Park Bank stoel SMC Thermosetting Plastic Molding

Park Bank stoel SMC Thermosetting Plastic Molding

We voeren in elk proces een strikte kwaliteitscontrole uit, van inkomende grondstoffen, bewerkte componenten, assemblage, bemonstering tot eindverzending om kwaliteitsconsistentie te garanderen.
Praat nu

Productdetails

Voor park bank zitten SMC thermosetting kunststof gieten, zijn er veel feiten om de mal schot leven te beïnvloeden, zoals warmtebehandeling houdt 52,2%, grondstof houdt 17,8%, het gebruik houdt 10%, bewerking houdt 8,9%, smeden houden 7,8%, en het ontwerp houdt 3,3%.

Schimmelversterkende en verhardingstechnologie

Om de schimmel schot leven te verbeteren, versterking en verharding is zeer belangrijk. Dus hoe deze technologie te verbeteren, hier wil ik u een aantal suggesties geven:

* Hoge temperatuur blussen en temperen:

Hot die steel 5CrMnMo moet 850 graden gebruiken om het schimmelstaal te doven, en de vorm is voornamelijk martensietmorfologie. Als de temperatuur stijgt tot 900 graden, waardoor austeniet volledige homogenisatie, dus kan krijgen lath-vormige martensiet morfologie. Dit kan het verbeteren van de staal temper weerstand, impact taaiheid, en het breken van vasthoudendheid, die de schimmel schot leven kan verhogen.

2. Snel en kort blussen bij hoge temperatuur

Onder de voorwaarde van snelle verwarming, zal koolstofrijk staal gebeuren uniform austenitizing, onopgeloste carbide blijft in het weefsel, wat gunstig is voor lath-vormige martensinator morfologie te informeren, dit kan de duurzaamheid van de schimmelbaan verhogen.

3. Lage temperatuur blussen van hoge koolstof hoog gelegeerd staal

Met behulp van lage temperatuur blussen, de oplosbaarheid van koolstof en legering elementen in austeniet zal afnemen, zal de MS punt toenemen, die meer lath-vormige martensiet morfologie kan krijgen, dit kan de schimmel sterkte en schimmel schot leven te verhogen.

4. Thermomechanische behandeling is een technologie die de staalsterkte kan verhogen.


De techniek van de oppervlaktebehandeling van de mal

Inclusief gasammoniak, lonic ammoniaktion, oppervlakteversterking door een elektrische vonk, boroniseren, TD-methode, PVD-methode, die-hard chroommethode, laseroppervlakteverbetering, oppervlaktelasmethode, plasmaspuiten, enz.


Technisch centrum

m6

* Europese processtandaard

* Complete in-house design facility & 3D mold design

* CAD/CAM software: Unigraphics

* Ondersteuning Solid works/Catia./Pro/e, etc.

* Componentprocesanalyse voor bewerking

* Mold Flow analyse

* Citaten voorzien van voorlopige mal ontwerp / lay-out tekeningen

* 3D-gegevens bijwerken en bevestiging voor de ontwerpfase

Wij denken dat matrijs ontwerp en constructie is een belangrijke belangrijke stap voor de productie van schimmels. Om hoogwaardige kunststofonderdelen te garanderen, analyseren en bepalen we de schimmelstructuur van poorten, hardlopers, koelsystemen en ejectorsystemen om ervoor te zorgen dat de beste oplossing wordt gebruikt. Ook besteden we meer aandacht aan details, zoals schimmelstaal, malbasis, malaccessoires, plastic grondstofselectie, enz. We sturen altijd een matrijsontwerpoplossing en tekeningen naar klanten voor goedkeuring voordat de tooling begint.

 

SMC schimmel dagelijks onderhoud

* Het nemen van personeel opleiding van schimmel de-molding en onderhoud

* Het reinigen van overtollig materiaal en fragment, afblazen of schrobben van het stof.

* Het controleren van schimmel schade of gebreken.

* Het nemen van preventieve bescherming, en kan het toevoegen van schimmel release agent indien nodig.

* Het registreren van de mal gebruik, onderhoudsgegevens, en andere benodigdheden nodig onderhoud.

* Het herstellen van de mal bij het opslaan, niet beter niet weergeven het oppervlak buiten.


SMC/BMC gietproces

SMC gietmaterialen (zoals SMC) worden gebruikt voor de productie van auto-onderdelen. Niettemin, de hardere panelen zijn gemaakt van staal met behulp van stempelen sterft. Het volgende is een lijst van auto-onderdelen die kunnen worden vervaardigd met compressie mallen.

Auto-exterieur onderdelen: bumper voeringen, spatborden, wielkappen, spoilers, en achterdeuren.

Automotive interieuronderdelen: instrumentenpaneel, deurpaneel, handschoenenkastje, het autostoeltje en diverse beschermingspanelen.

Structurele en functionele componenten: brandstoftank, koelvloeistoftank, luchtfilterdeksel, ventilatorbladen, inlaatpijp en cilinderkop.

Naast auto-onderdelen, compressie lijstwerk wordt ook gebruikt voor de productie van badkamer accessoires, watertank accessoires, motorfiets accessoires, fitness-apparatuur onderdelen, en meter behuizingen.

1

BMC molding (bulk molding compound) toepassingen omvatten motoren, radiostations, instrumenten, machineproductie, bouw, transport, en defensie-industrie. Bovendien is dit gietproces zeer geschikt voor de productie van chemische en elektrotechnische apparatuur.

MDC werkt samen met toonaangevende bedrijven in de industrie om hen te helpen bij het ontwikkelen en produceren van mallen. Compressie mal kan worden gebruikt om auto-onderdelen, huishoudelijke apparaten onderdelen, en badkamer onderdelen te vormen.

SMC en BMC molding voordelen:

1. Korte spuitcyclus, geschikt voor massaproductie. Massaproductie is ook mogelijk met behulp van multi-cavity mallen.

2. Gesloten vormvorming, materialen worden gelijkmatig verdeeld. Verschillende materialen kunnen aan de holte worden toegevoegd om de sterkte van het onderdeel te verhogen.

3. Het gietproces is eenvoudig, eenvoudig te mechaniseren en te automatiseren, zelfs zonder geschoolde werknemers.

4. Grote producten kunnen worden gevormd. SMC gegoten producten hebben nauwkeurige afmetingen, gladde oppervlakken, een goede uitstraling en dimensionale herhaalbaarheid, en kunnen complexe structuren vormen in een keer, en kan twee keer worden verwerkt zonder beschadiging van de producten.


Aoxu Mould heeft een lange geschiedenis in de glasvezel compressie lijstindustrie. We zijn toegewijd aan het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van stampers, evenals technische ondersteuning bieden aan klanten over de hele wereld, ons doel is om de beste leverancier van stabiele, high-performance SMC mal en BMC schimmel te worden.


Contact Shine

202001061412588260475

Hot Tags: park bank stoel smc thermosetting kunststof gieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like