Badkamer vloerplaat schimmel

Badkamer vloerplaat schimmel

SMC-mal met thermische olieverwarming, meer informatie kunt u e-mailen naar leila@aoxumoulds.com.
Praat nu

Productdetails

Badkamer vloerplaat schimmel


project informatie

Productomschrijving Onderdeelnaam
Onderdeel materiaal
Onderdeelgrootte (mm)
Gietstaal Een bord
B plaat
Inzet holte
Core inzetstuk
Schuifinzetstuk
Uitwerpplaat
Reserveonderdeel
Mold Beschrijving Vormgrootte (L * W * H MM)
Schimmel brutogewicht
Mold levensduur (schoten)
Matrijs productiecyclus
Oppervlakteafwerking
Uitwerpsysteem
Cyclustijd
Persvormmachine


Wat is SMC?

SMC is een plaatvormmassa. QQ 图片 20190715172752

SMC is een mengsel van ploymerhars, inzetvullers, vezelversterking, katalysatoren, pigmenten, stabilisatoren, losmiddelen en verdikkingsmiddelen. De productie van SMC is een continu in-line proces. De basiscomponenten van vloeistoffen en vaste stoffen (pasta) worden in bulk gemengd en continu gefilmd, waardoor het filmoppervlak wordt bedekt. Twee spiegelbeeldmeetstations werken gelijktijdig. Een van de met pasta beklede dragerfilms wordt vervolgens met gehakte vezels gelegd. De 2 draagbanen, plakken &. vezels worden vervolgens samengebracht in de componenten worden gekneed in een homogeen samengesteld vel. Het vel wordt vervolgens met een waaier in een houder gevouwen en opgeslagen in een gecontroleerde omgeving waar rijping plaatsvindt, op weg naar een gespecificeerde viscositeit.

In het afgelopen jaar heeft Aoxu Mold Technology zich toegelegd op onderzoek en ontwikkeling van de verwerking van SMC-mallen van verschillende producten, zoals auto fan &. achterbumper, voor &. achterdeur panelen, elektrisch apparaat, badkuip, container enzovoort.


Het compressievormingsproces

Compressievormen vindt plaats in een apparaat dat een "compressievormpers" wordt genoemd, die meestal hydraulisch wordt aangedreven. De meeste compressiepersen vereisen dat zowel het laden van SMC in de matrijs als het lossen van het eindproduct handmatig moet worden uitgevoerd door een ervaren operator.

De pers bestaat meestal uit de bovenste en onderste helften van de mal die tussen twee verwarmde platen zijn geplaatst. Voorverwarmde SMC wordt in de onderste helft van de vorm geplaatst. De bovenste plaat wordt vervolgens neergelaten en oefent tot 2000 psi druk uit op de vorm.

Consistente toepassing van warmte en water zorgt ervoor dat de SMC zich verspreidt en elk deel van de mal op de juiste manier vult. Drukvormen kan daarom worden gebruikt om zelfs complexe, gedetailleerde onderdelen met grote nauwkeurigheid te maken.


Wat is SMC-schimmel?

20190724110341 De compressievorm gebruikt gewoonlijk hydraulische persmachine en de holte en de kern worden bevestigd aan de bovenste en onderste platen van de machine. Zodra het materiaal in de open mal is geplaatst, sluit de machine, wordt de schimmel verwarmd en stroomt het drukkrachtmateriaal over de mal.

De werktemperatuur van de SMC-mal is gewoonlijk 140 tot 160 graden. Bij het ontwerpen van het termprature-systeem is het van essentieel belang om het oppervlak van de matrijs binnen een korte temperatuur te houden. V Een matrijs met uniforme temperatuur vult gemakkelijker en produceert onderdelen met minder kromtrekken, verminderde dimensionele stabiliteit en een uniform uiterlijk van het oppervlak.


Het voordeel van SMC-materiaal

Het belangrijkste en meest besproken voordeel van plaatvormmassa is het lichte gewicht in vergelijking met andere stoffen, inclusief metalen en zelfs ployesters zoals bulkvormmassa (BMC). Om deze reden heeft SMC metalen componenten vervangen als het primaire materiaal dat wordt gebruikt voor een aantal auto-onderdelen. Ts heeft ook gebruik gezien bij de fabrikant van baden, spa's en arena-, cinma- en stadionstoelen.

Naast zijn lichte gewicht is SMC gemakkelijk te produceren en kan het in hoog volume worden vervaardigd. Gecombineerd met de ongecompliceerde aard en de korte productiecyclus van het persgietproces, kunnen onderdelen die met SMC zijn gemaakt in een korte tijd in een vergelijkbaar hoog volume worden gemaakt.

Het lichte karakter van SMC vereist echter geen krachtsinspanning. Het is stevig en duurzaam, bestand tegen impact, zelfs bij hoge snelheden. De compound is zelfs goedgekeurd voor gebruik in de buitenste omhulsels van passagiersvoertuigen, waar het regelmatig hoge scores krijgt bij crashtests.

Ten slotte is een vormmassa een uiterst economische keuze. Fabrikanten kunnen geld besparen op alle aspecten van het productieproces, van minimale arbeid is de tijd ook efficiënt - het kan in de mal worden geprimed in plaats van te wachten tot nadat het gietproces is voltooid. Om echter afwerkingen van klasse A te bereiken, is een verfproces na de gietvorm vereist.

Er is echter iets dat doet wat SMC EN COMPRESSIEVORMING ZELFS BETER DOET - EN HET WORDT LANGE VEZELINJECTIE genoemd.


Het voordeel van SMC-vormdelen is als volgt:

  • Goede dimensionale stabiliteit, inclusief uitstekende thermische weerstand.

  • Pigmenteerbaar voor ingegoten kleur; Beste uiterlijk met schimmeltextuur.

  • Uitstekend eigendomsbehoud in koude en warme omgevingen.

  • Geschikt voor buitengebruik in toepassingen met UV-blootstelling en water.


Mold onderhoud

Nadat de mal lange tijd is gebruikt, moet de snijkant worden geslepen. Na het slijpen moet het snijkantoppervlak worden gedemagnetiseerd en het kan niet magnetisch zijn, anders blokkeert het gemakkelijk het materiaal. De moula-fabrikant moet gedetailleerde registratie maken, het gebruik, de verzorging (smering, aleaning, roestpreventie) en schade tellen en daarbij nagaan welke onderdelen en componenten zijn beschadigd en de mate van slijtage om informatie te bieden voor het ontdekken en oplossen van problemen. . En de vormparameters van de matrijs en de materialen die in het product worden gebruikt om de testtijd van de matrijs te verkorten en de productie-efficiëntie te verbeteren.

Tijdens het gebruik van de mal is de pons gevoelig voor breken, buigen en breken, en de ponshuls wordt in het algemeen gebroken. Schade aan de pons en de huls wordt in het algemeen vervangen door delen van dezelfde specificatie. De parameters van de pons omvatten voornamelijk de grootte van het werkende onderdeel, de grootte van het montagedeel en de lengtemaat.

Persen van onderdelen zoals drukplaat, superieure lijm, etc. lossen van onderdelen zoals stripplaat, peneumatisch bovenmateriaal, enz. Controleer tijdens onderhoud de accessoires van elk onderdeel en of er schade is, repareer het beschadigde onderdeel en neem maatregelen voor de specifieke situatie. Vervang als de luchtslang beschadigd is. Het is noodzakelijk om belangrijke tracjing en inspectie uit te voeren op verschillende belangrijke delen van de matrijs.


Over bedrijf

SMC-matrijs is een van onze hoofdmatrijzenreeksen, waar hoge mechanische sterkte en stijfheid voorop staan. De SMC-gietvorm van oroxoregie op rollen van Aoxu Mold Technology is de ideale oplossing. De multifunctionele structurele onderdelen zijn goed geschikt voor het warm persen en zijn vooral geschikt voor grote oppervlakken.

Aoxu heeft een modern laboratorium met persen met capaciteiten van 200T tot 2500T om uiterst nauwkeurige onderdelen te vormen in een breed scala aan vormen en maten voor test- en testdoeleinden. Synchronisatiebesturing zorgt voor een constante wanddikte, zelfs met zeer complexe of extreem dunwandige onderdelen.

Aoxu wordt meer en meer beroemd SMC-matrijzenmaker in de industrie voor het vormen van platen, zou graag uw eerlijke leverancier van matrijzen willen zijn.


Neem contact met ons op

leila@aoxumoulds.com

2
Hot Tags: Badkamer vloerplaat schimmel

Onderzoek

You Might Also Like