Elektrische meterkast SMC / BMC-mal

Elektrische meterkast SMC / BMC-mal

Na meer dan 15 jaar ervaring staat Aoxu voor de nieuwe uitdaging om betere en betrouwbaardere partnerschappen over de hele wereld te creëren.
Praat nu

Productdetails

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

1. Bedrijfsprofiel:

Aoxu Mold is het nieuwe conceptbedrijf voor matrijzenbouw in China. Na meer dan 15 jaar ervaring staat Aoxu voor de nieuwe uitdaging om betere en betrouwbaardere partnerschappen over de hele wereld te creëren. In 2013 begonnen we onze activiteiten uit te breiden en onze service te verbeteren. We hebben voldoende ervaring voor het maken van SMC / BMC-matrijzen.


2. Bedrijfsvoordelen:

* Professionele fabrikant
* Geavanceerde apparatuur en uitstekend R & D-team
* Zeer bekwaam productieproces
* Een verscheidenheid aan ODM- en OEM-producten
* Strikt systeem voor kwaliteitscontrole
* Software voor specificatietekeningen: Pro / E, Auto CAD, solide werkzaamheden 2001, CAXA, UG, CAD, CAM
*Concurrerende prijs


3. Bedrijf ontwerpafdeling:

Ons technisch team kan putten uit jarenlange ervaring uit de verschillende disciplines die nodig zijn om een succesvol vormgegeven product te ontwikkelen. We analyseren het componentontwerp van alle nieuwe projecten en passen onze ervaring met 'ontwerp voor fabricage' toe om het vormvermogen te maximaliseren, tweede bewerkingen te minimaliseren, assemblagetijd te verminderen en gereedschap te vereenvoudigen - waarde toevoegen in elke fase, resulterend in de ideale combinatie van materiaal, schimmel , mankracht en machine voor efficiënte en kosteneffectieve productie

QQ 截图 20190907154340


4. Bedrijf workshop:

Met een oppervlakte van 3000 m² heeft Aoxu uiterst precieze machines uitgerust met CNC-frezen, EDM, drinlling, enz., Die de matrijs met een goede kwaliteit kunnen verwerken.

QQ 截图 20190907154453


Elektrische meterkast SMC / BMC-mal

1. Vormdetails

Elektrische meterkast SMC / BMC-mal

Gietstaal: H13

Vormbasis: 45 #

Grootte: volgens uw project

Holte: single

Oppervlaktebehandeling: gestructureerd oppervlak

Verwarming oplossing: thermische olie verwarming

Vormmachine: hydraulische persmachine

Offerte-informatie: producttekeningen, monsters of afbeeldingen met afmetingen en uw vereisten (op matrijsoppervlak, groottetolerantie of op product)

Stem in met uw onderzoek die naar e-mail verzenden: sales1@aoxumoulds.com


2. Moldflow-analyse

Moldflow verwijst naar het simuleren van schimmelinjectieproces op de computer met behulp van datasimulatiesoftware om gegevensresultaten te verkrijgen, en het evalueren van de haalbaarheid van het schema met het resultaat, met als doel het ontwerpen van matrijzen en productontwerp.

QQ 截图 20190907160442

Recent, samen met de geleidelijke volwassenheid van de markt, keren klanten terug naar rationeel wat betreft schimmels, die niet alleen voldoen aan het prijsvoordeel. Productiekosten van klanten, productieproblemen, productstabiliteit en matrijsgebruikstabiliteit vereisen allemaal de voortgang van de matrijzenindustrie.

Op basis van de bovenstaande eis, wanneer de meeste ondernemingen in de markt vertrouwen op praktische ervaring om problemen op te lossen, begint Aoxu Mold te bestuderen en schimmelstroom toe te passen, om de meest redelijke regeling te maken, testkosten en modificatietijd te verminderen, injectieproces en schimmel te optimaliseren met behulp van de staat, en dus onze schimmelwaarde realiseren. Vanwege de complexiteit van verschillende onregelmatige variatie van schimmel, kan ervaring alleen gedeeltelijke problemen oplossen, terwijl schimmelstroom een effectieve methode is.

We gebruiken schimmelstroom om de rationele dikte van de schimmelwand, het optimale injectieschema, het optimale temperatuurregelsysteem en de regeling van de productvervorming te analyseren en om defecten van luchtinsluiting, fusielijnen, hongerige gewrichten en miniatuur te voorkomen. In de tussentijd bieden we ook productoptimalisatie en materiaalselectie voor uw referentie.

Tot nu toe hebben we met succes schimmelstroomanalyse toegepast op de matrijzen van auto-onderdelen, dagelijkse benodigdheden, medische hulpmiddelen en verpakkingsvelden, en ongeveer 70 projecten geoptimaliseerd. We hebben ervaring opgedaan in softwareapplicaties, onze matrijsproductie-efficiëntie verbeterd en ons concurrentievermogen verbeterd, stap voor stap onze missie om waarde te creëren voor onze klanten te oefenen.


3. Neem contact op met Shine om je project te voltooien

1 (2)

Hot Tags: elektrische meterkast smc / bmc schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like