Masker Oorbeschermers Injectievorm

Masker Oorbeschermers Injectievorm

Veel medische hulpverleners dragen het masker elke dag vanwege het virus en veroorzaken roodheid en ettering van hun oren
Praat nu

Productdetails

Masker Oorbeschermers Schimmel

Masker Oorbeschermers Schimmel


VormstaalP20
Vormbasis45#
Holte4 gaatjes
LoperKoude hardloper
Tijd om te bezorgen35 dagen
Cyclustijd20s
Mold Life300, 000 schoten


Toepassing van oorbeschermers

护耳器-1

Dortors dragen elke dag gezichtsmasker, en hun oren zijn meestal rood en etterend lijden aan het masker.

Dus deze nieuwe producten kunnen hen helpen de pijn te verminderen.

Manier van dragen: Dragen zoals de foto laat zien en het kan worden aangepast aan de hoofdmaat.


Welk materiaal is goed voor oorbeschermer?

PP:

Met goede elektrische prestaties en wordt hoogfrequente isolatie niet beïnvloed door vochtigheid, maar bij lage temperatuur, broos, niet slijtvast, gemakkelijk te verouderen, geschikt voor het maken van algemene mechanische onderdelen, corrosiebestendige onderdelen en isolatiedelen.

Kenmerk: Polypropyleen is een niet-giftig, geurloos, geurloos, opalescent, zeer kristallijn polymeer metmaterialeen dichtheid van slechts 0,90 - & quot; 0. 91 g / rm, en is een van de lichtste kunststoffen die beschikbaar is. Het is bijzonder stabiel tegen water, in het waterabsorptietempo is het slechts 0. Goede vervormbaarheid, maar door het krimppercentage is het groot (voor { {5}}% ~ 2. 5%). Dikwandige producten zijn gemakkelijk te verzakken, voor sommige van de hogere dimensionale precisie-onderdelen is het moeilijk om aan de eisen te voldoen, producten met een goede oppervlakteglans, gemakkelijk te kleuren.

BUIKSPIEREN:

Abs-materiaal is de afkorting van acrylonitril / butadieen / styreen-copolymeerplaat, het is een soort polymeerplaat op houtbasis, geassembleerde PS-plaat, SAN-plaat, BS-plaat slijtvastheid, oliebestendigheid, slagvastheid en andere uitstekende eigenschappen, wordt voedselindustrie onderdelen, bouwmodellen, koelindustrie en andere gebieden van nieuwe materialen.

Kenmerk:

ABS-materiaal omdat het erg hard is, dus het heeft een sterke slagvastheid, krasbestendigheid, maatstabiliteit en andere kenmerken, en tegelijkertijd zowel vochtbestendig, corrosiebestendig, gemakkelijk te verwerken en andere kenmerken, is het een zeer ideaal materiaal in de plaatindustrie.

ABS-materiaal is nog steeds zeer goed doorlaatbaar voor licht, vergeleken met dezelfde transparantie van acryl, hoewel er veel taaiheid is, maar de prijs is relatief hoog en de kleur is niet zo veel als de acrylkleur, is over het algemeen beige, zwart, transparant drie kleuren.

ABS-materiaal is ook zeer milieuvriendelijk, omdat het gebruik van chemicaliën uit de omgeving, dus er is geen giftigheid en geen geur, en het kan elektrische isolatie zijn, is een zeer veilig materiaal.


Injectieproces

injection

1. Smeltproces van kunststof: 00 1 00 1 0 nbsp;

Het plastic materiaal wordt verwarmd, getransporteerd, verdicht, gesneden, gemengd en gehomogeniseerd in de cilinder om het materiaal te veranderen van glastoestand naar viskeuze vloeistoftoestand, om te voldoen aan de vereisten van spuitgieten.

2. Spuitgieten vulproces

In de vulfase van de spuitgietmatrijs wordt de smelt in de opslagkamer door de sproeikop, de vormloper en de poort door de schroef onder de drukkracht van de injectiecilinder in de vormholte gespoten. 0010010 nbsp; {{1} }. Compressieherstelproces 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp;

Ga door met spuitgieten om het volume van het door krimp lege deel op te vullen.

4. Koelvormingsproces

Na het einde van de houddruk wordt de poort bevroren en ondergaat het product een periode van afkoelen en uitharden.

5. Uitwerpproces

Na een periode van afkoeling heeft het in-proces product een zekere mate van stijfheid en sterkte. De onderdelen worden door de drukstang van de mal uit de spuitgietmatrijs geduwd.


Mold Testing 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp;

0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp;

clamping-1


0010010 nbsp; * Het kiezen van een geschikte injectiemachine volgens de vorm van de mal.

0010010 nbsp; * Controleer het materiaal indien nodig bakken of niet 0010010 nbsp; 0010010 nbsp;

0010010 nbsp; * Reinig de materiaaltrechter

0010010 nbsp; * Pas de druk en het injectievolume aan

0010010 nbsp; * De voortgang van de schroef mag niet korter zijn dan de tijd van het stollen van de poort, anders wordt het productgewicht verlaagd en worden de productprestaties beschadigd


Vormcategorie Aoxu Make

SMC-Vormen:

Auto-onderdelen, badkameraccessoires, industriële apparatuur, elektrische 0010010 versterker; Elektronica

Kunststof spuitgietmatrijzen:

Daily Commodity, Auto-onderdelen, Industry Appliance, Beschermende producten enzovoort.

Gietgereedschap:

Aluminium producten


Ons voordeel

1. We zijn in de fabriek en het is gemakkelijk te communiceren tussen klant en maker, gemakkelijk te begrijpen

2. Dienst na verkoop is beter dan handelsbedrijf

3. Onze fabriek heeft een CNC-machine, een graveermachine en een boormachine in huis, dit kan ervoor zorgen dat de mallen op tijd klaar zijn.

4. Alle werknemers zijn ervaren en er zijn 3 inspecteurs in onze fabriek.

5. Verkoop is elke dag online en zorg ervoor dat u problemen binnen 24 uur oplost.


Contactgegevens

名片

Hot Tags: masker oorbeschermers spuitgiet, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like