SMC-persvorm met grote basis

SMC-persvorm met grote basis

SMC-persvorm met grote basis
Praat nu

Productdetails

SMC-persvorm met grote basis


Welk product zou kunnen zijn door SMC Moulding?

SMC composietmateriaal is de afkorting van plaatvormmassa, namelijk plaatvormmassa. De belangrijkste grondstoffen bestaan uit SMC speciale garens, onverzadigde harsen, additieven met lage krimp, vulstoffen en verschillende additieven. SMC heeft uitstekende elektrische eigenschappen, weerstand tegen corrosie. licht van gewicht en eenvoudig technisch ontwerp, flexibiliteit en andere voordelen, de mechanische eigenschappen kunnen vergelijkbaar zijn met sommige van de metalen materialen, die op grote schaal worden gebruikt in transportvoertuigen, de bouw, elektrische en andere industrieën.


Effect van SMC-materiaalstroom op het vormproces

De vloeibaarheid van het vormmateriaal verwijst naar het vermogen van het materiaal om de vormholte te vullen onder een bepaalde temperatuur en druk tijdens het persen. Vanwege het korte vezelvormmateriaal met een langere vezel en een hoger vezelgehalte en bijna geen poederachtige vulstof, is de vloeibaarheid ervan slecht. Er zijn veel factoren die de stroombaarheid van gietmaterialen met korte vezels beïnvloeden. inclusief de thermohardende eigenschappen van de hars zelf, de samenstelling en verhouding van de materialen, de productstructuur en de vormstructuur, evenals de kwaliteitsindicatoren en materiaalvormen van de vormmaterialen, de lengte van de vezels en het vormproces. Voorwaardelijke controle enzovoort.

Gegoten materiaalkwaliteitsindicatoren hebben niet alleen invloed op de vloeibaarheid, maar zijn ook nauw verbonden met de productkwaliteit. De praktijk heeft aangetoond dat, onder de kwaliteitsindicatoren van de centrale pers, de vluchtige inhoud strikt moet worden gecontroleerd. Het vluchtige gehalte neemt toe en de stroombaarheid van het materiaal neemt toe. Wanneer het gehalte aan vluchtige stoffen echter te hoog is, kan dit gemakkelijk leiden tot het verlies van een grote hoeveelheid hars tijdens het vormen en wordt de krimp van het product verergerd. Zelfs kromtrekken, en bellen, rimpelingen, vloeimerken, plakvormen en oppervlakteafwerking nemen af. Wanneer het gehalte aan vluchtige stoffen te laag is, zal de vloeibaarheid van het materiaal aanzienlijk worden verminderd, hetgeen resulteert in moeilijkheden bij het vormen van het product en zeer vatbaar is voor gebrek aan materiaal. Daarom is het zeer zinvol om het juiste vluchtige gehalte aan vormmaterialen te regelen. De vorm van het vormmateriaal heeft ook een grote invloed op de vloeibaarheid en productprestaties.


Voordelen van SMC-persvorm

1. een korte vormcyclus, geschikt voor massaproductie;

2. Gesloten-mould molding, geen styreen en glasvezelverstrooiing, goede werkomgeving.

3.Het gietproces is eenvoudig, gemakkelijk te mechaniseren en te automatiseren, zelfs zonder geschoolde werknemers.

4. Kan grote producten vormen. Gegoten SMC-producten zijn nauwkeurig in grootte, glad in oppervlak, reproduceerbaar in uiterlijk en grootte, en complexe structuren kunnen ook eenmalig en secundair worden gevormd zonder de producten te beschadigen, enz. Nadelen van het gietproces van SMC-composieten: gebruik van persen, metalen mallen , verwarmingsapparaten, etc.


Neem contact op

2Hot Tags: grote basis smc persvorm, SMC vorm, persvorm

Onderzoek

You Might Also Like