Batterijvakdeksel SMC-schimmel in energie-elektrische voertuigen

Batterijvakdeksel SMC-schimmel in energie-elektrische voertuigen

Aoxu Mold, altijd gericht op perfectie op kwaliteit en diensten van kunststof spuitgieten, wil onze beste diensten en onze beste kunststof gietproducten aan alle klanten leveren.
Praat nu

Productdetails

Batterijvakdeksel SMC-schimmel in energie-elektrische voertuigen

*Kenmerken:

Aansteker

Warmte vervorming temperatuur ≥ 200 ℃

Uitstekende hoge hittebestendigheid en gladheid

Uitstekende mechanische eigenschappen en elektrische eigenschappen

Batterijvakdeksel SMC-schimmel in energie-elektrische voertuigen

*Basis benodigdheden:

Wanddikte: ≥2,5 mm

Inhoud glasvezel: 30-40%

Wateropname: ≤20mg

Vervormingstemperatuur: ≥200 ℃

Barcol-hardheid: ≥50

Treksterkte: ≥90MPa

Buigsterkte: ≥200MPa

Buigmodulus: ≥10,0GPa

Slagvastheid: ≥90KJ / m³

Zuurstofindex: ≥31

* Toepassingen:

Nieuwe energie elektrische auto, elektrische apparatuur, enz.


SMC grondstof

SMC raw material

SMC is een afkorting van Sheet Molding Compound. Het is een composiet gietmateriaal op een vel dat geen plakkerigheid en uitstekende vormbaarheid heeft door de gehakte glasstreng te impregneren tot een verbinding die wordt gemaakt door onverzadigde polyesterhars te mengen met vulstof, katalysator, losmiddel, enz., En door te versterken en chemisch te verhogen viscositeit. SMC wordt gebruikt voor de bouw en automotive. Er zijn plafondmaterialen, plafondtegels voor badkamers en watertanks voor gebouwen en batterijhouders, reservewielputten, bagagedeuren en achterklepdeksels voor auto's. Met name de productie van batterijbehuizingen met SMC-materialen zal naar verwachting verder toenemen in lijn met de toenemende commercialisering en verkoop van milieuvriendelijke voertuigen (elektrische auto's, hybride auto's).

Voordelen van SMC grondstof

* groot aandeel met 1.7-1.9g / cm³, dus het gewicht is lichter dan metaalmateriaal

* sterke ontwerpbaarheid, product kan in een geheel worden gevormd, geen secundaire assemblage nodig

* Lage thermische uitzettingscoëfficiënt, zodat de grootte stabiel is

* Goede corrosieweerstand beter dan metaalmateriaal, dat bestand is tegen elektrolyt, zuur en alkali en niet zal roesten

* Goede schokabsorptie en slagvastheid

* Insulativiteit is beter dan metaalmateriaal

* Brandweerstand kan V0-niveau bereiken


SMC persgieten

SMC compression molding

Procedure: materiaal snijden, op de mal plaatsen, product gieten onder hoge temperatuur en hoge druk, het product verwijderen, de flits reinigen en stapelen.


Spanningsdetectie in wolkbeeld

Spanningsdetectie in wolkbeeld 1Spanningsdetectie in wolkbeeld 2

≥50MPa ≥100MPa


Resultaat van de beperkingsmodus

6


Hoe kies je een beter matrijzenbouwbedrijf in China?

De markt voor plastic matrijzen in China wordt steeds populairder op het gebied van mondiale vormen. Meer en meer kopers van matrijzen over de hele wereld komen naar China op zoek naar geschikte plastic matrijzenmaker. Ook kiezen steeds meer investeerders uit verschillende landen voor China om een nieuwe vormfabriek te vestigen.

Er zijn veel plastic matrijzenfabrieken in China, en de meeste zijn geconcentreerd in drie gebieden: de provincie Guangdong, de provincie Zhejiang in Ningbo en Huangyan Taizhou. Omdat de China-schimmelfabriek en de China-schimmelfabriek van het afgelopen jaar snel toenemen, hoe kies je dan de geschikte schimmelfabriek? Hoe vindt u de matrijzenfabriek die u de vereiste plastic vormen China biedt?

Elke matrijzenfabriek kan zeggen: wij zijn de beste matrijzenmaker in China. We bieden plastic mallen van goede kwaliteit. Is het waar? Niemand weet het, vooral kopers van nieuwe plastic matrijzen of nieuw vlees op het gebied van kunststof gieten.

Een goede matrijzenfabriek, direct te bekijken, moet u controleren hoe hun gereedschapsuitrusting . Wanneer je voor het eerst een schimmelfabriek bezoekt, zijn ze erg nieuw voor je en je hebt er geen idee van. Maar je kunt zien hoe hun apparatuur. Dit is de meest basale factor. Precisiegereedschapsuitrusting zorgt voor een hoge precisie-matrijsafmeting, dus zorgt u voor goede kunststof mallen die u nodig hebt. Zoals Japan Sodick precisie-EDM, kan gereedschapstolerantie 0,01 mm zijn; Sodick precisie draadsnijmachine kan het 0,005 mm maken. Trouwens, Italië Fidia drie assen hoge snelheid CNC, Zwitserland Agie Charmilles draadsnijmachine en EDM-machine rang top.

Ten tweede kun je hen vragen hoe hun technologie is. Bijgewerkte technologie is het belangrijkste voor een matrijzenfabriek die vandaag de dag nog in het kunststofvormveld leeft. Nieuwe technologie kan meer klanten aantrekken, als het ook handig is bij het gieten; Ik denk dat niemand het kan weigeren.

Om te kiezen voor goede plastic vormen China, ten derde, kun je hun vormervaring bekijken . Ervaring is een ander belangrijk item voor een matrijzenfabriek. Zonder enige ervaring voelen kopers van matrijzen zich zorgen over de kwaliteit. Zelfs in het productieproces zal het op de een of andere manier moeilijk zijn voor beide partijen om te begrijpen. U kunt hun productmonsterskamer bekijken, of als u een expert bent op het gebied van kunststof gieten, kunt u enkele gerelateerde vragen stellen om hun mogelijkheden te controleren.

Het laatste, en ook het belangrijkste onderdeel van de goede fabriek van China voor plastic mallen, is hoe ze de levertijd van projecten beheersen . Tijd is geld, vooral voor mallen kopers. Omdat kopers tijd nodig hebben om plastic onderdelen te produceren voordat ze eisen in de markt hebben, mis je anders de beste tijd om te verkopen. Kopers zullen ook veel verliezen. Dat wil zeggen, als de matrijzenfabriek te veel tijd in matrijzenbouw neemt, veroorzaakt dit vertraging van de matrijs, dus kan de matrijzenafnemer deze niet hebben. Zonder de mal kunnen kopers niet beginnen met produceren, en meer vertraging in de levertijd, verliest meer economisch voordeel. Bovenal speelt tijdcontrole van matrijzenafgifte een belangrijke rol. Ook kan het een belangrijk item zijn om de China-fabriek voor plastic mallen van goede kwaliteit te kiezen.


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd , gevestigd in Huangyan, is welkom uw medewerking.

1. Tooling apparatuur

We gebruiken een volledig assortiment van CNC-bewerkingscentra, grote portaalfreesmachines, verticale freesmachines, CNC-graveermachines, elektrische vonk (EDM), draadscharen, enz. Geavanceerde kunststof gietprocessen zorgen ervoor dat we grote mogelijkheden hebben om grote mallen te produceren , complexe mallen, diep holle mallen en hoge precisie mallen.


2. technologie

We hebben een sterk technisch team, met ingenieurs die meer dan 15 jaar ervaring hebben met het maken van matrijzen. Onze ontwerpers zijn goed in het ontwerpen van nieuwe producten en de vormstructuur. Om defecten tijdens de productie van kunststof matrijzen te voorkomen, voeren we meestal de schimmelstroomanalyse voor de matrijs uit voordat we eraan beginnen. Na analyse van de schimmelstroom bepalen we de poort en de structuur van de schimmelinjectie. Daarom kan de mal met succes en soepel worden afgewerkt.3. Vormervaring

Aoxu is een van de Chinese matrijzenbouwers, die veel plastic matrijzen maakt. Gedurende meer dan 16 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren, hebben we rijke kennis opgedaan en doorgaan!

Vanwege de sterke capaciteit voor matrijzen en het brede assortiment gereedschappen, is Aoxu een succes bij de leverancier van matrijzen en is het altijd de specialist die de toonaangevende capaciteit voor matrijzen, hoge kwaliteitsnormen en de nieuwste vaardigheden op het gebied van matrijstechnologie uitdaagt.


4. Controle van de levertijd

10

Aoxu is in staat om de hele procedure te beheren vanaf het concept vanaf het allereerste begin tot de perfecte voltooiing. Dit betekent hogere efficiëntie, lagere kosten, kortere doorlooptijd en veel betere algehele controle over de operatie. We zullen gedetailleerde productieplanning en timing maken die strikt worden opgevolgd door projectmanagers die een rijke ervaring hebben met het ontwerpen van matrijzen, het vervaardigen van gereedschappen, het beheer van spuitgietprocessen. Elk project wordt afzonderlijk in rekening gebracht door één projectmanager, die verantwoordelijk is voor alle zakelijke en technische communicatie voor dit project met de klant.

We houden de klant op de hoogte van gedetailleerde informatie over dit project per weekrapport en digitale foto. Het is gemakkelijk voor de klant om het project tegelijkertijd te beheren. We zullen een hoog niveau van klantenservice bieden door zelfverbetering. Slechts één telefoontje, of een e-mail, en u zult zien dat we 24/7 voor u klaar staan. We stellen een efficiënt team samen om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling van projecten soepel verloopt van engineering naar productie of klant.


contact nu

card-1_ 看图 王

Hot Tags: batterijvak deksel smc schimmel in energie elektrische voertuigen, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like