Gasdoos SMC Mold

Gasdoos SMC Mold

Gasdoos SMC Mold
Praat nu

Productdetails

Gasdoos SMC Mold


Voordelen en toepassing van compressievormen

· Zeer grote persvormen (> 250 lbs) kunnen worden geproduceerd met minimale degradatie van glasvezel, wat de sterkste delen van alle gietprocessen oplevert.

· Materiaal kan in de holte worden geplaatst om optimale vezeloriëntatie te bereiken op locaties met kritische sterkte - het proces wordt niet beperkt door poortlocaties.

· Ongelijksoortige materialen kunnen in de matrijs worden geplaatst, zoals glasmat of unidirectioneel glas om de onderdeelsterkte te verbeteren.

· Een voordelige keuze voor kleine (<1.000) tot="" zeer="" grote="" volumes="" met="" behulp="" van="" gereedschap="" met="" één="" of="" meerdere="">

De persvormdelen zijn op veel gebieden gebruikt, zoals raket, vliegtuig, golfbestuurder, automotive, bouw, sanitair, badkamer, meterkast, huishoudelijke apparatuur, enzovoort.

We hebben een uitstekende kwaliteit, concurrerende prijs, perfecte service en op tijd leveren, Aoxu Mold kan klanten voorzien van een testtool, productie van kleine hoeveelheden en seriële productietool. Ondertussen helpt Aoxu Mould Technology niet alleen technische ondersteuning, maar adviseert ook materiaal- en persmachinefabrikanten om zeker te zijn van de grote hoeveelheid productie voor klanten, als ze minder ervaring op dit gebied hebben.


Aoxu-service

Er zijn duizenden matrijzenmakers in China en alle matrijzenmakers promoten hun eigen matrijzen en kwaliteit. Hoe kunt u echter de beste kiezen om uw vertrouwde vormleverancier te worden en er een langdurige relatie mee aan te gaan? Dit is een grote uitdaging.

Aoxu Mold Technology zal anders zijn dan andere matrijsleveranciers omdat we weten dat u zich niet alleen zorgen maakt over de kwaliteit van Chinese mallen, of hoeveel mallen we hebben gemaakt. U maakt zich meer zorgen over hoe u de beste service kunt krijgen bij het kopen van matrijzen, we zijn er zeker van dat we u van hoge kwaliteit kunnen voorzien.

Pre-service is de eerste fase.  

Na ontvangst van uw aanvraag, zal het Aoxu-verkoopteam u tijdig de malofferte verstrekken. Als een ervaren matrijsfabrikant in China, kunnen wij u ook voorzien van een reeks aanbevelingen, haalbaarheidsanalyse van kunststofvormen, selectie van toepasselijk materiaalmodel.

De tweede service is de voortgangsupdate en bijbehorende service tijdens de matrijsbestelling, en we zullen ons best doen om aan uw tevredenheid te voldoen. Laat uw AOXU winnen in uw lijst met Chinese matrijsleveranciers.

De derde en belangrijkste service van onze service-Mold after-sales service.

Aoxu zal een goede matrijzenmaker zijn en zal ook klaar zijn om uw matrijsonderdelen te verzenden en alle matrijzen voor de gebroken matrijscomponenten opnieuw te produceren voor een levenslange service. Tegelijkertijd kan ons engineeringteam naar de fabriek van het land van bestemming gaan voor training van het personeel om onze onervaren klant te helpen. Het kan klanten leren hoe ze mallen kunnen gebruiken om langdurige relaties met AOXU op te bouwen. Dit maakt het AOXU-merk een uniek merk onder Chinese matrijsleveranciers.


Documenten voor matrijszending

0

1. Gereedschap checklist.

2. Staalcertificeringen.

3. Staalafmetingsrapport.

4. Mould tryout procesblad.

5. Afdrukken van werktuigassemblagetekening.

6. Onderdeeltekening en rapport met laatste afmetingen.

7. CD bevat 2D- en 3D-matrijstekening, elektrodegegevens en alle bovenstaande informatie.


Procedure onderhoud van schimmel

Om ervoor te zorgen dat de schimmel goed werkt in de lange productielevensduur zoals gepland, is het belangrijk om een onderhoudsplan voor de schimmel te maken.

Om te voorkomen dat vreemde voorwerpen in openingen van het uitwerpsamenstel kunnen vallen tijdens het uitproberen of de productie en de machine stopt als gevolg daarvan, is het noodzakelijk om een beschermplaat bovenop de mal te plaatsen. In het andere geval, wanneer hydraulische cilinders op de bovenkant van de mal zitten, moeten hun staven worden beschermd door plaatijzer tegen een mogelijke crash van de haak van de hijskraan.

Wanneer schimmel in de injectie-installatie blijft, moeten we zijn dagelijkse, wekelijkse en jaarlijkse onderhoudsplan opstellen om ervoor te zorgen dat het in goede staat blijft en op elk gewenst moment gereed is voor productie. Onderhoudsitems verschillen van verschillende soorten schimmelstructuur. Hier volgen enkele veelvoorkomende onderhoudspraktijken voor een beter begrip.

1) Controleer de uitwerppennen, hoekheffers en rechte lifters (indien van toepassing) bij de uitstoot volledig naar voren gericht. Zorg ervoor dat ze niet loszitten en niet vouwen aan de staven.

2) Controleer het korrelgebied op beschadigingen.

3) Spuit antiroestmiddel in de mal.

4) Afgeblazen water bleef in de waterleidingen onder hoge luchtdruk

5) Smeer regelmatig alle niet-zelfsmerende delen zoals geleidebussen, hoekplaatsplaten of slijtplaten.

6) Reinig het oppervlak van de vorm met het juiste reinigingsmiddel of blaas de vorm met hoge luchtdruk.

7) Gebruik een zachte doek met een reinigingsmiddel om de uitwerppen schoon te vegen en schoon te maken. Test vervolgens hun uitwerping en keer meerdere keren terug.

8) Controleer regelmatig het hotrunner-systeem op eventuele lekkage in de mal.

9) Controleer de bescherming van draden.

10) Smeer brons nooit met geïmpregneerd grafiet. Anders wordt het zelfsmerende oppervlak beschadigd.

11) Controleer alle identificatieplaten of ze leesbaar zijn, in positie zijn of niet.

12) Plaats de mal op de geplande locatie met een goede bescherming op alle uitstekende delen.

13) Maak een dagelijks, wekelijks, jaarlijks record. Als er een abnormale situatie is, meld dit dan onmiddellijk.

Voor een matrijsontwerper moet het in gedachten houden dat de toegankelijkheid van alle matrijscomponenten een belangrijk onderdeel is van een goed matrijsontwerp. Bovendien wordt het ten zeerste aanbevolen om standaardonderdelen te gebruiken of reserveonderdelen voor klanten te maken om de ongeldige onderdelen zo snel mogelijk te vervangen.


Neem contact op

2


Hot Tags: gasbak smc schimmel, gasbak schimmel, smc schimmel

Onderzoek

You Might Also Like