Smart Teaching Multimedia Digital Podium

Smart Teaching Multimedia Digital Podium

Smart Teaching Multimedia Digital Podium 1. Product Specificaitions Grootte van het product: 1140 * 800 * 990mm, 1200 * 750 * 950mm, 770 * 565 * 930mm, etc. Materiaal: ABS / Plastic Materiaal, structuur en technologie: ABS engineering plastics (wanddikte: 6 mm) plus koudgewalste staalplaten (wanddikte: 1,5 mm en ...
Praat nu

Productdetails

Smart Teaching Multimedia Digital Podium


1. Productspecifieke opdrachten

Productgrootte: 1140 * 800 * 990mm, 1200 * 750 * 950mm, 770 * 565 * 930mm, enz.

Materiaal: ABS / kunststof

Materiaal, structuur en technologie: ABS-technische kunststoffen (wanddikte: 6 mm) plus koudgewalste staalplaten (wanddikte: 1,5 mm en 1,2 mm); het maakt gebruik van een split-type structuur (het anders ontworpen bovenste deel en onderste bureau zijn met elkaar verbonden door schroeven en kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd), een-staps spuitgieten en plaatwerk; Kleur: middel grijs.

Gebruik: integreer een verscheidenheid aan audiovisuele apparatuur, geschikt voor hogescholen en universiteiten, multimedia-klaslokalen in het basis- en voortgezet onderwijs, conferentiezalen, studio's, trainingsruimten, collegezalen, enz.

Naam

Multimedia platform

Dikte

6 mm hele lichaam

Structuur

op en neer splitsen, onderkastmontage

Accessoires

Een besturingsvergrendeling

massief houten leuning

aanrecht MDF

Dimensies

1 14 0 mm * 80 0 mm * 900 mm

displayer

22inch

2. Productbeeld
_0902_.jpgIMG_0912.jpg

3. Structuurkenmerken

1. Met op en neer s plit structur e, het is gemakkelijk te vervoeren, en van mooie en opgeruimde uiterlijk .
2. Er is een stoplimiet voor monitoren , van handmatig hefontwerp .
3. Met verborgen trekontlasting op toetsenbord.
4.   Leuningen zijn van L-type hoogwaardige houtmaterialen .

5. Het lagere bureau van het platform keurt kabinet-type standaardontwerp goed, dat met keerschotplaten wordt uitgerust, die elektrisch multimedia het onderwijzen materiaal zoals centrale controleapparaten en machtsversterkers kan aanpassen; andere elektrische multimedia-lesmateriaal kunnen op keerschotten worden geplaatst; alle apparatuur moet op een oogstrelende manier worden geplaatst. De onderste lessenaar van het platform heeft links en rechts schuifdeuren (die vrij kunnen worden geopend), waardoor bewerkingen en nabewerking mogelijk worden; het stelt ook een CD-ROM-poort in die CD-ROM-bewerkingen gemakkelijk maakt.

6.Start en installatie van Displayer: Displayer is uitgerust met gehard glas; hier is Displayer in 17 inch tot 22 inch toegestaan; de montageplaten en het hoofdgedeelte van het bovenlichaam zijn wigvormig en deze structuur maakt een mini-richtingaanpassing mogelijk in Displayer; het openen van de montageplaten van Displayer wordt geregeld door elastische scharnieren - wanneer u de centrale bedieningsdeur met de sleutel opent, drukt u de elastische scharnieren licht naar beneden zodat u de richtingen van de montageplaten van de Displayer kunt aanpassen, waardoor u de installatie en vervanging van Displayer aanzienlijk vergemakkelijkt.

7. De desktop maakt gebruik van een stappenboogontwerp, driezijdige omringende structuren en antislipnokken om te voorkomen dat artikelen verschuiven of vallen en het beste antistatische resultaat produceren. ABS-engineering plastics hebben lagere warmteoverdrachtscoëfficiënten, waardoor het optreden van extreme koude in de desktop bij lage temperaturen wordt vermeden en de klantervaring wordt verbeterd.

8. Desktopconfiguratie: een centrale controledoos wordt gebouwd in rechterkant van centraal controledeel, dat algemeen gebruikte het onderwijshulpmiddelen kan huisvesten; op de desktop kan men een waterfleshouder en een muisgroef vinden, en zo'n op de mens gericht ontwerp geniet gemakkelijke en gemakkelijke bediening; het lagere bureau keurt boogontwerpen in alle hoeken goed om kneuzingen te verminderen en leraren en studenten effectief te beschermen.
9. Het toetsenbord maakt gebruik van een schuifconstructie met een groot draagvermogen; het toetsenbord en de lade kunnen afzonderlijk worden vergrendeld, waardoor ruimte wordt bespaard met eenvoudige bediening. Dit platformmodel maakt gebruik van een op de mens gericht ontwerp waarbij alle details rekening houden met de behoeften van gebruikers om de klantervaring te verbeteren.


4.Functions

HTB1ozQZmnCWBKNjSZFtq6yC3FXax_副本.jpg

5. Wat we doen?

Om de beste producten te leveren in de wereld van de educatieve industrie; onderzoeken, ontwikkelen, pleiten en promoten en praktische en veilige milieuvriendelijke producten.


6. Neem contact met ons op

2.pngWelkom bij het kopen van de hoge kwaliteit en lage kosten smart onderwijs multimedia digitale podium in bulk bij ons. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van Teaching Equipments in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu over details te informeren.

Hot Tags: slim onderwijs multimedia digitaal podium, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like