BMC Auto Bumper Compressiematrijs

Professioneel maakbedrijf Telefoon: +86 15757668880 E-mail: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

1.1 Vorminformatie

Vormnaam: BMC Auto Bumper Compressiematrijs

Vormstaal: P20

Staalhardheid: HRC 32-35

Holte: één

Productmaterialen: BMC

Vormmodus: compressievorm

Uitwerpsysteem: oliecilinder en uitwerppen

Standrad: DME

Mould Life: 300.000 opnamen

Doorlooptijd: 35-60 dagen

3


De weergegeven afbeeldingen zijn alleen voor uw referentie. We kunnen differenternt soorten SMC, BMC, GMT compressie schimmel volgens klanten eisen.


Als je een project op SMC / BMC-matrijzen hebt, stuur dan je tekeningen of afbeeldingen met maat of voorbeelden naar mijn e-mailadres: sales1@aoxumoulds.com , of je kunt mij rechtstreeks bellen: +86 157 5766 8880 .

1.2 Pakket en levering

1. Voor schimmel, met behulp van de standrad geëxporteerd houten kist, verzenden over zee.

2. Voor product, gebruikmakend van transparant filmpapier, vervolgens in een doos doen, per vliegtuig in kleine hoeveelheid en minder gewicht verzenden, anders over zee verzenden.

3. Doucumenten voor het verschepen van schimmels: checklist voor gereedschap; staalcertificeringen; stalen afmetingen rapport; schimmel proces proces blad; afdrukken van tekeningen van gereedschapsassemblage; onderdelentekening en laatste dimensierapport; 2D- en 3D-tekeningen met testvideo


2.1 Bedrijfsinformatie

Aoxu Mould kan vele soorten compressievormen maken, zoals SMC-mallen, BMC-mallen, GMT-mallen, enz. Met vele jaren ervaring. In de afgelopen twee jaar hebben we meer dan 50 sets SMC-mallen in Australië, Nederland, Rusland, het VK, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten overgenomen ...

Het bereik kan worden ingedeeld in

1. Matrijzen voor auto-onderdelen (auto's, vrachtwagens, caravans, enz.)

2. Santitary series mallen (douchebak, badpakken, hygiënisch oppervlak, etc.)

3. Vormen voor de bouw en de bouwindustrie (civiele bouwkunde, huishoudelijke uitrusting, enz.)

4. Elektrische en elektronische matrijzen (behuizing, zekeringen, schakelapparatuur, enz.)

5. SMC deurschilvormen ...


Wij bieden een volledig gereedschapmakende service, van componentontwerp, matrijsontwerp, gereedschapsfabricage, volledige 3D-schimmelinspectie, componentinspectie plus eerst uit, en preproductiemonsters.

We hebben meer dan tien jaar ervaring in machinebouw met onderaanneming, met geavanceerde technologie om complexe componenten te produceren en tegelijkertijd strakke deadlines te halen.
Onze reparatie- en modificatieservice voor gereedschap kan noodreparaties en correcties aan stempels of gewoon algemeen gereedschapsonderhoud bieden.
We hebben een goede reputatie voor onze producten gewonnen, zowel in het binnenland als in het buitenland.

2.2 Vanuit verschillende aspecten gaan we goed om met de kwaliteit:

Ons ontwerp
1. We hebben volledig in huis ontwerpvermogen. We kunnen 3D-gegevens accepteren met het formaat: xt, part, igs, step, stp, catia, etc. en 2D-gegevens met dxf en dwg, of PDF.
2. We kunnen de Mold Flow-analyse intern uitvoeren.
3. We gebruiken volledige 3D de mal, zorgen hele bewerkingsproces is soepel.
De software die we gebruikten:
3D-tool, Auto CAD, Pro / e, Mold Flow, UG.

Project management
We hebben Project Team, klant heeft maar één contactvenster met Smooth Mold. Op deze manier kan de klant 24/7 met Smooth contact opnemen, en de vereiste zal op tijd en correct worden gereageerd.

Voorbeeld van tijdlijn:

QQ 截图 20190412145125


Uitrustingen
We hebben de CNC, EDM, WC en andere hoge precisie-apparatuur. Ook met CMM (Wenzel) controleren.

高速 铣 _ 副本 wKhQsFOVdrGEA7ZdAAAAAOZm4Mw716

Goede machine maakt goede schimmel en gecontroleerd door goede CMM. Wij zullen voldoen aan uw stijltolerantie.

Kwaliteitscontrole
We begrijpen de eis van de klant ten aanzien van kwaliteit. We hebben vele jaren ervaring met export kwaliteitscontrole, en doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat onze producten onze klanten tevreden stellen.
1. Planning kwaliteitscontrole en DFM-rapport.
In het begin analyseren we de klanttekening en het onderdeelmodel, krijgen de belangrijkste punten van de klant en de tekeningen. Dit is van cruciaal belang, omdat we de posities moeten waarborgen die de functie en assmebly zullen beïnvloeden.
Na controle van de structuur, dikte, gietvorm etc. We maken DFM rapport aan klant. In dit DFM-rapport vindt de klant informatie over: Gate, Cooling, Structure, Moldflow, Layout, Mould-maat, etc. We ontwerpen de matrijs volgens de DFM-opmerkingen van de klant.
2. Ontwerpcontrole en bevestiging.
Alle ontwerpen van ons worden intern gecontroleerd voordat ze naar de klant worden verzonden. Zorg er na afloop voor dat alle ontwerpproblemen zijn opgelost en ontvang de bevestiging van de klant. We beginnen het staal te bestellen en beginnen te snijden.
3. Vormcomponenten machinaal bewerkend proces het controleren.
Tijdens het bewerkingsproces van de vormcomponenten controleren we alle onderdeelafmetingen om te zorgen dat het onderdeel voldoet aan de tolerantie.
Eenvoudige onderdelen worden gecontroleerd door gebruikelijke controleapparaten en voor inserts of onderdelen met een oppervlakvorm gebruiken we CMM om ze te controleren.


2.3 Waarom kiezen voor onze AOCu BMC-mal?

1. Vele jaren ervaring in schimmel ontwerp, met geschoolde werknemers ro zorgen de quanlity.

2. De sterkte van productiecapaciteit, die 200-300 reeksen per jaar kan leveren en levering op tijd.

3. Goede communicatieve vaardigheden en goede service aan klanten, planningen worden wekelijks verslagen met gedetailleerde foto's gemaakt en vervolgens ter controle naar klanten gestuurd.

4. Serveer het hele proces van ontwerpen tot bewerking en inspectie tot vormproeven.

5. Geef eenvoudig gemakkelijk beschadigde onderdelen van spart en ander bestand wat u wilt.


3.1 Wat is BMC-schimmel?

BMC is bulk molding compound.

BMC-vorm gebruikte een thermohardende kunststof bestaande uit een polymeerhars, verschillende inerte vulstoffen, vezelversterking, katalysatoren, stabilisatoren en pigmenten die een viskeus vormen. Het is sterk gevuld en versterkt met korte vezels.

BMC is verkrijgbaar in bulkzakken en in slakkenvorm. De mengbewerking kan op een aantal manieren worden uitgevoerd. Er zijn drie methoden voor het combineren van glas en pasta: een schroefmixer met continue schroef, een bladmenger met sigma en een mixer voor het mengen van de ploeg. Het gekozen proces is afhankelijk van specifieke producteigenschappen, productvorm en volume.

Afhankelijk van de eindtoepassing worden verbindingen geformuleerd om een strakke dimensionale controle, vlambestendigheid, hoge diëlektrische sterkte, corrosie- en vlekbestendigheid en kleurstabiliteit te bereiken. De uitstekende vloei-eigenschappen maken de BMC-mal geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen die een nauwkeurige detail en afmetingen vereisen. Het materiaal is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Trouwens, BMC schimmel is geschikt voor zowel persgieten of spuitgieten. Compressing molding van BMC wordt gebruikt om complexe componenten te produceren, zoals elektrische apparatuur, auto-onderdelen, behuizingen voor elektrische apparaten en gereedschappen, in grote industriële volumes.


3.2 BMC-mallen in de auto-industrie

图片 1

Composieten worden al meer dan 50 jaar in de auto- en vrachtwagenindustrie gebruikt. Belangrijke redenen voor automotive zijn gewichtsvermindering en ontwerpvrijheid, evenals kostenconcurrentievermogen. BMC worden veel gebruikt voor uitwendige carrosseriepanelen. BMC is de beste oplossing voor gewichtsvermindering op een voertuig, terwijl stijfheid of temperatuurprestaties of online lakbaarheid basisvereisten zijn en ook worden verstrekt.
Voorbeelden zijn de dekplaten van verschillende Coupés en Cabrioléts zoals Renault Megane Coupe en Cabriolét, Ford Thunderbird en Volkswagen EOS.

De Thunderbird heeft ook BMC fenders, hood en een tonneau cover gemaakt van BMC.
Sinds er carrosserieën van BMC zijn gemaakt (voorbeelden Chevrolet Corvette & Camaro, Renault Espace, Pontiac Fiero, GM Lumina APV en DC Viper, Renault Avantime, VOLVO ES 480) kunnen structurele onderdelen van BMC binnenkort worden weergegeven met behulp van het potentieel voor meer gewichtsvermindering.


3.3 Contact van BMC-schimmel

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

card-1_ 看图 王

Hot Tags: bmc auto bumper compressie schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like