Grote afdekmal voor machinedeel SMC versterkt kunststof

Aoxu Mold is een professionele matrijzenmaker van met glasvezel versterkte kunststof (SMC / BMC / FRP) compressievormen met meer dan 15 jaar ervaring.
Praat nu

Productdetails

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd , is een professionele matrijzenmaker van kunststof spuitgietmatrijzen, glasvezelversterkte kunststof (SMC / BMC / FRP) compressievormen en aluminium spuitgieten. Met de afstand van 1,5 uur vanaf de luchthaven van Taizhou en 20 minuten vanaf het treinstation van Taizhou, hebben we gemakkelijk vervoer, ook zeer dichtbij van Shanghai en Ningbo, de zeehaven in. Onze producten betreffen grondstoffenproducten, huishoudelijke producten, autoproducten, thuis en producten voor kantoorapparatuur, industriële producten, babyproducten, enz.

Ons bedrijf heeft een groep van meer dan 20 jaar professioneel ontwerp en fabricage van professionele mensen, geavanceerde CAD / CAM / CAE-systemen en grootschalige procesapparatuur, zoals import van hogesnelheidsfrezen, CNC-bewerkingscentrum, vonkenmachine, grote persmachine enzovoort. Sterke ontwerpmogelijkheden en geavanceerde apparatuur om mallen van hoge kwaliteit te garanderen. Het bedrijf verkocht 90 ‰ mallen aan de Verenigde Staten, Brazilië, Italië, Frankrijk, Mexico, Singapore, India, Rusland en andere landen en ontving goede feedback van binnen- en buitenland.


Contactpersoon: Shine Zhou

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Mobiel: +86 157 5766 8880

Tel: + 86-576 84360861

Website: http://www.chinaplasmould.com

Land: China (vasteland) Provincie / staat: zhejiang

Adres: nr. 38 Beiyuan Avenue, Xinqian Industrial Zone, Huangyan, Taizhou


SMC-grondstof

QQ 截图 20190705102924

SMC-materiaal is de afkorting voor Sheet Molding Compound, glasvezelversterkte onverzadigde polyester SMC. De belangrijkste grondstof van het SMC-specifieke garen, onverzadigde hars, additieven met lage krimp, vulstoffen en verschillende additieven. Het is de vroege jaren zestig van de twintigste eeuw, verscheen voor het eerst in Europa in 1965, de Verenigde Staten en Japan hebben deze technologie ontwikkeld. In de late jaren 80 heeft China de SMC buitenlandse geavanceerde productielijnen en productieprocessen geïntroduceerd. SMC heeft uitstekende elektrische prestaties, corrosiebestendigheid, lichtgewicht en technisch ontwerp, eenvoudig, flexibel, enz., De mechanische eigenschappen kunnen vergelijkbaar zijn met sommige metalen materialen, dus SMC wordt veel gebruikt in transportvoertuigen, bouw, elektronica / elektrisch en andere industrieën.


SMC Thermohardend spuitgieten

SMC / BMC / FRP thermohardende verbindingen kunnen worden gevormd in een van de drie vormingsprocessen met een groter volume: compressie, injectie of transfervorming. Het verschil tussen de processen is de aflevermethode van het materiaal in de vormholten. Voor alle processen wordt een mal gemaakt van zacht of gehard gereedschapsstaal verwarmd tot 300 ° F (150 ° C) door middel van olie-, stoom- of elektrische patroonelementen. De mal is verchroomd om slijtage aan de mal te verminderen en het loslaten van onderdelen te verbeteren. Gedeeltelijk uitwerpen wordt bereikt met hydraulisch bediende uitwerppennen en luchtpoppetjes. Het verwijderen van onderdelen kan handmatig of automatisch zijn.


Voordelen van SMC Product

- Hoge sterkte, licht van gewicht

- Geen krimp

- Een vlak oppervlak

- Inflaming FV0 (de oudste niet-metalen materialen)

- Lange levensduur: meer dan 20 jaar

- Stabiele productprestaties


SMC-compressievormdetails

Large Cover Mould For Machine Part SMC Reinforced Plastic

Grondstof: SMC

Aantal holtes: 1

Vormbasis: LKM

Holtestaal: 718

Inzet: 718

Glijblok: 738

Mold gewicht: 2280 KG

Verwarmingscyclus: thermische olie verwarming

Ontwerpsoftware: UG, CAD

T1-tijd: 45 dagen

Levertijd: 20-30 dagen na verzending

Mold leven: 300-500.000 schoten


SMC-productontwikkelingen volgen over het algemeen deze stappen

- Eerste aanvraag / ontwerpconsultatie: het begin van elk project begint met een consultatie van een van onze technische experts om alle vereisten te bespreken en het meest geschikte productieproces vast te stellen.

- Productontwikkeling en ontwerp: als u tevreden bent met de omtrek van uw project, gaan we aan de slag met het concept en het industriële ontwerp van uw product, evenals met de specificaties / functies / vorm. Vervolgens plannen we ook de productie en het testen ervan.

- 3D-modellering: door het gebruik van 3D-modellering stellen we een weergave / simulatie van het eindproduct samen en kijken we hoe het kan worden verbeterd.

- CAD-tekening: we maken gebruik van CAD-tekening om een nauwkeurige weergave van het product met alle berekeningen te krijgen.

- Vervaardiging van matrijzen: zodra alle tekeningen voltooid zijn, beginnen we met het produceren van de SMC-stukken die nodig zijn voor het eindproduct.

- Prototype en testen: om het eindproduct te valideren, bouwen we prototypes en voeren we tests uit.

- Modificatie: we kunnen wijzigingen aanbrengen na het testen en uw beoordeling van de prototypes indien nodig

- Pre-productieplanning: wanneer het prototype als voltooid wordt beschouwd, beginnen we met het plannen van alle behoeften met betrekking tot de hoofdproductie van uw artikel.

- Volledige productie: zodra de pre-productieplanning is voltooid, beginnen we met de productie van uw artikel geschaald naar uw vereisten. / Als u zelf moet produceren, zullen we de verzending voorbereiden.

- Kwaliteitscontrole: we zorgen ervoor dat we de normen in alle vervaardigde producten handhaven door een steekproef van de output te testen aan de hand van de specificatie.

- Productlevering: Na controle van de kwaliteit van uw producten, leveren wij ze u op tijd. After-sales service is beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.


Mold kwaliteitscontrole

Kwaliteit is wat u vraagt en wat wij leveren. We zorgen volledig voor de kenmerken van het product, dus om de matrijs en de productkwaliteit goed onder controle te houden. We investeren in geavanceerde kwaliteitscontrolemachines zoals CMM, projector en veel normale meetinstrumenten zoals sclerometer, hoogtemeter, schuifmaten enz. We bezitten een strikt en perfect QC-systeem van leveranciersaudit, controle van importmateriaal, controle tijdens productie, volledige controle na T1 tijdens de productie van onderdelen testen op inspectie van afgewerkte onderdelen. We staan op 3 vergaderingen, dat is ontwerp- en afwerkingbesprekingsbijeenkomst, T1-testevaluatievergadering, matrijsverzending samenvattingvergadering, om de matrijskwaliteit, doorlooptijd en uitstekende service te garanderen.


Contact van SMC Mold

1 (2)Hot Tags: grote afdekmal voor machineonderdeel smc versterkt kunststof, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like