Matrijs voor plaatproduct

Matrijs voor plaatproduct

De meeste Aoxu-schimmels worden geëxporteerd naar Amerika, Brazilië, Canada, Frankrijk, India, Rusland, Spanje en Saoedi-Arabië. E-mail: leila@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

Matrijs voor plaatproduct

Aoxu's huidige capaciteit in cosmetische en structurele SMC-onderdelen wordt opgewaardeerd met de toevoeging van persen die ons concurrentievermogen op dit gebied zullen vergroten.

SMC wordt gemaakt door glas zwevend glas op een bewegende band van gedoseerde harspasta te hakken, die low-profile thermoplastische en minerale vulstoffen bevat. De matrix - ingeklemd tussen twee polyethyleen draagfilms - wordt verdicht, gewikkeld op een opneemrol, &. opgeslagen om te "rijpen" (dikker).

Ter voorbereiding op het gieten wordt de dragerfolie verwijderd en het materiaal op maat gesneden: ladingen ". De geometrie van het onderdeel bepaalt de vorm en de rangschikking van de ladingen in een verwarmde, CNC-bewerkte stalen holle vorm. samengebracht in een hoge tonnagepers, waarna warmte de viscositeit van de lading verandert en de druk deze en de glasversterking door de holte verspreidt. wordt onder druk in de opening tussen het onderdeel en de holte geïnjecteerd. Nabeharden voorafgaand aan het schilderen is een must om ervoor te zorgen dat opgesloten styreen volledig uit het onderdeel is verwijderd.

Ribben en nokken kunnen aan beide zijden van het onderdeel worden gevormd. De meeste onderdelen hebben een netvorm en vereisen weinig bijsnijden. Klasse "A" oppervlakken zijn het kenmerk van dit proces. Minimale dikte: 2 mm. Cyclustijden variëren van 2,5-5 minuten "knop-tot-knop". Tooling is CNC-gefreesd P20-staal, gehard en geplateerd, met kosten vergelijkbaar met spuitgieten; dienovereenkomstig ligt het minimale economische volume in het bereik van 10.000 delen / jaar. Druk ligt in het bereik van 1000 psi, schimmeltemperatuur in het bereik van 300'F.


Wat is Sheet Molding Compound?

Plaatvormmengsel biedt superieure sterkte en elektrische isolatie

1 Thermoset Sheet Molding Compound (SMC) is een mengsel van polymeerhars, inerte vulstoffen, vezelversterking, katalysatoren, pigmenten en stabilisatoren, lossingsmiddelen en verdikkingsmiddelen en bezit sterke diëlektrische eigenschappen. De vervaardiging van plaatvormende verbindingen is een continu in-line proces. Het materiaal is aan de boven- en onderkant omhuld met een polyethyleen of nylon plastic film om zelfhechting te voorkomen. De pasta wordt gelijkmatig op de onderste film verspreid. Gehakte glasvezels worden willekeurig op de pasta afgezet. De bovenste film wordt geïntroduceerd en de sandwich wordt tot een vooraf bepaalde dikte gerold. Het vel mag 48 uur rijpen.

SMC - Advanced Composites
Tricel is een gerenommeerde fabrikant van een breed scala aan op maat gemaakte producten die we ontwikkelen met behulp van een compressie-gietproces dat wordt uitgevoerd volgens de exacte specificaties van de klant. Vanwege de hoge sterkte-gewichtverhouding van het materiaal is het ideaal voor grote structurele onderdelen en kleinere precisiecomponenten. We ontwikkelen en produceren innovatieve producten voor veel van 's werelds meest prominente bedrijven zoals Rolls Royce, Opel en British Aerospace.
Deze producten worden gemaakt met behulp van onze eigen sheet moulding compound (SMC) die wij zelf produceren.

SMC is een vezelversterkte plaatvormcomposiet met hoge sterkte die voornamelijk bestaat uit een thermohardende hars, glasvezels en vulmateriaal, die in combinatie een ultrasterke vormgevingsfacilitator creëert. Terwijl we ons eigen basisproduct ontwikkelen en produceren, kunnen we een reeks van glasvezelgrondstoffen leveren in hoeveelheden die voldoen aan de behoeften van elke geïnteresseerde klant.

Tricel neemt een unieke positie in op het gebied van versterkte kunststoffen. Het bedrijf combineert de technische expertise van meer dan 40 jaar in de pers- en composietindustrie met geavanceerde ontwerp- en productiefaciliteiten in zowel het Verenigd Koninkrijk als in Ierland.

SMC-materialen produceren een breed scala aan innovatieve, op maat gemaakte producten op basis van een reeks bedrijven in de uitgebreide industriële sector van vandaag. Het is een ideale keuze voor innovatieve productproductie en door zijn veelzijdigheid kan het nuttig worden geïntegreerd in alle industriële en commerciële omgevingen.

Voordelen van Sheet Molding Compound (SMC)
Producten die van dit materiaal zijn vervaardigd, zijn slagvast, drukvast en hebben een buigsterkte.

SMC wordt overal in de elektrische markt gebruikt vanwege de veelheid aan gevarieerde mogelijkheden zoals; elektrische weerstand om isolatie, geleidbaarheid en antistatische eigenschappen te bieden. Dergelijke attributen zijn ideaal voor zeer gespecialiseerde elektrische producten.

Dit materiaal is ook gebruikt in de automobiel- en transportsector om grote items met een hoge sterkte te produceren, zoals zitplaatsen.

SMC's formulering betekent dat het kleurpigmenteerbaar is, dus het eindproduct wordt geleverd in elk kleurenschema dat onze consumenten kiezen. Het heeft ook een laag profiel en krimpende eigenschappen voor een uitstekend uiterlijk van het oppervlak en is een perfecte buitenkant voor post-productie schilderen.

Vanuit veiligheidsperspectief heeft de verbinding weinig rook- en lage toxiciteitseigenschappen en uitstekende chemische bestendigheid. In essentie is dit materiaal een ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen in een veelheid van bedrijfssectoren.

Neem contact met ons op

2Hot Tags: Matrijs voor plaatproduct

Onderzoek

You Might Also Like