Compressievorm voor de schaal van de luchtvaartfaciliteit

Compressievorm voor de schaal van de luchtvaartfaciliteit

Compressievorm voor luchtvaartfaciliteit Shell Professionele fabrikant van SMC-compressievorm in China.
Praat nu

Productdetails

Compressievorm voor de schaal van de luchtvaartfaciliteit


Mold Specificaties

Vormnaam: compressievorm voor schaal van luchtvaartfaciliteit

Vormmateriaal voor holte& ;. kern: 1.2344

Vormbasis: XC48

Verwarmingsoplossing: verwarming op thermische olie

Oppervlakte: Chroom

Levensduur: 500.000 stuks

Doorlooptijd: 65 dagen


Wat is SMC-compressievorm

SMC-mal is een type mal in het hete persvormproces. Dit soort mal vereist een verwarmingssysteem voor de vormholte en kern. En het temperatuurverschil wordt gehandhaafd op ongeveer 5 graden Celsius. Nadat de procesparameters zijn ingesteld, wordt het plaatvormmateriaal (SMC Composite) in de mal geplaatst, wordt de mal gesloten en wordt het composietmateriaal in de vormholte gesmolten met de ingestelde temperatuur en druk, die smc-mal wordt genoemd.

6


Stroomdiagrammen voor kwaliteitscontrole

1. klant verstrekt tekening of monsters

2. meten en vormen

3.Mould ontwerpen

4. definitieve tooling specificatie bevestiging

5. opmerkingen van de klant& .Ontwerp revisie

6. definitieve tekening goedkeuring& ;. matrijsproductie

7. haalbaarheidstest

8.Molding monsters inspectie& ;. CMM-rapport

9. definitieve goedkeuring van de klant voor verzending

10.Mold verzending.


Voordelen van SMC-mal

● Gegoten producten hebben een korte gietcyclus en zijn geschikt voor massaproductie. Gesloten persgieten, veroorzaakt geen milieuschade

● Het gietproces is eenvoudig, gemakkelijk te mechaniseren en automatiseren, en het kan zelfs zonder geschoolde arbeiders worden gevormd. Er kunnen grote producten gevormd worden.

● SMC-composietmaterialen en SMC-gegoten producten hebben uitstekende elektrische isolatie-eigenschappen, mechanische eigenschappen, thermische stabiliteit en chemische bestendigheid.


Vormaanpassing

AOXUMOULD houdt zich al meer dan 16 jaar bezig met het ontwerpen en vervaardigen van SMC-matrijzen. De door AOXU ontworpen en vervaardigde SMC-mallen worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder elektrische en elektronische producten, isolatie, telecommunicatie, auto's, metro's, bullet-treinen, bouw, medische apparatuur, enz. AOXU heeft de grootste ervaring in het ontwerpen van perfecte SMC-mallen.

Onze ervaren ingenieurs zullen de beste methode voor uw project selecteren op basis van factoren zoals productievolume, onderdelenafmetingen, budget en andere vereisten.

Onze uitgebreide ervaring met persgieten stelt ons in staat om innovatieve en kosteneffectieve onderdelen te produceren voor onze OEM-klanten.

Het proces is het meest geschikt voor grote structureel versterkte onderdelen die dubbelzijdig moeten worden afgewerkt. Het is het beste voor matige tot hoge productiehoeveelheden van 5.000 tot 10.000 onderdelen per jaar.


Algemene ontwerprichtlijnen

Minimale straal1 mm (0,0625 binnen)

Minimum diepgang4 graden

Minimale dikte3 mm (0,125 binnen)

Maximale dikte13 mm (0,500 binnen)

Typische wapeningsbelasting10 – 60 %

Dichtheid (GP-hars)1938 kg / m3 (.070 lb./in3)

Die Lock (omgekeerde diepgang)Ja


SMC Tooling-analyse

Bij Huangyan, Taizhou. Er zijn ongeveer 15 bedrijven die ervaring hebben met SMC-tooling. maar slechts 2-3 fabriek bezaten de compressieapparatuur om een ​​smc-matrijstest aan te bieden.

AOXUMOULD heeft een complete productielijn voor testmatrijzen, perstonnage van 500T tot 4000T, kan voldoen aan verschillende soorten SMC-toolingproeven. Tegelijkertijd kan het AOXU-team klanten helpen bij het ontwerpen van SMC-tooling en het voltooien van de productie.

We kunnen SMC-tooling-kwaliteitsdiensten leveren aan klanten over de hele wereld!

Het volgende is proces:

Wanneer we beginnen met het persen van SMC-producten, moeten we eerst SMC-tooling op de plaat van de pers bevestigen, de SMC-tooling verwarmen en vervolgens het materiaal in de openingsvorm plaatsen, SMC-tooling-vormprocédés instellen, zoals druk, curvetijd, opening& sluiting Snelheid, etc. Sluit de tooling, het SMC tooling gegoten product wordt uit de vorm gehaald.

SMC is een glasvezelversterkt thermohardend materiaal, dat voornamelijk wordt gebruikt in vele industrieën, zoals ruimtevaart, automobielindustrie, elektrische apparaten, zware vrachtwagens, enzovoort.

Het nadeel van SMC-tooling is dat de initiële investeringskosten relatief hoog zijn.


Werkwijze

Sheet molding compound (SMC) is zowel een proces als een versterkt composietmateriaal. De composiet is een "vormklaar" glas- of koolstofvezelversterkt polyestermateriaal dat voornamelijk wordt gebruikt bij persgieten. De SMC-platen worden vervaardigd in een continu in-line proces door lange strengen gehakte glasvezels of koolstofvezels te dispergeren op een bad van polyesterhars, vinylesterhars of epoxyhars. Het is een flexibel, leerachtig vel dat gemakkelijk kan worden gesneden, gewogen en in de mal kan worden geplaatst om uit te harden tot de gewenste onderdeelconfiguratie.

SMC-materialen zijn thermoharders en bevatten glas- of koolstofversterkingsniveaus tussen 10 en 60 procent. De langere vezels in SMC resulteren in betere sterkte-eigenschappen dan standaard bulkvormproducten. Standaard SMC bevat tot 35 procent willekeurig georiënteerde vezels per gewicht. Omdat er geen menging of extruderen betrokken is bij het bereiden van plaatvormmassa, blijven de vezels onbeschadigd en op hun oorspronkelijke lengte. Dit plus de hogere vezelbelasting zorgt voor zeer goede mechanische eigenschappen in geperste SMC-onderdelen, vooral die met relatief dunne doorsneden.


Sheet Molding Compound (SMC)

Sheet Molding Compound (SMC) is een op onverzadigde polyester (of vinyl) hars gebaseerde, gehakte glasvezel (meestal 1 inch) of een ander vezelachtig, met natuurlijke vezels versterkt composietmateriaal. Andere verschillende functionele vulstoffen en middelen zoals krimpadditief, pigment, lossingsmiddel, katalysator, enz. Worden toegevoegd om het te formuleren tot een stabiel, vormbaar materiaal voor het produceren van verschillende complexe componenten. SMC heeft zelfs langer glasvezel dat het materiaal versterkt om sterkere, grotere producten te produceren. In sommige omstandigheden wordt continue glasvezel- of zelfs glasvezelmat gebruikt om SMC-materiaal te versterken.

QQ图片20200905152456

Licht van gewicht, superieure mechanische sterkte, elektrische isolatie, brandwerend, corrosiebestendig, hittebestendig, weerbestendig, lage krimp, stabiele maatcontrole, gelijkmatige materiaaldikte, die variëteiten van speciale eigenschappen samengevoegd, waardoor SMC het meest ideale materiaal is om te maken carrosseriedelen voor zware vrachtwagens / auto's (klasse A-oppervlak), kasten voor binnen / buiten voor verschillende uitrustingen, gegoten deurhuid, verschillende complexe structurele componenten voor elektrische of andere industrieën.


Voordelen

- SMC levert een hoge oppervlaktekwaliteit met uitstekende details, inclusief ribben, nokken, inzetstukken

- SMC wordt gebruikt voor grotere onderdelen waar een hogere mechanische sterkte nodig is

- SMC-onderdelen vertonen een uitstekende temperatuur- en brandwerendheid

- Stukonderdelen zijn kosteneffectieve oplossingen voor structurele en niet-structurele toepassingen

- SMC-constructies hebben een lange levensduur en vergen weinig onderhoud


Beperkingen

- Omdat SMC in de mal vloeit, kunnen vezeloriëntatie en eigenschappen variëren door een onderdeel, met name in diepgetrokken vormen


Toepassingen

- Veeleisende elektrische toepassingen

- Corrosiebestendige behoeften

- Structurele componenten tegen lage kosten, automobiel en transport

- Klasse A carrosseriepanelen

- kasten voor bedrijfsuitrusting

- waterscooters

- structurele componenten

8


Over bedrijf

AOXUMOULD werd aanbevolen als de beste leverancier van SMC-matrijzen in China. Met de bedrijfsfilosofie van eerlijkheid, kwaliteit en efficiëntie kunnen we een langdurige samenwerking met onze klanten in het buitenland onderhouden. Het vermogen hebben om mallen te ontwerpen en te maken volgens Europese technische normen en kwaliteitsniveau. AOXU is een van de pijlers van de industrie geworden.

Wij hebben succesvolle ervaring met het maken van diverse soorten matrijzen voor:

GG gt; Vervoer: SMC-motorboot, SMC-spoorwegframe, treinstoel, dak, raamkozijn en toilet, enz.

GG gt; Auto-onderdelen: bumper, motorkap, chassis, voorpaneel, vrachtwagendeur, dashboard, lampenkap, treeplank, spatbord, etc.

GG gt; Communicatie en elektrische apparaten: elektrische meterkast, kabelaftakdoos, transformeer- en verdeelkast, airconditioning, satellietschotel, enz.

GG gt; Sanitair en keukengerei: badkuip, wastafel, gootsteen, plafondplaat, chassis, muurplaat beschot, enz

GG gt; Constructie: watertank, septic-tank, afvalwaterzuivering, etc.

De klanten van AOXUMOULD zijn over de hele wereld, zoals Brazilië, Frankrijk, Iran, Thailand, de VS enzovoort. Onze producten genieten van de hoogste kwaliteit tegen de meest redelijke prijs.

Neem contact op

Mocht u hier wensen over hebben, neem dan contact met ons op. U krijgt een gedetailleerd splitplan en een offerte.

Als u een nieuw SMC-malproject heeft, stuur ons dan uw 2D / 3D-afbeeldingen of voorbeeldfoto's en volledige grootte, en we zullen zo snel mogelijk antwoorden.

2


Hot Tags: compressievorm voor schaal van luchtvaartfaciliteit, schaalvorm van luchtvaartfaciliteit, compressievorm

Onderzoek

You Might Also Like