Negatieve drukventilator behuizingsmal met composietmateriaal

Negatieve drukventilator behuizingsmal met composietmateriaal

Compressie vormen is een techniek die voornamelijk wordt gebruikt voor thermoset gieten waarbij de gietstof wordt geplaatst in de open mal holte, de mal is gesloten en warmte en druk worden toegepast totdat het materiaal is uitgehard. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor het vormen van glasvezel versterkt plastic, zoals SMC, BMC, GMT.
Praat nu

Productdetails

Onder hoge temperatuur workshop, is het erg belangrijk om de ventilator te installeren om af te koelen. Er is dus een grote vraag naar SMC-mallen van negatieve drukventilatoronderdelen. Hieronder vindt u de informatie van Negative Pressure Fan Housing Mould with Composite Material:

Deelmateriaal: SMC (plaatvormstofverbinding)

Negative Pressure Fan Housing Mould With Composite Material

Buitenframegrootte: 1260*1260*800 mm

Binnenframegrootte: 1180*1180*800 mm

Woninggewicht: 18KG

Verwarmingsmethode: cartridgeverwarming

Schimmelstaal: 1.2311

Schimmelbasis: 60 #

Schimmelgewicht: 9800KG

Cyclustijd: 330 seconden

T1 tijd: 55 dagen

Als u producten nodig heeft, kunnen wij ook massaproductie voor u doen.


China composiet materiaal matrijs maker---Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co, Ltd

Compressie vormen is een techniek die voornamelijk wordt gebruikt voor thermoset gieten waarbij de gietstof wordt geplaatst in de open mal holte, de mal is gesloten en warmte en druk worden toegepast totdat het materiaal is uitgehard. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor het vormen van glasvezel versterkt plastic, zoals SMC, BMC, GMT.

Wij hebben ervaring in het maken van gereedschappen, mallen, controlearmaturen voor auto-onderdelen, en heavy-truck componenten, waaronder binnen-of buiten dash panelen, bumper systemen, wielbehuizingen, armleuningen, deur trims, bodyside molding, deur, en vloer isolatiepanelen. Ook kunnen we industrie onderdelen, badkamer onderdelen, enz.

1 (1)

Met de hoge kwaliteit mal / molding en goede service, hebben we al bereikt het vertrouwen en de grote steun van klanten.

Belangrijke methoden voor de composietmateriaalmallen zijn:

SMC plaatgietstof (thermoset met 25-40% vezels)

BMC Bulk molding compound (thermoset met 10-20% vezels)

GMT Glass mat thermoplasten (thermoplastisch met 25%-40% vezels)


SMC-producten kunnen van toepassing zijn op het aantal velden

1. Elektrische industrie

De SMC matrijs heeft de kenmerken van hoge sterkte, corrosiebestendigheid, lage waterabsorptiesnelheid en goede vlamvertraging. Het wordt veel gebruikt bij de productie van elektrische apparaten, schakelaars, printplaten, isolatieplaten, zekeringen en andere producten. SMC is een zeer flexibel materiaal. De toepassingsomgeving van het product kan worden aangepast en aangepast aan het gebruik van het eindproduct.

2. Bouwsector

In de bouw wordt SMC vaak gebruikt in combinatie met dakcomponenten, douchebodems, wastafels, badvloersystemen, buitenwanddeuren, enz.

3. Automobielindustrie

SMC mallen zijn op grote schaal gebruikt in de auto-industrie als gevolg van hun goede fysieke eigenschappen. Bijvoorbeeld bumpers, rekken, accuboxen, motorkappen, structurele balken, enz.


Bepaling van SMC matrijsverwarmingssysteem

De SMC-mal moet worden verwarmd, niet gekoeld. De temperatuur van de mal is meestal tussen de 140 en 160. In-mold ontwerp, het behoud van schimmeltemperatuur is zeer belangrijk. De mal is gemakkelijker te vullen, het product is niet gemakkelijk vervormd en het oppervlak is beter. De temperatuur van de matrijs heeft direct invloed op de vormkwaliteit en de productie-efficiëntie van het product, dus er moet een verwarmingssysteem aan de matrijs worden toegevoegd om aan de ideale temperatuurbehoefte te voldoen.

Het verwarmingssysteem is verdeeld in cartridge verwarming, stoomverwarming, en thermische olie verwarming. Cartridge verwarming is de meest gebruikte verwarmingsmethode. De voordelen zijn eenvoudige en compacte apparatuur, lage investeringen, eenvoudige installatie, onderhoud en gebruik, eenvoudige temperatuuraanpassing en eenvoudige automatische controle; stoomverwarming, snelle verwarming, relatief uniforme temperatuur, maar moeilijk te beheersen, kosten Relatieve elektrische verwarming is hoog; thermische olie verwarming, de temperatuur is uniform en stabiel, en de verwarming is snel, maar het vervuilt de werkomgeving.

De verwarmingsmethode die voor de nieuwe mal wordt gebruikt, kan worden bepaald aan de hand van de bestaande omstandigheden van elk bedrijf, de grootte van de mal en de complexiteit van de schimmelholte.

Bij het selecteren van het matrijsmateriaal moet het worden geselecteerd op basis van verschillende productiebatches, procesmethoden en verwerkingsobjecten. De SMC-mal moet kiezen voor materialen die gemakkelijk te snijden zijn, een dichte structuur hebben en goede polijstprestaties hebben. De volgende zijn de veelgebruikte matrijsstaal wanneer het bedrijf mallen maakt:

P20(3Cr2Mo): vaak gebruikt in spuitgietmatrijzen, staal van betere kwaliteit;

738: spuitgietmatrijs, super voorgehard kunststof matrijstaal, geschikt voor hoogwaardige duurzame kunststofrij schimmel, goede polijstwerk, uniforme hardheid;

718(3Cr2NiMo): voorgehard staal, dat wordt gebruikt voor de productie op lange termijn van spuitgietmatrijzen, met een betere polijst- en erosiewerkbaarheid en een iets betere kwaliteit dan P20;

40Cr: gecombineerd blus- en temperend staal, geschikt voor het maken van matrijs boven en lager sjabloon, hardheid en polijstprestaties is iets beter dan 50C staal;

50C: staal dat vaak wordt gebruikt in matrijzen, geschikt voor het maken van spuitgietmatrijzen, hardwaremallijsten en onderdelen;

45# staal: Het meest gebruikte matrijstaal heeft een lage hardheid, is niet slijtvast en heeft een goede plasticiteit en taaiheid, dus het heeft goede verwerkingsprestaties en een relatief lage prijs. Nu wordt 45# staal meestal gebruikt om extra onderdelen zoals pads en persplaten te verwerken.


De technologie van SMC-mallen oppervlaktebehandeling

De glossy van SMC product wordt bepaald door de oppervlakte glossy van SMC mallen, als we meer tijd besteden aan schimmel oppervlak polijsten, zal er minder zaken op schimmelproductie. Hier zijn de oppervlaktebehandelingstechnologieën:

1. Polijsten met een watersteen

Nieuwe mallen of oude mallen renovatie, meestal met behulp van 600 # waterdicht schuurpapier te polijsten. Sommige werknemers om de werktijd te verminderen, gebruik maken van de 400 # of onder 400 # papier te polijsten, het is verkeerd. Het merk gemaakt door ruwe emery papier zal niet verwijderen wat je poetst, dus we moeten tijd besteden aan meer zorgvuldig poetsen.

2. Polijsten

Ten eerste het aanbrengen van de 1 #(ruwe) polijstmiddel op het oppervlak van de mal, met behulp van elektrische polijstmachine om het oppervlak glad te maken.

Dan met behulp van 3 # (boete) polijstmiddel om fijn polijsten. Tijdens ruw polijsten en fijn polijsten, kan niet dezelfde wollen plaat en dezelfde polijstmachine gebruiken.

3. Reinigingsvormen

Het proces van deze stap is het reinigen van het poolse middel of olie op het matrijsoppervlak, vervolgens het aanbrengen van de kit of het losmiddel op het matrijsoppervlak. Dan met behulp van 69 # schoon schimmelwater om schimmel oppervlak af te vegen, en zet het een half uur, en laatste met behulp van een droge doek om de mallen af te vegen.


Voordelen van negatieve drukventilator voor koeling

1. Bijzondere V-vorm beugel, sterk en duurzaam

2. Zuiverkopiemotor met nationale norm en geïmporteerd lager, uniforme roterende snelheid, grote CFM-toevoer en geluidsarm

3. High-tech composiet polymeer nylon blad, goede flexibiliteit, en corrosie-weerstand

4. Automatische uithangluiken, stofdicht en waterdicht

5. Het opmerkelijke koeleffect, de hoge luchtreinheid en de stabiele prestaties

6. Lage investeringen, milieuvriendelijk


Negatief werkprincipe van de drukventilator

1. Ventilatieprincipe

De negatieve drukventilator wordt gebruikt om lucht binnen uit te putten, zodat de binnenluchtdruk wordt verlaagd, dan is er een negatieve drukzone en de lucht buiten zal in het huis stromen voor het luchtdrukverschil.

Fan Types - Why choose an Axial fan

2. Koelbeginsel

* Koeling door luchtuitwisseling, de ventilator uitput de hete lucht binnen tot zelfs de temperatuur tussen binnen en buiten.

*Combineer met de verdampingskoelpad om een goed ventilatie-koelingseffect te bereiken.


Contact Shine

202001061412588260475

Welkom om de hoge kwaliteit en lage kosten negatieve druk ventilator behuizing schimmel met composiet materiaal in bulk bij ons te kopen. Als een van de toonaangevende SMC &. BMC Matrijzenfabrikanten en -leveranciers in China, we zijn uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor producten op maat contact met ons op om ons nu op de hoogte te stellen van de details.
Hot Tags: negatieve druk ventilator behuizing schimmel met composietmateriaal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like