Harsmallen van composiet vierkant gazon

Harsmallen van composiet vierkant gazon

Wij geloven dat onze specialiteit en kwaliteit onze verdere samenwerking zal garanderen.
Praat nu

Productdetails

Harsmallen van composiet vierkant gazon

BMC (bulkvormmassa)

Bulkvormmassa (BMC) of bulkvormcomposiet is een gebruiksklaar, glasvezelversterkt thermohardend polyestermateriaal dat voornamelijk wordt gebruikt bij spuitgieten en persvormen. Het materiaal wordt geleverd in bulk of houtblokken.

BMC wordt vervaardigd door strengen (> 1 ”) van gehakte glasvezels in een mixer te mengen met een thermohardende hars (gewoonlijk polyesterhars, vinylester of epoxyhars). De glasvezels in BMC resulteren in betere sterkte-eigenschappen dan standaard thermoplastische producten. Typische toepassingen zijn veeleisende elektrische toepassingen, corrosiebestendige behoeften, apparaten, auto's en transport.


Specificatie en kenmerk van BMC-mangat

1. Uitstekende prestaties

Soortgelijke harde eigenschappen als gietijzer, maar hebben een overweldigend voordeel bij rekherstel

Geen diefstalwaarde

Antiroest, corrosie, water, stof, goed afgesloten

Niet-elektriciteitsgeleiding en niet-warmtegeleiding

2. Hoog laadvermogen

Laadvermogen is A15, B125, C250, D400

3. Licht van gewicht

Het gewicht, met name de SMC-putdeksel, is lichter dan gietijzer en beton

4. Duurzame levensduur

Meer dan 30 jaar levensduur zonder barst en kleurvervaging

5. Hoge precisie

Onze Putdeksel is gevormd onder hoge temperatuur schimmel met druk

6. Geen lawaai

Composiet Putdeksel heeft het probleem van het maken van lawaai overwonnen

7. Flexibel ontwerp


Niet alleen vierkante vorm, we kunnen ook ronde vorm, rechthoekige vorm met verschillende grootte volgens uw eigen monster. Stuur ons uw producttekening of voorbeeldfoto's, we ontwerpen de compressievorm en het product en maken de mallen voor u. Stuur ons de e-mail naar sales1@aoxumoulds.com.

2


Hoe het BMC-mangat produceren?

Het te vormen materiaal wordt in de open mal geplaatst. Bij het verwerken van thermoplastische composieten zal het materiaal vaak worden voorverwarmd tot de vereiste temperatuur. Thermohardende materialen worden normaal koud geladen, hoewel de vorm zelf kan worden voorverwarmd. Nadat het materiaal in de mal is geplaatst, wordt de pers gesloten en mag het materiaal uitharden (als het een thermohardend materiaal is) of consolideren (als het een thermoplastisch materiaal is). De mal kan vervolgens worden geopend en het onderdeel kan worden verwijderd.

3


De beperkingen van het produceren in BMC-schimmel

* Voor iets anders dan platte vormstukken, is het passende metalen gereedschap waarschijnlijk een aanzienlijke kost. Dit kan de levensvatbaarheid voor lage productievolumes beperken.

* De aangepaste metalen gereedschappen betekenen dat het niet mogelijk is om bepaalde geometrische functies, zoals ondersnijdingen, te bereiken zonder speciale aanpassingen.

* De capaciteit en afmetingen van de pers bepalen de bovengrenzen voor de grootte van het onderdeel dat kan worden gegoten.

* In tegenstelling tot vacuümconsolidatie wordt de druk van een pers slechts in één richting uitgeoefend. Dit betekent dat er waarschijnlijk variabele consolidatie zal zijn over een gevormd onderdeel. Oppervlakken loodrecht op de sluitingsrichting van de pers kunnen hogere consolidatieniveaus hebben dan oppervlakken evenwijdig aan de sluitingsrichting.


Neem contact op

1 (2)

Hot Tags: hars composiet vierkante gazon putdeksel schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like