Knurling Tandschimmel voor N95 Masker Machine

Knurling Tandschimmel voor N95 Masker Machine

Als u hulp nodig hebt bij het kopen van een masker, beschermende bril, gezichtsmasker machine, en andere beschermende producten, u contact met ons opnemen.
Praat nu

Productdetails

Aoxu Mould kan uw bestaande tooling of onze technische ervaring en middelen gebruiken om uw aangepaste mallen te leveren.  Via onze eigen faciliteit of een van onze geselecteerde externe tooling medewerkers, kunnen we de flexibiliteit behouden die ons in staat stelt om de beste combinatie van capaciteit en capaciteit aan te passen aan de eisen van een bepaald gereedschapsproject.

We bieden ook technische vaardigheden en creativiteit om gereedschapswijzigingen en ontwerpwijzigingen aan te bevelen om uw productie te maximaliseren en de productiekosten te minimaliseren. Daarnaast wordt de standtijd verlengd via ons eigen onderhoudsprogramma, waardoor de productiviteit van de gereedschapsgereedschappen verder wordt verbeterd. Aoxu Mould heeft ruime ervaring met zowel harde als zachte gereedschappen. Zachte gereedschappen, meestal gemaakt van een aluminiumlegering, kunnen worden voorgesteld wanneer onderdelen en productie-eisen niet de kosten van harde gereedschappen met levensduur of capaciteit rechtvaardigen die veel hoger zijn dan de productievereisten van het product.


Contact Shine

202001061412588260475

Hot Tags: knurling tandmal voor n95 masker machine, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like