Industriële ventilator SMC-compressievorm

Industriële ventilator SMC-compressievorm

Aoxu Mold heeft een team van zeer bekwame projectmanagers, ingenieurs, ontwerpers en fabricagetechnici die zorgen voor het succes van elk project, ongeacht of het groot of klein is. We zijn allemaal klaar voor uw medewerking.
Praat nu

Productdetails

Toepassingsvoorbeeld van industriële ventilator:

2


Kenmerken en voordelen van SMC industial fan shell:

SMC fan shell

Snel en gemakkelijk te installeren

Minimaal onderhoud vereist

Extreem sterk

Lang leven

Uitstekend bestand tegen ultraviolet licht

Uitstekend bestand tegen regen en sneeuw

Lichtgewicht


SMC grondstof (plaatvormende verbindingen)

SMC Sheet moulding compound of sheet moulding composiet is een gebruiksklaar glasvezelversterkt polyester materiaal dat voornamelijk wordt gebruikt bij het persen. De plaat wordt geleverd op rollen met een gewicht tot 1000 kg. Als alternatief kunnen de hars en aanverwante materialen ter plaatse worden gemengd wanneer een producent meer controle over de chemie en vulstof wil.


Plaatvormmassa wordt vervaardigd door lange strengen (meestal> 1 ") van gehakte vezels (gewoonlijk glasvezels of koolstofvezels op een bad van thermohardende hars (gewoonlijk polyesterhars, vinylesterhars of epoxyhars)) te dispergeren. De langere vezels in SMC resulteren in betere sterkte-eigenschappen dan standaard bulk molding compound (BMC) producten. Typische toepassingen zijn veeleisende elektrische toepassingen, corrosiebestendige behoeften, structurele componenten tegen lage kosten, automotive en transport.


Basiskenmerken van industriële ventilator SMC shell compressievorm

Het ontwerp van de SMC-mal maakt meestal gebruik van een hydraulische pers en de bovenste en onderste delen van de mal worden op de persmachine bevestigd. Mold omvat holte en kern twee delen, het is hetzelfde als de spuitgietmatrijs. Geteste materialen bevinden zich op de open mal, waarna de persmachine wordt gesloten, de door de temperatuur veroorzaakte druk wordt ingesteld en gesmolten grondstoffen in de matrijsholte worden geperst.

SMC-matrijsontwerp voor vlokversterkt thermoplastisch materiaal, meestal gebruikt voor grote producten, en de intensiteit van dergelijke producten moet groter zijn; BMC-materiaal voor de groep, is rijk aan korte vezels, heeft de superieure mechanische eigenschappen, lage krimp en kleurstabiliteit; GMT-materialen voor glasvezelversterkte thermoplastische kunststof, kunnen op grote schaal worden gebruikt in carrosseriedelen, kunnen de traditionele metalen onderdelen vervangen, gewicht verminderen en kosten verlagen. SMC-schimmel heeft verwarming nodig in plaats van koeling. De gebruikelijke verwarmingsmethoden zijn stoom, olie, elektriciteit en water onder hoge druk.

Industriële ventilator SMC-compressievorm

SMC matrijs ontwerptemperatuur is meestal tussen 140 en 160, het ontwerp van de matrijs wanneer de temperatuur van het systeem om speciale aandacht te besteden aan het maken van het gehele oppervlak van de matrijstemperatuur consistent is, de eenmaking van de temperatuur kan vervorming verminderen, de stabiliteit verbeteren van de grootte en de uniformiteit van het productoppervlak in een nieuwe generatie matrijssoftware, omvat de maakbaarheidsevaluatie voornamelijk het matrijsontwerp en de fabricagekostenraming, evaluatie voor het assembleren van matrijzen, het document over de maakbaarheid van matrijsonderdelen, de matrijsstructuur en de evaluatie van de vormprestaties, enz. Een nieuwe generatie software zal ook de functie voor assemblage hebben, omdat de functie van de matrijs alleen kan worden weerspiegeld door de assemblagestructuur. Door de ontwerpmethode voor het assembleren aan te nemen, is matrijsassemblage niet langer een eenvoudige assemblagedelen één voor één, de datastructuur kan niet alleen de functie van de matrijs beschrijven, en de definitie van de relatie tussen matrijsonderdelenassemblage, implementatiedelen, dus effectief garanderen de kwaliteit van de schimmel.


Het testproces van SMC-producten

1-S2.0-S0141029617328146-GR2


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

Aoxu Mold is een professionele fabrikant van SMC, BMC, GMT, LFT schimmel en aanverwante na het vormen verwerkingsinrichtingen in China. We wijden ons al die jaren in SMC-matrijzen en nu zijn we de toonaangevende fabrikant van SMC-matrijzen in China. Ons ontwerp is gebaseerd op Europese en Amerikaanse normen en 70% wordt geëxporteerd.

Ons grootste voordeel zijn technologieën en kwaliteit in vergelijking met andere bedrijven.

Wij werken met hoofden en handen. Alleen als u ons kunt vertrouwen, zult u tevreden zijn!

Onze grootste voordelen zijn:

* Algemene technische oplossing

Wij bieden u niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar een algemene technische oplossing en service. Vertel ons wat u wilt, we kunnen helpen met projectdemonstratie, productontwerp, matrijsontwerp, apparatuur en parameter tot nabewerking (zoals koelarmatuur, snijarmatuur, verlijmingsarmatuur, controleer armatuur, enz.)

* Europese kwaliteit

Onze ervaren ingenieurs weten hoe van matrijzen en armaturen, elk ontwerp is voltooid na 2-4 keer groepsdiscussies. Wij ontwerpen en vervaardigen matrijzen precies volgens Europese en Amerikaanse normen.

Verantwoordelijke technici die de hele tijd met mallen werken om alle problemen die niet in orde zijn op tijd te controleren en op te lossen. We inspecteren matrijzen en proefmonsters om de matrijskwaliteit te voltooien.

* Doorlooptijd

We werken 3 ploegen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het kan ons een veel kortere doorlooptijd garanderen dan andere bedrijven. En meestal kunnen we ervoor zorgen dat we volledig OK-monsters krijgen van de eerste try-out.


Contactgegevens

1 (2)

Hot Tags: industriële ventilator smc shell compressie schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like