Mold Molding Compound Container Mold

Mold Molding Compound Container Mold

Aoxu-schimmel, waarmee u schimmel van goede kwaliteit en een goede service op de verkoop bewijst.
Praat nu

Productdetails

Sheet Molding Compound (SMC) is een compressievormmassa die vaak wordt gebruikt voor grotere onderdelen waar een hogere mechanische sterkte nodig is. SMC is een vezelversterkt thermohardend materiaal. Net als bij BMC is thermohardende plaatvormende verbinding (SMC) een mengsel van polymeerhars, inerte vulstoffen, vezelversterking, katalysatoren, pigmenten en stabilisatoren, losmiddelen en verdikkingsmiddelen en bezit sterke diëlektrische eigenschappen. SMC is een vezelversterkt thermohardend materiaal. Glasversterking is tussen 10% en 60% en de glaslengte is iets langer dan Bulk Molding Compound (BMC) - tussen 1/2-inch en 1-inch (25 mm).

Sell-SMC-sheet-molding-verbinding

Verbinding (SMC) is een mengsel van polymeerhars, inerte vulstoffen, vezelversterking, katalysatoren, pigmenten en stabilisatoren, losmiddelen en verdikkingsmiddelen en bezit sterke diëlektrische eigenschappen. De vervaardiging van plaatvormende verbindingen is een continu in-line proces. Het materiaal is aan de boven- en onderkant omhuld met een polyethyleen of nylon plastic film om zelfhechting te voorkomen. De pasta wordt gelijkmatig op de onderste film verspreid. Gehakte glasvezels worden willekeurig op de pasta afgezet. De bovenste film wordt geïntroduceerd en de sandwich wordt tot een vooraf bepaalde dikte gerold. Het vel mag 48 uur rijpen.

Plaatvormende verbindingen kunnen in complexe vormen worden gevormd. Superieure mechanische eigenschappen en uiterlijk van het oppervlak, plus uitstekende elektrische isolatie maken dit thermohardende materiaal ideaal voor carrosserieklasse A carrosseriepanelen, elektrische onderdelen met hoge weerstand, kasten voor bedrijfsapparatuur, waterscooters en verschillende structurele componenten.

Voordelen van het gebruik van SMC-materiaal voor het gieten:

Het belangrijkste en meest besproken voordeel van plaatvormmassa is het lichte gewicht in vergelijking met andere stoffen, waaronder metalen en zelfs andere polyesters zoals bulkvormmassa (BMC). Om deze reden heeft SMC metalen componenten vervangen als het primaire materiaal dat wordt gebruikt voor een aantal auto-onderdelen. Het werd ook gebruikt bij de productie van baden, spa's en arena-, bioscoop- en stadionstoelen.

Naast zijn lichte gewicht is SMC gemakkelijk te produceren en kan het in hoog volume worden vervaardigd. Gecombineerd met de ongecompliceerde aard en korte productiecyclus van het compressievormproces, kunnen onderdelen die met SMC zijn gemaakt, in een even korte tijd in een vergelijkbaar hoog volume worden gemaakt.

Het lichte karakter van SMC vereist echter geen krachtsinspanning. Het is stevig en duurzaam, bestand tegen impact, zelfs bij hoge snelheden. De compound is zelfs goedgekeurd voor gebruik in de buitenste omhulsels van passagiersvoertuigen, waar het regelmatig hoge scores krijgt bij crashtests.

Ten slotte is plaatvormmassa een uiterst economische keuze. Fabrikanten kunnen geld besparen op alle aspecten van het productieproces, van minimale arbeidskosten tot minder afval. Als een extra bonus is SMC ook tijdbesparend - het kan in de mal worden geprimed in plaats van te wachten tot nadat het gietproces is voltooid. Om echter afwerkingen van klasse A te bereiken, is een verfproces na de matrijs vereist.

Hier kies je T1-testvideo om je te laten zien hoe SMC-schimmel werkt:Uw aanvraag verzenden voordat u een bestelling plaatst

1. Wanneer u uw matrijzenproject met producttekening of monsters hebt, stuur dan een e-mail naar: sales1@aoxumoulds.com, Shine zal de prijs berekenen en een offerte voor u maken.

Mogen jullie de inhoud zien die onze klanten ons sturen:

2

Onze klanten vonden mijn contactpersoon op internet en stuurden me een e-mail met product 3D-ontwerp en hun vereisten.


2. Na het berekenen van alle punten hebben we er een offerte voor gemaakt en opgesomd wat u moet weten.

3

Klanten ontvingen de offerte en bespraken met ons over prijs, betaling, levertijd, en het belangrijkste is de vereiste voor schimmel en eindproduct. Dat is het begin van één vormvolgorde.


3. Wanneer u besluit mij een vraag over SMC-schimmel te sturen, let dan op de volgende punten:

* Welk vormstaal wilt u? Het zal vooral het schimmelleven beïnvloeden.

* Welk soort verwarmingsoplossing heeft u nodig? Thermische olie verwarming, cartridge verwarming of thermische verwarming? Prijs en verwarmingstype is anders.

* Als u hydraulische persmachine hebt of niet? Hoeveel ton van de machine en de grootte? Zodat we de vormholte volgens deze kunnen bevestigen.

* Elke eis aan schimmel tolerantie, oppervlak of anderen?

Al deze punten kennende, zal onze offerte gedetailleerder zijn.


Vormontwerp en vormbewerking

1. Vormontwerpproces

Ons engineeringteam met meer dan 10 jaar ervaring beschikt over de nieuwste technologie om ontwerpwijzigingen direct bij te houden.

5

Engineering & Design Service:

* Projectontwikkeling voorstellen en offertes

* Productie-itemontwerp voor plastic en metalen componenten

* Sub-assemblage constructie

* Vormontwerp

* Conceptstudie

* Projectcoördinatie met betrekking tot deadlines, kosten en kwaliteit

We hebben een aantal verschillende CAD / CAM-platforms waarmee we direct vanuit uw elektronische onderdelenbestanden een mal kunnen ontwerpen, ongeacht het formaat.

Technische software:

* Unigraphics (UG) voor CAD & CAM

* Moldflow Plastics Insight (MPI)

* Flow -3D Die castings Insight

* AutoCAD voor 2D-tekening

* DIMS voor dimensie-inspectie

* Transmagic, Solidwork, Pro-Engineer, 3D-Tool


2. Machinaal bewerkingsproces

Nu hebben we High-speed CNC-bewerkingscentra, CNC-frezen, CNC EDM's / Wire-EDM's en CNC-slijpmachines, en hebben ook een testfaciliteit in huis, samen met het profiteren van de nieuwste productietechnologie, die ons onze klanten van hoge hoogwaardige mallen en modulaire componenten.

uitrusting


Het controleren van details vóór malverzending

1. Belangrijkste mijlpalen voor kwaliteitsborging:

* Project- en productieplanningscontrole (PPPc) inclusief wekelijkse rapporten aan de klant

* Matrijsontwerpcontrole / inspectie van voorlopige en definitieve ontwerpen

* Mold Core en Cavity Steel Hardheid en Dimension Control

* Inspectie van schimmelelektroden

* Inspectie van schimmelvorming vóór montage

* Mold Trial rapport en monsters inspectie inclusief dimensionale controle

* Optimalisatielus

* Laatste inspectie inspectie voorafgaand aan verzending

* Matrijszending inclusief definitief ontwerp, elektroden, staalcertificaten, onderhoudsdocument, enz.


2. Belangrijkste QC-apparatuur:

* CMM-machine

* Optische projector

* Hoogtemeter


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: matrijs samengestelde container container schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like