Induced Ethyl Alcohol Spray Type Dispenser Plastic Mold

Induced Ethyl Alcohol Spray Type Dispenser Plastic Mold

Geregisseerd door de markt, maken we mallen die in uw werkelijke behoeften zijn om waarde toe te voegen en uw productcompetentie te bevorderen. Volledig gebruik van CAD, en we hebben onderzoek gedaan naar de belangrijkste technologie, relevante technologie en nieuwe technologie. Ons doel is om u ons nieuwste ontworpen product te bieden tegen een zeer redelijke prijs.
Praat nu

Productdetails

Voor zo'n soort dispenserschaal wordt meestal ABS-grondstof gebruikt om te maken.

ABS (Acrylonitril-butadieen-styreen)is een veelgebruikt thermoplastisch polymeer dat doorgaans wordt gebruikt voor spuitgiettoepassingen. 0010010 nbsp;

Deze technische kunststof is populair vanwege de lage productiekosten en het gemak waarmee het materiaal wordt bewerkt door kunststoffabrikanten. Beter nog, de natuurlijke voordelen van betaalbaarheid en bewerkbaarheid belemmeren de gewenste eigenschappen van het ABS-materiaal niet:

ABS Plastic Raw Material, Acrylonitrile Butadiene Styrene Plastic ...

* Impact weerstand

* Structurele sterkte en stijfheid

* Chemische weerstand

* Uitstekende prestaties bij hoge en lage temperaturen

* Geweldige elektrische isolatie-eigenschappen

* Gemakkelijk te schilderen en te lijmen

ABS-plastic bereikt deze fysieke kenmerken door het eerste creatieproces. Door styreen en acrylonitril te polymeriseren in aanwezigheid van polybutadieen, trekken chemische 'ketens' elkaar aan en binden ze zich samen om ABS sterker te maken. Deze combinatie van materialen en kunststoffen geeft ABS superieure hardheid, glans, taaiheid en weerstandseigenschappen, groter dan die van puur polystyreen. 0010010 nbsp;


Betrokken details tijdens het ontwerp van de mal

Matrijsontwerpers moeten aandacht besteden aan enkele details van de matrijsstructuur en het onderdeelontwerp. Details bepalen succes of mislukking. Natuurlijk vereist aandacht voor detail niveau en ervaring. Maak u geen zorgen, u krijgt deze details om uw ontwerp te helpen.

1. Negeer nooit afschuining

(1) Niet-gevormde onderdelen moeten scherpe randen vermijden.

De onderdelen hebben scherpe hoeken of scherpe randen en de onderdelen zijn gemakkelijk in te klappen bij nitreren. Het ontbreken van een R-hoek zorgt voor verwerkingsspanning. Onderdelen zullen voortijdig defect raken. Als de kern of holte niet is afgeschuind. Dit kan bij spuitgieten weerstand veroorzaken.

(2) Er is geen standaard voor aanschuining.

De afwerkingen van de sjabloon zijn uniform en zien er prachtig uit. Gebruik verschillende afwerkingen, afhankelijk van de grootte van de sjabloon.

(3) De montage van onderdelen moet een afschuining zijn.

Montagegaten voor onderdelen en koppen voor asachtige onderdelen. Een geschikte afschuining is vereist. Dit vergemakkelijkt de montage en is minder vatbaar voor beschadiging. En het is gemakkelijk om de paspen in het montagedeel te slaan.

Zoals de afbeelding laat zien:

image

2. Ontwerp de gaten correct

(1) Vermijd het breken van de randen van de gaten.

(2) De gatdiameter van de schroef.

(3) Waterpijpdraad op de afschuining.

(4) Ontwerp van koelwatergaten die elkaar kruisen in hetzelfde vlak.

(5) Koelwateropening.

3. Onjuist ontworpen schroeven en moeren

4. Stel de schroeven voor de oogbouten in

5. Stel de paspen correct in

6. Correcte toepassing van standaardonderdelen

7. Installeer het slotblok correct

8. De mal moet worden voorzien van een vormopeningssleuf

9. Vermijd het optillen van schimmels en plaatsingsmoeilijkheden

10. Streng onderdeelontwerp

11. Ontwerp en selectie van malbasis

12. Markering van oppervlakteruwheid van onderdelen 0010010 nbsp;

Meer details kunnen u laten zien als u geïnteresseerd bent.


Vormcyclus en afkoeltijd

Hoewel kunststof spuitgietmatrijzen de functies moeten hebben voor het produceren van vormdelen met de gewenste kwaliteit, is het tegelijkertijd vereist dat productie mogelijk is tegen de laagst mogelijke productiekosten.

De cyclus van kunststof spuitgieten wordt als volgt gedefinieerd:

image

Onder de factoren die de vormcyclus bepalen, is de koeltijd t 2 de belangrijkste. De afkoeltijd is de tijd vanaf het vullen van de binnenkant van de holte met gesmolten plastic tot het afdichten van de poort totdat het plastic stolt. Uit ervaring is bekend dat de afkoeltijd varieert afhankelijk van het koelvermogen van de holte van de mal. Bovendien varieert het ook afhankelijk van het type vormmateriaal en de wanddikte van het vormproduct. Voorspellen wat de optimale afkoeltijd is tijdens de ontwerpfase van de matrijs is een zeer belangrijke kwestie bij het schatten van de productiekosten van het vormproduct. Hoewel er recentelijk softwareproducten op de markt zijn gekomen die de afkoeltijd door CAE voorspellen, wordt in het algemeen de volgende experimentele vergelijking gebruikt om de afkoeltijd te voorspellen.

image


Neem contact op met Shine

202001061412588260475

Hot Tags: geïnduceerde ethylalcohol spray type dispenser plastic mal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like