Door skin SMC Thermohardende compressievorm

Aoxu kan aangepaste SMC-vorm volgens uw tekeningen of steekproeven. Als u massaproductie nodig hebt, hebben we ook een hydraulische persmachine om de SMC-producten te produceren.
Praat nu

Productdetails

Tegenwoordig wordt SMC-deur een hot project in Amerika, dat de deuren en ramen van de vijfde generatie naar hout, staal, aluminium en kunststof noemde. Vanwege zijn stevige en duurzame, warmte-behoud en geluidsisolatie, mooi maar eenvoudig gevoel, en het belangrijkste is dat de prijs 30-40% lager is dan een houten deur. Dus op de Amerikaanse markt vervangt de SMC-deur geleidelijk de stalen deur en de houten deur. Volgens de gegevens is het groeipercentage van SMC-deuren 28%, terwijl stalen en houten deuren slechts 5% zijn.

Als u interesse hebt in SMC-deurmatrijzen, kunt u contact opnemen met Shine voor meer kennis (e-mail: sales1@aoxumoulds.com telefoon: +86 157 5766 8880)


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

Aoxu-schimmel is een toonaangevend bedrijf met een jarenlange ervaring in de productie van op maat gemaakte SMC / BMC-matrijzen en gereedschapsmachines die hoogwaardige compressievormen bieden. Opgericht in 2003, en gevestigd in Huangyan Taizhou City, die bekend staat als "Mold Town of China", heeft Aoxu elk jaar honderden mallen gemaakt voor buitenlandse klanten.

We houden altijd rekening met: uitstekende kwaliteit, scherpe prijs, perfecte service en tijdige levering. Zodat onze klanten elk jaar mallen bij ons willen bestellen. Ze zeiden dat onze matrijzen soepel worden geproduceerd, als er vragen zouden zijn, zou Aoxu contact opnemen met klanten om het snel op te lossen.

Aoxu SMC schimmel bereik: trein deel schimmel, deur huid schimmel, motorboot deel schimmel, auto deel schimmel, sportuitrusting deel schimmel, sanitair deel schimmel, watertank deel schimmel, etc.

We kunnen op maat volgens uw tekeningen of monsters.

Als u massaproductie nodig hebt, hebben we ook hydraulische persmachines om SMC-producten te produceren.

wKhQwFeR-zWENFu2AAAAAHPLuNI90805616516161

Leveranciers van Aoxu SMC raw matetial Leveranciers van Aoxu gietstaal en matrijs standrad onderdelen


Deurhuid SMC thermohardende compressievorm van Aoxu

1. Basisinformatie van schimmel
Door skin SMC Thermohardende compressievorm

Product materiaal: SMC

Kern / holte staal: 2738, HRC 35-38

Aantal holtes: 1

Mold standrad: DME

Uitwerpsysteem: oliecilinder + uitwerppen

Verwarmingssysteem: thermische olie verwarming

Vormmachine: hydraulische persmachine

Cyclustijd: 260 seconden


2. Bewerkingsproces van schimmel

4


Kennis van SMC-schimmel Shine wil u informeren

1. Algemene suggesties voor het drukken op SMC-producten

Opmerkingen Normale SMC-producten

SMC-producten op lage temperatuur

(bijv. elektronische component invoegen)

Vormtemperatuur (℃) 150 ± 5 130 ± 5
Vormdruk (Mpa) 10-15 10-15
Drukhoudtijd 20-60s / MM dikte 20-60s / MM dikte


2. Onderhoud van SMC-schimmel

Om de levensduur van de matrijs te verlengen, is het erg belangrijk om de SMC-matrijs regelmatig te onderhouden om ongevallen te voorkomen.

3

* Controle van het ontluchtingsgat op roest of nat

Als u merkt dat er roest of een nat gedeelte rond het ontluchtingsgat van de hete runner is, betekent dit dat het interne condensaat is of dat de waterleiding breekt. Als het nat is, veroorzaakt dit kortsluiting van de verwarming. Reinigen wanneer u het probleem vindt.

* Operators eraan herinneren om het hete mondstuk niet op de poort te verplaatsen

Als de operator een beetje roestvrij staal bij de poort van schimmel vindt, is dit misschien een onderdeel van een pinpoint-poort. Dus als de operator dit onderdeel verwijdert, zal dit de hete spuitmond beschadigen. Dus om het mondstuk niet te breken, moet het ervoor zorgen dat de operator een ander type mondstuk kent en bevestigen voordat hij actie onderneemt.

* Controle van de weerstandswaarde van de verwarmer

Voor het produceren, is het noodzakelijk om de weerstandswaarde van de verwarmer te controleren, en na enkele keren produceren moet deze opnieuw worden gecontroleerd. Als de waarde 10% hoger of lager is, is het beter om de verwarmer te vervangen om te voorkomen dat er iets mis is gegaan tijdens het produceren.

Als in het begin de weerstandswaarde niet is gecontroleerd, kunt u deze waarde nu als referentiegegevens van de controle plaatsen.

* Controleren of er tekenen van slijtage zijn tussen de geleiderbus en de geleidezuil

Als het slijtagedeel nieuw en niet zo serieus is, is het ok om smeerolie op de geleidebus en de geleidestijl toe te voegen. Als het slijtageonderdeel ernstig is, is het beter om de reserveonderdelen te vervangen, anders passen de holte en het kerndeel niet goed en leidt de wanddikte van twee kanten.


3. Verschillende verwarmingsoplossing bij het maken van SMC-matrijzen

De basisvormmethode voor SMC-schimmel is comprimeren en verwarmen. Verschillende soorten verwarmingsoplossingen beïnvloeden de matrijskwaliteit en beïnvloeden ook de productiekosten. Er zijn drie soorten verwarmingsoplossingen: cartridge-verwarming, stoomverwarming en thermische olie-verwarming.

1. Patroonverwarming, het voordeel is simpelweg operationeel en lage kosten, maar het is slecht in temperatuurregeling en niet geschikt voor complexe structuurvorm.

2. Stoomverwarming, de temperatuur is uniform en verwarming snel, maar het is moeilijk te regelen met hoge kosten.

3. De meest voorkomende oplossing is verwarming met thermische olie, met evenwichtstemperatuur en snelle verwarming.

Dit type verwarming maakt gebruik van de temperatuurregelmachine (zie hieronder), die de temperatuur gemakkelijk kan aanpassen. Deze machine kan verwarmen en koelen volgens de instelling, die het complexe proces van voorverwarmen --- continu verwarmen --- behoud van warmte --- koeling in SMC-productie kan maken.

temperatuurregeling machine

Over het kiezen van welk soort verwarmingsoplossing, alles bepaald door uw vormmaat, structuurcomplexiteit, uw ideale kosten, enz. Als u niet weet welk type verwarming u kiest, kunt u contact opnemen met Shine voor meer informatie.

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

card-1_ 看图 王


Hot Tags: deurhuid smc thermohardende compressievorm, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like