CAT Kraan Motorkap SMC Compressievorm

Aoxu Mold, richt zich op de levering van hoogwaardige SMC / BMC / FRP / GMT-schimmel. Met op professioneel ontwerpteam, ervaren procesteam, geavanceerde apparatuur, kunnen wij de op tijd levering van vorm & de diensten voor u verzekeren.
Praat nu

Productdetails

Gebaseerd op jarenlange ervaring, richt Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd zich op de levering van hoogwaardige SMC / BMC / FRP / GMT-schimmels. We zijn strikte overeenstemming met een goed kwaliteitsmanagementsysteem om het beheer te reguleren. Het hebben op professioneel ontwerpteam, ervaren procesteam, geavanceerde apparatuur, kunnen wij de op tijd levering van vorm & de diensten voor binnenlandse en buitenlandse koper verzekeren.

Met vakmanschap: "Met grote zorg, voortdurend perfectionerend" als onze filosofie van duurzame ontwikkeling, kunnen we one-stop-service bieden, van productontwerp, productie, testen, matrijs fit tot levering. Wij controleren strikt de kwaliteit, tijd, kosten, creëren waarde voor klanten en streven ernaar om de eerste klas gereedschapsleverancier in China te zijn om wereldwijde klanten in de matrijzenindustrie te bedienen.

Met SMC-materiaal op grote schaal toegepast in de zware vrachtwagenindustrie, wordt onze klanten voorgesteld om SMC-materiaal in plaats van metaalmateriaal te gebruiken vanwege gewichtsreductie, weerstand tegen corrosie, enz. Het voordeel van SMC werd uiteindelijk geaccepteerd door de eindklant en ze denken erover om te vervangen alle zichtbare metalen delen, zoals dak, zijpanelen, luchtkanalen, enz., na goedkeuring van zijn eigendom.

Aoxu Mold, als professionele SMC Moldmaker in China, is de eer om SMC-motorkapmal te ontwikkelen voor onze eindklanten, zoals CAT, John Deere, CNH, AGCO, Escorts, enz. Als u een SMC-project heeft op een kraanonderdeel, ook neem contact op met Shine om uw project samen af te ronden (e-mail: sales1@aoxumoulds.com telefoon: +86 157 5766 8880)


CAT Kraan Motorkap SMC Compressievorm

1. Vorminformatie

CAT Crane Engine Hood SMC Compression Mould

Projectnummer: AX-DH1906-1

Toepassing: voor groot kraandeel

Vormstaal: 718

Mold Base: LKM

Holte: 1

Verwarmingsoplossing: verwarming met thermische olie

Productietijd: 45 dagen

Mold Life: 300 - 500.000 opnamen


2. Voordelen van SMC in kraandeel

* Ontwerpvrijheid (complexe geometrieën en integratie niet mogelijk in mentals)

* Systeembesparingspotentieel in vergelijking met staal, met lage gereedschapskosten voor kortere series

* Aanpassing en snelheid op de markt zijn gemakkelijker en sneller met SMC / BMC

* SMC / staal / aluminium hybriden zijn volledig compatibel

* Gewichtsbesparing met uitstekende sterkte / stijfheid

* Permeabiliteit van elektromagnetische golven voor antennesystemen

* Functie-integratie (bijv. Antennesystemen kunnen worden verborgen tussen binnen- en buitenpaneelschalen)

* Integratie van onderdelen (bijv. Een enkele technische sectie kan > 20 afzonderlijke metalen onderdelen vervangen)

* Klasse A oppervlak met hetzelfde uiterlijk als stalen onderdelen

* Online schilderbaarheid

* Lineaire thermische expansiecoëfficiënt (CLTE) vergelijkbaar met staal en aluminium

* Behoud van eigenschappen na verf- en thermische behandelingen

* Uitstekende geluiddempende eigenschappen, aanzienlijk beter dan aluminium

* Ontworpen crashprestaties

* Massa gekleurd

* Weerstand tegen corrosie van hete olie, benzine, koelvloeistoffen, remvloeistof, glycolen of wegenzouten

* Hoge hittebestendigheid maakt SMC / BMC geschikt voor onderdelen onder de motorkap, koplampreflectoren en zonnedakframes en samenstellingen


3. Mould Project Management

Projectmanagement is een van de belangrijkste elementen voor een succesvol programma. We bouwen een team bestaande uit projectmanagers met een sterke achtergrond in het automotive projectmanagementproces en in de matrijzenindustrie met robuuste communicatievaardigheden.

Het team beschikt over de nodige middelen om een hoog serviceniveau te leveren, zoals ons een aangepast ERP-systeem om een vlekkeloos projectmanagementproces tussen TEC Mold en het klantenbestand te verzekeren.

Hieronder een voorbeeld van schimmelprojectmanagement:

sv_img1

4. Vormontwerp

Op basis van een ervaren R & D-team kunnen we klanten een totaaloplossing bieden, van projectevaluatie, ontwerp van onderdelen, testen en aanpassen, informatiefeedback tot levering. Innovatief onderzoek en ontwikkeling, uitbreiding van het ontwerpdenken, we streven ernaar een nieuwe benchmark op te zetten in de gereedschapsindustrie.

3

5. Vormenservice

* Pre-sale service:

Offerte maken binnen 48 uur

Handel onmiddellijk voor verzoeken of klachten van klanten

Lever een handleiding voor het gebruik en onderhoud van matrijzen.

Leveringsvorminformatie en proefparameters.

Training voor het gebruik van de vormen.

Regelmatige klantenbezoeken.

Longistische service: Alle mallen kunnen naar elke haven van bestemming of naar een genoemde facroty worden verzonden door Sea of Air-service zoals gevraagd.

* Dienst na verkoop:

Onze projectingenieurs zullen het project volgen totdat de mallen op de coustomers-locatie zijn aangekomen. Als er problemen zijn met de mallen, zal de projectingenieur relevant personeel organiseren om de hoofdoorzaken vast te stellen om oplossingen of technische ondersteuning aan de klanten te leveren om de problemen op te lossen.


6. Vormcontact

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

1 (2)


7. Voordelen van compressievorm

* Zeer grote delen van persvormen (> 250 lbs) kunnen worden geproduceerd met minimale degradatie van glasvezel, wat de sterkste delen van alle gietprocessen oplevert.

* Materiaal kan in de holte worden geplaatst om optimale vezeloriëntatie te bereiken op locaties met kritische sterkte - het proces wordt niet beperkt door poortlocaties.

* Ongelijksoortige materialen kunnen in de matrijs worden geplaatst, zoals glasmat of unidirectioneel glas om de onderdeelsterkte te verbeteren.

* Een economische keuze voor kleine (<1.000) tot="" zeer="" grote="" volumes="" met="" behulp="" van="" gereedschap="" met="" één="" of="" meerdere="">


Neem snel contact op met Shine voor meer informatie over SMC-schimmel!
Hot Tags: kat kraan motorkap smc compressie schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like