Douchebak compressievorm

Douchebak compressievorm

De constructie is tijdbesparend, de structuur is redelijk en het materiaal is uitstekend.
Praat nu

Productdetails

Douchebak compressievorm


Mold Specificaties

Vormstaal: 1.2738

Vormgrootte: kern 1690x2950x1000mm

Spouw 1390x2720x700mm

Vormgewicht: 27T

Olie verhitten

Uitwerpen: hydraulische cilinder

Fininsh: verchromen

Vormafwerkingstijd: 65 dagen


Voordelen& ;. Toepassing van compressievorm

-Zeer grote persmatrijzen (GG gt; 250 lbs) kunnen worden geproduceerd met minimale glasvezelafbraak, waardoor de sterkste onderdelen van alle gietprocessen worden verkregen.

-Materiaal kan in de holte worden geplaatst om een ​​optimale vezeloriëntatie te bereiken op locaties met kritische sterkte - het proces wordt niet beperkt door poortlocaties.

-Verschillende materialen kunnen in de mal worden geplaatst, zoals glasmat of unidirectioneel glas om de sterkte van het onderdeel te verbeteren.

-Een voordelige keuze voor kleine (GG lt; 1.000) tot zeer grote volumes met gebruikmaking van gereedschap voor één of meerdere holtes.

De persvormonderdelen zijn op veel gebieden gebruikt, zoals raket, vliegtuig, golfbestuurder, automobiel, bouw, sanitair, badkamer, meterkast, huishoudapparatuur enzovoort.

We hebben uitstekende kwaliteit, concurrerende prijs, perfecte service en tijdige levering, AOXUMOULD kan klanten voorzien van testgereedschap, kleine hoeveelheden productie en serieproductie. Ondertussen helpen we niet alleen technische ondersteuning, maar bevelen we ook de fabrikant van materiaal en persmachines aan om zeker te zijn van de productie van grote hoeveelheden voor klanten, als ze minder ervaring hebben op dit gebied.


Neem contact op

2

Hot Tags: douchebak compressievorm, douchebakvorm, compressievorm

Onderzoek

You Might Also Like