BMC Auto Lamp Cover Mold

Professioneel in het maken van SMC / BMC-vorm Telefoon: +86 15757668880 E-mail: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

De ontwikkeling van de auto-industrie is nauw verbonden met de ontwikkeling van de auto-industrie. Gestage en snelle ontwikkeling van de auto-industrie zal de ontwikkeling van de auto-industrie enorm bevorderen. Schimmels zijn verbruiksgoederen. Meer dan 90% van de onderdelen in de auto-industrie worden geproduceerd door matrijzen. Tegelijkertijd worden koudbewerking, warmbewerking en kunststof gieten gebruikt. Gemiddeld wordt 0,12 ton mallen verbruikt per 10.000 voertuigen. Over het algemeen zijn er ongeveer 1500 mallen nodig om een gewone auto te maken, inclusief bijna 1000 stempels en meer dan 200 interieuronderdelen.

ba201812051049207496624

Dus de eisen van de auto-industrie worden steeds groter, ongeacht of het buiten of binnen gaat. Vanwege de hoge sterkte en langere levensduur wordt BMC-materiaal veel gebruikt bij het maken van autoproducten. Als professionele matrijzenmaker in Taizhou, China, wil Aoxu Mold je graag helpen het project te ontwikkelen.


BMC (Bulk Molding Compound)

1. Korte introductie van BMC

Bulk Molding Compound (BMC) wordt gekenmerkt door zijn deegachtige textuur en bestaat uit polyesterhars, glasvezel en verschillende minerale vulstoffen. Met BMC in het compressievormproces kunnen we grote hoeveelheden kleine complexe onderdelen produceren met optimale elektrische en corrosiebestendige eigenschappen. Het brandvertragende karakter van de compound maakt het ideaal voor gebruik in de elektrische of verlichtingsindustrie.

Verschillende vloeistoffen en poeders worden gemengd onder hoge schuifkrachten. Basisgrondstoffen zijn harsen, additieven, katalysatoren, losmiddelen en vulstoffen. Voor gekleurde verbindingen wordt een pigment aan de pasta toegevoegd.

De pasta wordt vervolgens gemengd met vezels, meestal glasvezels. Bulk Molding Compound (BMC) wordt bereid in een mixer. Na het bereiden van een basispasta wordt deze in het mengapparaat geladen. Vervolgens worden alle andere ingrediënten toegevoegd en gehomogeniseerd. De verbinding wordt tot het gieten in zakken verpakt. Om materiële veranderingen tijdens opslag en transport te voorkomen, is het verpakt in een styreendichte verpakking.

BMC kan ook worden spuitgegoten en dit is een bekende giettechniek met BMC. Bekende producten zoals verlichting voor de auto- en mijnindustrie zijn beproefde voorbeelden van BMC-spuitgieten.

De beslissing om spuitgieten of persvormen te gebruiken is gebaseerd op het te produceren onderdeel.


2. De toepassing van ander BMC-materiaal

QQ截图20190702151355


3. Het gebruik van BMC in de voertuigindustrie:

Buitenkant carrosseriepanelen - achterkleppen, kappen en dekdeksels, tonneau-afdekkingen - Klasse A-afwerking

Reservewielkuipen en afdekkingen

Aero-schilden onder het lichaam

Kleppendeksels, oliecarter koplampreflectoren

Opbergbakken, versterkingsbalken opbergbox


BMC Auto Lamp Cover Mold

BMC Auto Lamp Cover Mould

1. Vormdetails

Toepassing: auto, vrachtwagen, enz.

Standrad: OEM

Vormstaal: H13

Mold Base: LKM

Holte: 1 + 1

Type verwarming: cartridge verwarming

Vormmethode: compressie of ejectie

Productietijd: 45 dagen

Mold Life: 300 - 500.000 opnamen

Betalingstermijn: T / T, 40% + 30% + 30%

Zeehaven: Ningbo


2. Vormontwerp

Voor de BMC-lampvorm voor automotive-lampen zijn de belangrijkste ontwerppunten:

- Speciale spuitgietapparatuur is vereist en spuitgietmachines die gespecialiseerd zijn in de productie van BMC-kunststoffen zijn vereist. De eisen voor spuitgietapparatuur zijn zeer streng.

- BMC-materiaal is een speciaal hard plastic. Bij het ontwerpen van kunststof matrijzen is het noodzakelijk om een verwarmingssysteem en een afvoersysteem met scheidingsoppervlakontwerp te ontwerpen. Gegoten onderdelen moeten worden afgeschrikt om de slijtvastheid en de levensduur van de matrijs te verbeteren.

- Reflector plastic onderdelen worden gebruikt in autolichten om direct licht te voorkomen, licht te reflecteren en direct licht te vermijden. De eisen voor lichtverdeling zijn streng. Plastic onderdelen zijn de belangrijkste onderdelen van auto's. Er zijn veel patronen op het oppervlak van plastic onderdelen voor decoratieve schoonheid.

- Plastic malontwerp van BMC-materiaal moet in balans zijn. Specificaties van de duwstang moeten zo groot mogelijk worden ontworpen en het aantal moet zo groot mogelijk zijn. Anders zal het loslaten van de vorm moeilijk zijn.

- Omdat de striphoek van een hoogglans geplateerd onderdeel te klein is, is het uit de vorm nemen moeilijk, dus moet de trekhoek van de zijwand van het kunststof deel van de spiegel zo groot mogelijk worden ontworpen, over het algemeen aanbevolen om 5 ° ~ 10 ° te zijn. Het uitgangspunt is natuurlijk dat het de functie en vorm van plastic onderdelen niet kan beïnvloeden.

- Plastic onderdelen kunnen geen scherpe randen en scherpe hoeken hebben. Alle hoeken moeten worden ontworpen als afgeronde hoeken, omdat gevormde delen vatbaar zijn voor spanningsscheuren na het afschrikken.

- Merk op dat de gaten van de linker- en rechterspiegellampkop, het kunststof patroon van het oppervlak van het linker- en rechtervertalingspatroon, niet kunnen worden ontworpen als spiegelsymmetrie, omdat lamp en lampkop niet zijn onderverdeeld in links en rechts, en andere functies zijn spiegelsymmetrie.

46b7ca492bbf059bebdea5deb8eea67b3e413de9a8f40bf53aed668e3321bc2f


3. Vorm spuitgieten

Parameter Voorgestelde persinstellingen
Mold temperaturen 143 ° - 171 ° C (290 ° - 340ºF)
Temperatuur voorkant vat
Temperatuur vat achter
27 ° - 44 ° C (80 ° - 110 ° F)
27 ° - 44 ° C (80 ° - 110 ° F)
Voorraad temperatuur 32 ° - 71 ° C (90 ° - 160 ° F)
Injectie tijd 3 - 6 seconden
Klem Tonnage 27.6 - 41.4 MPa (2 - 3 ton / in2) geprojecteerd deelgebied
Schroef tegendruk 0,18 MPa (25 psi) of minder
Schroef RPM 30 - 60 RPM


Neem contact op met Shine voor BMC Mold

Schijnen

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

1 (2)


Hot Tags: bmc auto lamp cover mold, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like