-geblazen nonwoven, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like