Klaar schimmel van 450mm Mipor Meltblown Extrusion Die

Klaar schimmel van 450mm Mipor Meltblown Extrusion Die

Klaar mallen voor het maken van smeltgeblazen niet-geweven stof, contact +86 157 5766 8880.
Praat nu

Productdetails

Er zijn veel mensen die zeggen dat de smelt-geblazen extrusie sterven is gemakkelijk geblokkeerd. Hier wil Shine u vertellen waarom de mal gemakkelijk kan worden geblokkeerd.

* Er zijn onzuiverheden in smeltgeblazen materiaal, het asgehalte is groot en haalt niet de norm van GB/T30923-2014.

* De spinneret gaten zijn niet glad genoeg, na lange tijd spuiten, moeten de gaten schoon te maken.

* PP grondstof is niet stabiel.

* Er zijn geen filters in de mal.

* Het laadvat is niet schoon.


De belangrijke feiten van het maken van gesmolten stof N95 +

Een set van smeltgeblazen extrusie machines bestaat uit een voedingssysteem, schroef extruder, luchttoevoer, filter eenheid, meting pomp, extrusie sterven, ontvangstapparaat, en wikkelmachine. Als u wilt maken smeltgeblazen stof bereiken van de standaard van N95 +, moet je aandacht besteden aan een aantal punten:

1. Smelt-geblazen extrusie sterven

De spuitgaten moeten in een lijn, en er zijn straalsleuven voor straalstroom aan beide zijden van de op en neer. De gaten diameter is meestal 0,15-0,4mm, de afstand tussen twee gaten is 0,7mm.

2. Filtereenheid

Er zijn vijf lagen van de filtereenheid, met een laag netnummer op de oppervlaktelaag en een hoog netaantal op de middelste laag. De vervangingsperiode wordt bepaald door de onzuiverheid van grondstoffen. Als de druk het ingestelde punt bereikt, neemt de extrusieoutput aanzienlijk af, neemt het stroomverbruik van schroefextruder toe en moeten andere omstandigheden verschijnen, het filter onmiddellijk veranderen.

3. Meetpomp

De functie van de meetpomp is het meten en transporteren van het materiaal naar het matrijsgedeelte en het produceren van geplande druk om ervoor te zorgen dat het materiaal kan uitspuiten. De meetpomp bestaat uit één paar precisiemessen, drie pompplaten, twee assen en één koppeling.


De feiten die de smeltwaaiende stofeigenschappen beïnvloeden

1. Smeltstroomindex (MFI)

Hoe lager het molecuulgewicht van het polymeer, hoe hoger MFI, ook de laagste smeltviscositeit, wat beter is voor smeltgeblazen. De smeltindex weerspiegelt niet alleen de vloeiende eigenschap, maar is ook nauw verwant aan zichzelf fysieke en mechanische eigenschappen. PP materiaal van hoge MFI kan de 1/3 output te verhogen.

Ready Mold Of 450mm Mipor Meltblown Extrusion Die

2. De temperatuur van verschillende gebieden van schroefextruder

Als de temperatuurinstelling niet correct is, zal het de gaten geblokkeerd en slijtage veroorzaken, stofoppervlakte gebreken verhogen of knipperen.

3. Snelheid van hete lucht

Het zal de lineaire dichtheid van vezels en fysieke eigenschappen van het product beïnvloeden, op de omstandigheden van dezelfde temperatuur, schroefsnelheid en ontvangstafstand:

* De snelheid van hete lucht toeneemt, de diameter van de vezel te verminderen, ook de sterkte zal toenemen;

* maar als de snelheid te snel is, zal het flash veroorzaken en het weefseloppervlak beïnvloeden.

4. De straalhoek van hete lucht

Het betekent de meegeleverde hoek van de luchtstroom en schimmel bodem, die de stretch effect en vezel morfologie beïnvloeden.

5. DCD

Als DCD toeneemt, zal de stof zacht zijn; integendeel, als de DCD afneemt, zal de sterkte verbeteren.

6. De extrusieoutput van polymeer

Onder dezelfde temperatuur neemt de extrusieoutput toe, neemt de smeltgeblazen stof toe, ook de sterktetoename (afname bij het bereiken van de piek).


Contact Shine

202001061412588260475

Hot Tags: klaar mal van 450mm mipor gesmolten extrusie sterven, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like