Mould Making PP Melt-blown Nonwoven

Mould Making PP Melt-blown Nonwoven

Met de wereldwijde uitbraak van Covid-19, is de vraag naar epidemische preventie materialen omhooggeschoten. Om te voldoen aan de wereldwijde vraag naar smeltgeblazen stoffen voor maskers, beschermende kleding en andere productie-installaties, heeft Aoxu Mould zijn technische en productiekracht geconcentreerd om verschillende problemen in technische problemen van een grootschalige smeltgewaaide doekmal te overwinnen.
Praat nu

Productdetails

Mould Making PP Melt-blown Nonwoven

Beschrijving van de vorm

* Coat hanger flow channel is ontworpen op basis van de grondstofkenmerken (viscositeit, temperatuur, stroomsnelheid)

* Klaar polijsten mate van sterven holte: 0.01um-0.06um

* Afgewerkt polijsten mate van getrokken garen boord gaten muren: 0.03um-0.04um, met behulp van hete olie circulerende temperatuurregeling die cartridge kachel om interne verwarming of verwarming plaat te maken externe verwarming geschikt voor PET, PBT, PE, PP, PE, PTFE, PS, EMA, EVA, TPU, koolstofvezel en andere materialen.


Matrijs Technisch

* Conventionele matrijsmodellen 1.1M-1.6M kunnen ook worden aangepast aan de specifieke eisen van de klant.

* Smelt geblazen kop (spinneret) in diameter 0,2 mm-0,3 mm, het centrale moment van spinneret gat tussen 0,7-0,8mm.

* Van toepassing op procestemperatuur onder de 350 graden, koolstofvezel 330-350 graden, PP, PET onder de 300 graden.

* Geschikt voor productie 30-50KG/Uur in het algemeen, productie onder 80KG/Uur onder speciale eisen, kan ook worden geconfigureerd op basis van de productielijn capaciteit.

Mould Making PP Melt-blown Nonwoven


Voordelen van onze matrijs

* Speciale gestroomlijnde stroomkanalen worden aangepast en geoptimaliseerd door computersimulatie op basis van verschillende grondstoffen om continue en onbelemmerde stroomoppervlakken te verkrijgen

* Ontworpen met vervangbare spinnerets en compressie spinneret gat en flow kanaal structuur om een stabiele stroom en uniforme spinnen te garanderen

* De luchtuitlaat is uitgerust met een verstelbare luchtstroomregeling om de snelle aanpassing van de luchtstroom op een bepaald gebied te bereiken

* Alle oppervlakken zijn verguld met hard chroom; met 12,9 bouten met hoge sterkte als bevestigingsmiddelen; de verwarmingsstaven van hoogwaardig roestvrij staal zijn onderworpen aan zoneregeling van de verwarmingstemperatuur

* Aanpasbare isolatie-apparaten zijn beschikbaar om effectief te verminderen het warmteverlies en het minimaliseren van de productiekosten

* De gecombineerde matrijs met eenvoudige structuur is gemakkelijk te demonteren en schoon te maken


Het proces van het maken van niet-geweven stof

Het smeltgewaaide proces is een niet-geweven productiesysteem waarbij een polymeer direct wordt omgezet in continue filamenten, geïntegreerd met de omzetting van de filamenten in een willekeurig gelegd niet-geweven weefsel. De eerste ontwikkelingen op dit gebied van technologie in het industriegebied begonnen rond 1945. De algemene procesbeschrijving is vergelijkbaar met het spunlaid-proces, maar in detail zijn beide soorten processen heel verschillend. Met behulp van de smeltgewaaide technologie worden de gesponnen filamenten versneld door middel van hete, snelstromende lucht die direct op een bewegend substraat wordt geblazen, waardoor een zelfgebondeerd web ontstaat.

image

1.

Voor PP-grondstoffen is het gemakkelijk om zijde te vormen en de MFI is hoger (ongeveer ≥1500g/10min), zodat het fijne vezels kan vormen met een diameter van 2-3 μm. En het heeft de sterke prestaties om virussen te filteren.

2. Fabricagetechniek

Inclusief drie stappen: smelt extrusie, smelt-geblazen technologie, en behandeling, zoals de volgende foto toont.

image

Met schroef extruder, kan het gesmolten materiaal overbrengen tot mal deel, dan extruder uit de spinneret gat (zoals foto's a en b toonde). Dan kan het de niet-geweven stof vormen.

image


Het belang van smeltgewaaide schimmel voor niet-geweven stof

De niet-geweven stof wordt gecombineerd met PP superfijne vezel met witte uitstraling, zachte en nette eigenschappen. De stof fijnheid is ongeveer 0,5-1,0μm, en de willekeurige verdeling van vezels maakt ze meer kans om hechting te verwarmen.

De sleutel tot het produceren van een dergelijk soort niet-geweven stof is de smeltgewaaide mal. De binnenzijde van de matrijs moet glad zijn met hoogglans, zodat de mal zelfs stof kan uitspugen. En als het spinneretgat kleiner is, is de zijde fijner. Voordat de diameter van het gat is ongeveer 0,4 mm, nu met de verbetering van de technische, het gat is meestal 0,15-0,25mm.

Als de stof de norm van 95+ moet bereiken, is de smeltgeblazen niet alle feiten, de effecten die ook door de extrudermachine, de grondstof en de machineparameters worden beslist.

Als u een hoogwaardige smeltgietvorm nodig hebt, u contact opnemen met onze Aoxu Mould.


Contact Shine

202001061412588260475

Welkom om de hoge kwaliteit en lage kosten matrijs te kopen maken pp smelt-geblazen nonwoven in bulk bij ons. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van beschermende producten in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor producten op maat contact met ons op om ons nu op de hoogte te stellen van de details.
Hot Tags: matrijs maken pp smelt-geblazen nonwoven, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like