Sanitair compressie schimmel

Sanitair compressie schimmel

Sanitair compressie schimmel
Praat nu

Productdetails

Sanitair compressie schimmel


SMC Matrijsontwerp

Het ontwerp voor SMC-productietools volgt vergelijkbare regels als voor elk ander productieproces binnen de kunststofindustrie. Productiegereedschappen moeten van de hoogste kwaliteit zijn en in staat zijn onderdelen gedurende de verwachte productielevensduur consistent en economisch te produceren. Tijdens het vormen van compressie vindt spouwvulling plaats zodra de mal gesloten is. Het resultaat is schuifranden langs de omtrek van de gereedschapsholte, langs alle openingen in het gereedschap en op undercut -als bewegende kernen of dia's zijn opgenomen. Om te voorkomen dat breilijnen, gaten en breukbakken zijn niet ingebouwd in gereedschappen, maar worden geproduceerd in secundaire operatieprocessen. De algemene opstelling van een gereedschap zorgt voor een interne druk tijdens het proces van 100 bar.


Superieure prestaties voor compressiematrijs

De SMC compressie matrijs heeft een uitstekende corrosiebestendigheid, licht gewicht, en eenvoudig en flexibel engineering ontwerp. De mechanische eigenschappen kunnen worden vergeleken met sommige van de metalen materialen, de producten hebben een goede stijfheid, weerstand tegen vervorming, het gebruik van een breed scala van temperatuurkenmerken.

Compressiematrijs voor SMC is een materiaal met superieure elektrische eigenschappen, corrosiebestendigheid, licht gewicht en eenvoudig technisch ontwerp, flexibiliteit, enz. De prestaties zijn zeer dicht bij het metaal, dus het wordt veel gebruikt in meterkast mallen, automotive mallen, en nog veel meer. SMC composiet gegoten glasvezel brug is een nieuw type trog kabelgoot. De SMC composiet gegoten glasvezel brug heeft een lange levensduur (meestal een levensduur van het ontwerp van 30 jaar), is eenvoudig te installeren en heeft een lage kosten in vergelijking met een ijzer gegroefde kabellade. (Het aandeel is slechts 1/4 van dat van koolstofstaal, en er is geen noodzaak om te bewegen tijdens de bouw. Brand) zonder onderhoud en andere voordelen, hoge sterkte, goede isolatie-eigenschappen, chemische weerstand en andere voordelen.

SMC composiet gegoten glasvezel versterkt kunststof brug productieproces met behulp van SMC composiet materiaal gieten proces productie. De belangrijkste grondstof bestaat uit GF (speciaal garen), UP (onverzadigde hars), lage krimpadditieven, MD (vulmiddel) en diverse additieven. Het SMC composiet vormen is de meest productieve van de FRP composieten.

 

Voordeel van SMC Composiet materiaal gieten proces

1. Korte gietcyclus, geschikt voor massaproductie.

2. Gesloten-mold molding, geen styreen en glasvezel verstrooiing, goede werkomgeving.

3. het gietproces is eenvoudig, gemakkelijk te mechaniseren en automatisering, zelfs zonder geschoolde werknemers kunnen vormen.

4. Het vormen van grote producten. SMC gegoten producten zijn nauwkeurig in grootte, glad in oppervlak, reproduceerbaar in uiterlijk en grootte, en complexe structuren kunnen ook eenmaal en secondarily worden gegoten zonder de producten te beschadigen enz. Nadelen van het gietproces van SMC composieten: gebruik van persen, metalen mallen, verwarmingsapparaten, enz.


Neem contact met ons op

2

Hot Tags: sanitair compressie matrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, op maat, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like