Compressie gietgereedschappen

Compressie gietgereedschappen

Meter Box SMC Mold Mould materiaal: S50C, S60C, P20, 718H, 2738, H13, 2344, etc. Te citeren informatie: 2D, 3D, voorbeelden of afbeeldingen van meerdere gezichtspunten met dimensies. Doorlooptijd voor schimmel: 30 - 60 dagen, op basis van de moeilijkheidsgraad. Levensduur: 500-1000 duizend keer. Caviteitsnummer van ...
Praat nu

Productdetails

Compressie gietgereedschappen


1. Over SMC Materiaal

SMC is mengsel polymeerhars, tussenvullers, vezelafdichting, katalysatoren, pigmenten, stabilisatoren, lossingsmiddelen en verdikkingsmiddelen. Productie SMC is een continu in-line proces. Dit proces produceert zeer krachtige, complexe onderdelen in een groot aantal formaten. Metalen matrijzen met een overeenkomst worden gemonteerd in een hydraulische gietpers. De materiaallading wordt handmatig of met een robot in de matrijs geplaatst. De cyclustijd varieert van één tot vijf minuten, afhankelijk van de onderdelen en de dikte. Functies zoals ribben, nokken en inserts kunnen worden gevormd. De compressiegegoten glasvezelonderdelen worden gekenmerkt door nettoformaat en vorm, twee uitstekende afgewerkte oppervlakken en uitstekende deel-tot-deel herhaalbaarheid. Trim- en afwerkingskosten zijn minimaal. In-mold coatings en vacuümverf vermogen, waardoor de noodzaak van primer overbodig is. Kleurverbindingen kunnen worden aangepast.

2. Het voordeel van SMC molding deel is als volgt:

Goede dimensionele stabiliteit, inclusief excellente thermische weerstand. Pigmenteerbaar voor ingegoten kleur, het beste uiterlijk met mouldture.

  1. Uitstekende retentie van properti in koude en warme omgevingen.

  2. Geschikt voor gebruik buitenshuis in toepassingen met UV-blootstelling en water.

20181122102702

3.Mold Design

Vormontwerp en constructie vereisen speciale aandacht voor een optimale productkwaliteit en een betrouwbare vormgeving.
Een gedetailleerde specificatie is vereist in
van te voren:
-productvorm en toleranties
-Meer in relatie tot vormapparatuur
-delende lijnen; ontluchting
-aantal holten
-runner lay-out en poortsysteem
-jectiesysteem
-cooling systeem lay-out
-type gereedschapsstaal
-oppervlakteafwerking.


4.Mold Materiaal

Als u een nieuw SMC-compressiematrijs project heeft, stuur dan uw 2D / 3D-tekening of voorbeeldfoto met een hele reeks afmetingen naar ons, wij zullen u spoedig antwoorden.

Matrijs van staal (leverancier) land Staal nummer
Finkl Verenigde Staten van Amerika P20, H13
Assab Zweden S136, S136H, 718H
DAIDO Janpan NAK80, SKD61, PX5
Buderus Duitsland 1. 2311,1.2312,1.2343,1.2738


5. Over Aoxu

In de 2010s begon Aoxu Mold met het ontwerpen en produceren van gereedschappen voor SMC, BMC en GMT materiaal. Sinds die tijd kan Aoxu gereedschappen produceren voor de productie van auto-onderdelen (voor- en achterbumper, dashboar, schaaldak, vloer, autodeur, spoiler , stoel, motorkap enz.), sanitair (SMC / BMC-douchecabine, douchepaneel, SMC / BMC-wc-bril, SMC / BMC-spoelbak, SMC / BMC-wastafel, SMC / BMC-badkuip, SMC / BMC-plafond, lavabo), SMC trein raamkozijn, SMC toilet montage, SMC stoel, dakplaat, elektrische componenten, SMC motorfiets onderdelen, SMC paneel en vele andere producten.

Het gereedschap is meestal ontworpen met hydraulische cilinders met folw-wisselaars voor de uitwerpzijde. Veel van de gereedschappen zijn gepolijst tot diamantafwerking en getextureerd voorafgaand aan verchromen. De gereedschappen zijn ofwel vervaardigd uit een hoge hard P20, een warmtebehandelde H13 of een 1.2738 om de langste te produceren leven mogelijk.

Met meer dan 8 jaar ervaring in de gereedschapsindustrie, met een focus op kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De focus van onze operatie is om onze klanten te voorzien van kwaliteitsvolle SMC-, BMC- en GMT-gereedschappen en onderdelen, conform de normen van onze klanten, om betrouwbaar zijn in termen van tijd en agenten en een concurrerende prijs.

Wat uw SMC-, BMC- en GMT-gereedschapsbehoeften ook zijn, we hebben de ontwerp- en fabricagemogelijkheden om ze te vervullen, we zijn in staat om onderdelen voor u samen te stellen en deze naar uw vereisten te schilderen.

6.Equipment

smc 工厂 .png


7. Het voordeel is als volgt:


Voordeel:
1. enorme capaciteit
2. Zorg voor een snelle reactie op elk probleem.
3. Onze apparatuur om het hele proces te dienen, van bewerking tot inspectie tot matrijsproeven. , kan wekelijks progressieve foto's maken.
4. kan staal certificering, en warmtebehandeling certificering
5. kan gemakkelijk beschadigde reserveonderdelen leveren
6. Zeer schone scheidingslijn en hoogwaardige vaardigheid.

8. SAMPLE NOTE & VERZENDING DEEL:

  • Voorbeeld gratis.

  • Mold-garantie: in Mold Life-periode verschijnen schimmelproblemen en als dit wordt veroorzaakt door onze technische problemen,

  • We zullen de gratis reparatieservice leveren, indien veroorzaakt door klanten, kan met ons bespreken om de problemen op te lossen.

  • Pakket: Zal Beste Bubble Wrap en dan Houten Pack gebruiken voor veilige verzending.

  • Expresskosten en verzendkosten moeten worden betaald door de klant.

9.AFTERVERKOOPDIENST:

Wij accepteren problemen die door ons zijn veroorzaakt en zullen de problemen actief oplossen, eventuele problemen

Zijn beschikbaar om op te lossen als ons product kwaliteitsproblemen en klachten lijdt.


10.Packing voor smc product

1. Plaats de juiste hoeveelheid samen

2. Plastic film cover product

3. Houten frame


smc 包装 .png


11.Contact met ons opnemen

Welkom u bezoekt ons bedrijf. Hoe meer je ons kent, hoe meer je zult geloven dat we je partner zijn.

2.png
Hot Tags: compressiegietgereedschap

Onderzoek

You Might Also Like