Schotelantenne-reflector SMC-persgietwerk

Schotelantenne-reflector SMC-persgietwerk

Aoxu Mold biedt drie soorten SMC-schimmel: groot, middel en klein, verdeeld in dagelijkse benodigdheden en industriële klassen op basis van hun gebruik. In de afgelopen jaren hebben we elk jaar mal voor de klanten in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en andere plaatsen geëxporteerd.
Praat nu

Productdetails

Schotelantenne speelt een belangrijke rol in ons moderne leven. Zonder schotelantenne kunnen dagelijkse communicatie, militair en zelfs ruimteonderzoek allemaal niet mogelijk zijn. Een dergelijke belangrijke faciliteit heeft vooral betrouwbaar materiaal nodig om zijn 24-uurs non-stopping-service te garanderen.

SMC is het beste materiaal voor het maken van schotelantenne-reflectoren omdat het licht is, maar met een zeer hoge mechanische sterkte; het is UV-stabiel; het is chemisch bestendig; het is waterdicht en neemt geen vocht op. Deze uitzonderlijke voordelen zorgen ervoor dat de SMC schotelantenne het gevecht wint tegen wind, regen, sneeuw, ijs, stof, UV, zandstralen, enz. Om de reflecterende functie van het gerecht te maken, bevindt zich een metalen gaas (meestal aluminium gaas) in de SMC schimmel tijdens molding proces. Deze technologie heeft zich vele jaren ontwikkeld en is nu zeer volwassen.

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co, Ltd , gevestigd in de geboorteplaats van schimmel --- Huangyan, met handige transport en one-stop service, kan u een goede kwaliteit schimmel. Wij bieden drie soorten SMC-matrijzen: groot, middel en klein, verdeeld in dagelijkse benodigdheden en industriële klassen op basis van hun gebruik. In de afgelopen jaren hebben we elk jaar mal voor de klanten in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en andere plaatsen geëxporteerd.

Klanten, kwaliteit en service zijn onze topdoelen, we blijven zoeken en innoveren en voldoen aan alle aspecten van eersteklas kwaliteit, perfect ontwerp, nauwkeurige verwerking, concurrerende prijs en tijdige levering, voorzien van verschillende mallen.

Hartelijk welkom, kom naar Aoxu-schimmel en wees blij dat je de kans hebt om met je samen te werken. Neem contact op met Shine voor meer informatie (e-mail: sales1@aoxumoulds.com Telefoon: +86 157 5766 8880)


SMC Molding-proces

CA6

SMC-vorming, of SMC-persgieten, is een gesloten gietproces. Een hydraulische pers, een verwarmde, met hard staal gefabriceerde tooling en een Sheet Moulding Compound (SMC) materiaal zijn nodig. Het gereedschap wordt opgesteld en op de hydraulische pers vergrendeld en tot 150 ° C verwarmd, SMC-materiaal dat handmatig of robotisch in de geopende gereedschappen wordt geplaatst. Sluit de gereedschappen, oefen druk uit tot 10 MPa / cm2 en wacht tussen 1-10 minuten cyclustijd, u krijgt een afgewerkt onderdeel met een uitstekende afwerking op beide oppervlakken. De cyclustijd varieert afhankelijk van de componentgrootte en -dikte. Het SMC-vormingsproces is een efficiënt proces dat geschikt is voor productie van composieten met een hoog volume. Dankzij het uitstekende stroomvermogen van SMC-materiaal kan dit proces ook worden gebruikt voor het produceren van complexe producten. Om kosten te besparen en de mechanische sterkte te verbeteren, kunnen metalen inserts en accessoires in de componenten worden gegoten.


Voordelen van Customing SMC Molding

* Unieke ontwerpen voor uw specifieke vereisten

* Specialisten van Huayuan (Aoxu) staan voor u klaar

* Directe technische ondersteuning voor u klaar

* Optimalisatie van producteigenschappen mogelijk

* Testfaciliteiten voor u klaar


Schotelantenne-reflector SMC-persgietwerk

Dish Antenna Reflector SMC Compression Molding

Reflectordiameter: 1,2m

Reflector Vorm: Ovaal

Vormstaal: H13

Matrijsbasis: P20

Holte: 1

Type verwarming: Verwarming met thermische olie

Molding: Hydraulische persmachine


Het kiezen van het juiste SMC-malstaal

Afhankelijk van de schimmellevensduur die u nodig hebt, kunnen wij het juiste gietstaal voor u kiezen.

* 1ste principe gietstaal moet voldoen aan de staat van zijn werk:

slijtvastheid

obdurability

vermoeidheid breuk kwaliteit

Hoge temperatuurbestendigheid

Warme en koude weerstand tegen vermoeidheid

Corrosieweerstand

* 2de mal staal moet voldoen aan de verwerkingstechnologie:

Algemene matrijsprocedures omvatten smeden, snijden en warmtebehandeling. Om schimmelkwaliteit te garanderen en de kosten te verlagen, moet gietstaal de kwaliteiten hebben van verwerpbaarheid, bewerkbaarheid, verharding en gemakkelijk te snijden.

* Het derde vormstaal zou aan economische eisen moeten voldoen:

Bij het kiezen van vormstaal, moet de economie worden beschouwd om de kosten zo veel mogelijk te verminderen. Op voorwaarde dat gietstaal aan alle werkomstandigheden kan voldoen, moet staal met lage kosten de beste keuze zijn.


Goed SMC-malontwerp maken

Bij het ontwerpen van de SMC-mal, waar we ons zorgen over moeten maken:

general-vo-machanical-coma

* Ontwerphoek

Om producten soepel te verwijderen en te vermijden producten te beschadigen tijdens het ontvormen, moet bij het ontwerp SMC schimmel, binnen en buiten oppervlak dat langs de ontkist richting allemaal voldoende diepgang hebben.

* Ronde hoek

Hoek beter gebruik maken van een ronde hoek, rechte hoek is gemakkelijk te stress concentratie veroorzaken. Door de ronde hoek te gebruiken, kan stressconcentratie worden vermeden, de sterkte en esthetiek van de producten worden versterkt, ook bij het afschrikken en werken zal schimmel niet barsten vanwege de stressconcentratie.


Gebruik van het geschikte SMC-verwarmingssysteem

De temperatuur van de SMC-mal beïnvloedt rechtstreeks de vormkwaliteit en productie-efficiëntie van het product, dus de vorm moet een verwarmingssysteem toevoegen om de gewenste temperatuur te bereiken.

Het verwarmingssysteem is verdeeld in patroonverwarming, stoomverwarming en thermische olie verwarming.

* Cartridge-verwarming is de meest gebruikte verwarmingsmethode, de voordelen ervan zijn eenvoudige en compacte apparatuur, minder investeringen, eenvoudig te installeren, repareren, gebruiken, eenvoudig aan te passen de temperatuur, eenvoudig te automatiseren;

* Stoomverwarming, snelle verwarming, temperatuur is relatief uniform, maar niet gemakkelijk te regelen, kosten relatief hoger dan cartridgeverwarming;

* Thermische olie verwarming, uniforme temperatuur en stabiliteit, snelle verwarming, maar de vervuiling van de werkomgeving.

Afhankelijk van de grootte van de mal en de complexiteit van de holte, kunnen we het juiste verwarmingssysteem bepalen om de SMC-mal te maken.


Het bewerken van de SMC-mal in geavanceerde CNC

slider-2slider-1

Met een hoeveelheid geavanceerde machines, kan Aoxu uw matrijs in precieze maat en kwaliteit maken. Met sterk ervaren bedieningspersoneel zal er geen fout optreden.


Hoofd QC-procedure:

* Mould Steel Hardness & Dimension Inspection

* Inspectie van schimmelelektroden

* Schimmelonderdelen Afmetinginspectie

* Mold Pre-Assembly inspectie

* Mold Trial Report and Samples Inspection

* Laatste inspectie van Mold Shipment


Laatste verzending

Ontvangend de bevestiging en het saldo van klanten, zullen wij de vorm door overzees verschepen.

Als je ons massaproductie nodig hebt, kunnen we dat ook doen.

CA3IMG_1344


Als u een project op SMC-mal hebt, neem dan gerust contact op met Shine (e-mail: sales1@aoxumoulds.com)

card-1_ 看图 王Hot Tags: schotelantenne reflector smc compressie molding, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like