SMC Reclamebord-compressievorm

SMC Reclamebord-compressievorm

13 jaar focus, export naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië
Praat nu

Productdetails

SMC Reclamebord-compressievorm


Wat is compressievormen?

Compressievormen is een van de oudste technieken voor het verwerken van polymeren. Zoals de naam al aangeeft, is het een proces van het vormen van een product met behulp van een krachtige pers om de compressie uit te voeren.

Deze vormpersen kunnen elektrisch of hydraulisch worden aangedreven met gecontroleerde compressiebelastingen. Een hogere concentratie versterkingsvezels en langere vezels kunnen ook worden opgenomen met compressievormmateriaal.

De producten die volgens dit proces worden geproduceerd, hebben opmerkelijke mechanische eigenschappen en een hoge sterkte / gewichtsverhouding.

Een vormmethode waarbij het vormmateriaal, dat gewoonlijk wordt voorverwarmd, eerst in een open, verwarmde vormholte wordt geplaatst. De vorm wordt gesloten met een topkracht of plugdeel, er wordt druk uitgeoefend om het materiaal in contact te brengen met alle vormgebieden, en warmte en druk worden gehandhaafd totdat het vormmateriaal is uitgehard. Het proces maakt gebruik van thermohardende harsen in een gedeeltelijk uitgeharde fase, hetzij in de vorm van korrels, stopverfachtige massa's of voorvormen. Compressievormen is een hoogvolume, hogedrukmethode die geschikt is voor het gieten van complexe, zeer sterke glasvezelversterkingen. Geavanceerde composiet thermoplasten kunnen ook worden geperst met unidirectionele banden, geweven stoffen, willekeurig georiënteerde vezelmat of gehakte streng. Het voordeel van compressiegieten is het vermogen om grote, redelijk complexe onderdelen te vormen. Compressievormen produceert minder gebreide lijnen en minder afbraak van de vezellengte dan spuitgieten.


Wat is het proces?

De verwerking begint door het SMC-materiaal in een open verwarmde mal te plaatsen. De mal wordt vervolgens gesloten en er wordt druk uitgeoefend om de SMC in contact te brengen met alle oppervlakken van de matrijs, terwijl de warmte en druk gelijkmatig worden gehandhaafd totdat het materiaal is uitgehard.

Het proces is ideaal voor de massaproductie van hoogwaardige en duurzame producten, evenals zeer gespecialiseerde of branchespecifieke producten. AOXU bedrijf wordt regelmatig door meerdere industrieën wereldwijd gebruikt om een scala aan aangepaste oplossingen te leveren.


Onze expertise in SMC-persgieten

Samen met Tricel om uw project te ontwikkelen, profiteert u van meer dan alleen ons deskundige team van ontwerpers en ingenieurs. Jarenlange werking binnen de kunststof- en composietenindustrie biedt ons uitzonderlijk inzicht in gespecialiseerde producten en de beste productieprocessen.

We zullen u voorzien van volledige CAD-tekeningen, prototypes en monsters om u te ondersteunen tijdens de fase van productontwikkeling. Als zodanig zijn onze klanten ervan verzekerd dat elk product de functionele of veeleisende specificaties bereikt die ze kiezen. Bovendien zorgt continue input tijdens elke ontwikkelingsfase voor volledige tevredenheid over het geleverde resultaat.

SMC-productontwikkelingen volgen over het algemeen de onderstaande stappen:

Eerste aanvraag / ontwerpconsultatie : het begin van elk project begint met een consultatie van een van onze technische experts om alle vereisten te bespreken en het meest geschikte productieproces vast te stellen.

Productontwikkeling en ontwerp : als u tevreden bent met de omtrek van uw project, gaan we aan de slag met het concept en het industriële ontwerp van uw product, evenals met de specificaties / functies / vorm. Vervolgens plannen we ook de productie en het testen ervan.

3D-modellering : Door het gebruik van 3D-modellering stellen we een weergave / simulatie van het eindproduct samen en kijken we hoe het kan worden verbeterd.

CAD-tekening : we maken gebruik van CAD-tekening om een nauwkeurige weergave van het product met alle berekeningen te krijgen.

Matrijsfabricage : zodra de tekeningen volledig zijn, beginnen we de SMC-stukken te produceren die nodig zijn voor het eindproduct.

Prototype en testen : om het eindproduct te valideren, bouwen we prototypes en voeren we tests uit.

Modificatie : we kunnen na het testen en uw beoordeling van de prototypes indien nodig wijzigingen aanbrengen

Pre-productieplanning : wanneer het prototype als voltooid wordt beschouwd, beginnen we met het plannen van alle behoeften met betrekking tot de hoofdproductie van uw artikel.

Volledige productie : zodra de pre-productieplanning is voltooid, beginnen we met de productie van uw artikel geschaald naar uw wensen.

Kwaliteitscontrole : we zorgen ervoor dat we de normen in alle vervaardigde producten handhaven door een steekproef van de output te testen aan de hand van de specificatie.

Productlevering : Na controle van de kwaliteit van uw producten, leveren wij ze u op tijd. After-sales service is beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.


Goede feedback van de klant

Aoxu Mold Technology heeft in juli SMC-matrijzen naar de klant van Franch verzonden, onze klant heeft gisteren voor alle matrijzen geproduceerd, goed nieuws van de klant dat ze een heel mooi product uit onze matrijzen hebben gemaakt.

"UITSTEKENDE BAAN, LEILA EN UW FABRIEK!"

Heel erg bedankt voor het vertrouwen van onze klanten, we geloven dat we in de toekomst een goede samenwerking met hen kunnen opbouwen.

Dus als u geïnteresseerd bent in het maken van matrijzen voor plastic of SMC-onderdelen, neem dan contact met ons op, ons team geeft u hoogwaardige matrijzen en een perfecte service.

12

Aoxu Mold Technology biedt verschillende niveaus van technische ondersteuning als een service met toegevoegde waarde. Voor nieuwe productontwerpen of ontwerprevisie / -updates kunnen we gedetailleerde ontwerpanalyses bieden en ontwerpaanbevelingen voorstellen die de maakbaarheid kunnen verbeteren en de kosten kunnen verlagen.

Onze ontwerpengroep bestaat uit ingenieurs die een geïntegreerd en volledig gefocust onderdeel van de AOXU-organisatie zijn en geen derde serviceproviders. Deze bron is beschikbaar voor de duur van uw project en ideaal voor uw vervolgprojecten.

Via "online vergaderingen" werken klanten samen met AOXU-ingenieurs in conceptsessies en ontwerpbeoordelingen om ontwerpen te optimaliseren voor maakbaarheid, kosten, kwaliteit en algemene timingreductie.

Onze ontwerpservice ondersteunt klant DFM die zeer bekwaam technisch personeel nodig heeft - 100% gericht op composiet DFMA.


Ontwerpen met SMC

  • Ribben in uw deel gieten.

Drukvorming met plaatvormmassa (SMC) levert een inherent sterk onderdeel, samen met de mogelijkheid om de attributen verder te verbeteren met speciale functies. Ingebouwde ribben zijn een manier om een grotere stijfheid toe te voegen aan een SMC-onderdeel. Door ze in het ontwerp op te nemen, kunt u de nominale dikte, cyclustijd en overal optimaliseren. Dit kan direct en positief invloed hebben op de bottom line.

Ribben kunnen structureel of esthetisch zijn. Structurele ribben moeten grotere inloopstralen gebruiken om hun functionaliteit te verbeteren. Klasse A panelen moeten de stralen en de ribdikte in evenwicht houden met de totale paneeldikte. Hierdoor wordt de glasstroom in de ribben gemaximaliseerd zonder risico op zinksporen.

  • Ontwerprichtlijn voor het opnemen van ribben.

De pluspunten van het opnemen van ribben hebben een potentieel nadeel aan de gootsteen op het oppervlak.

Spoelbaksporen zijn een veel voorkomend symptoom van een slecht ontworpen rib en de aartsvijand van panelen van klasse A. Om zinkafdrukken op het oppervlak te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat de basis van de rib dunner is dan de nominale deeldikte (3/4 van het wandmateriaal). Een paneel met een nominale dikte van 4 mm heeft bijvoorbeeld ribben van 3,0 mm dik aan de wortel, die taps toelopen naar de punt. Dit taps toelopen is nodig om trek aan de rib toe te voegen. In het ideale geval moet de minimale diepgang één graad per zijde zijn om de compressievormen zonder moeite te laten openen en sluiten en de dwarsdoorsnede volledig "in te vullen".

SMC-ribben kunnen variëren in dikte, diepte en diepgang. Dunne ribben maken de matrijsproductie moeilijk en kunnen resulteren in een matrijs met beperkte servicetijd.

Te diepe ribben krat ook problemen en zullen zich waarschijnlijk niet goed vullen met glas. Een remedie hiervoor is het toevoegen van radius aan de ingang, waardoor een betere materiaalstroom in de rib mogelijk is. Dit voegt dikte toe aan de wortel van de rib, wat zou resulteren in meer krimp, maar laat de glasvezels de diepte invullen, waardoor de sterkte wordt verbeterd. Hoe dieper de rib, hoe minder glas aan de onderkant - hoe meer vezeloriëntatie optreedt - wat pronlems kan veroorzaken. Zoals met elk materiaal, al dan niet met glas gevuld, kan het toevoegen van stralen aan de geometrie van het onderdeel de stroom verbeteren - het is gewoon gemakkelijker voor hars om door gebogen stralen en filets te bewegen dan een scherpe knik. Glasvezels in SMC kunnen worden gevisualiseerd als boomstammen in een rivier. Ze kunnen in het begin multidirectioneel zijn, maar zullen langer duren. Wanneer de rivier van richting verandert, zullen de stammen beter stromen als er een gekromde beklimming is zoals onder een scherpe hoek. Een scherpe hoek kan een: "file" veroorzaken, die de stroom van vezels in deze richting beïnvloedt. Als alternatief fungeren filets die in een rib zijn ingebouwd als een geleider die de glasvezels in de rib leidt.


Pakket &. Verzending

10


Waarom kiezen voor SMC?

De voordelen van het gebruik van SMC zijn talrijk. Enkele van deze voordelen zijn hieronder opgesomd:

SMC is ideaal voor modulaire systemen. Inderdaad, het kan worden gegoten in een breed scala aan vormen en maten om aan alle eisen van de klant te voldoen.

Het geeft u flexibiliteit in uw ontwerp en is bij uitstek geschikt voor op maat gemaakte producten.

Het is kosteneffectief, gereedschap is zeer zuinig (vergeleken met conventioneel metaalproductieproces).

Met SMC-compressievorming is het ook mogelijk om een laag productievolume uit te voeren om prototypes te maken.

Metalen inzetstukken kunnen ook worden opgenomen.


De voordelen van het gebruik van SMC

Tricel maakt gebruik van compressiegieten om massaproducten te produceren voor verschillende toonaangevende merkbedrijven.

Dit proces maakt de productie van extreem sterke en complexe stukken mogelijk: ze zijn bestand tegen schokken en kunnen zware lasten dragen. Ze zijn niettemin lichtgewicht.

SMC is ook een duurzaam materiaal omdat het bestand is tegen hitte, chemicaliën en weer. Het zal niet roesten, ongeacht de weersomstandigheden, noch verslechteren. Als u wilt dat uw product UV-bestendig is, kunt u deze functie als optie toevoegen.

Dankzij de componenten wordt SMC zeer erkend om zijn niet-geleidende en brandvertragende eigenschappen.

De formulering van SMC maakt ook kleurpigmentatie mogelijk, wat betekent dat alle eindproducten in kleur kunnen worden gespecificeerd om aan elke projectvereiste te voldoen. De verbinding heeft ook lage rook- en lage toxiciteitskwaliteiten.

Op verzoek kunnen we ook statisch dissipatief SMC-materiaal (elektrostatische dissipatie) voor producten leveren. Het gebruik van elektrostatische dissipatie wordt niet aanbevolen voor gebruik met alle elektronische componenttypen, omdat hierdoor magnetische gegevens kunnen worden gewist.


Partner leverancier

Staalleveranciers

7

Leveranciers van matrijsonderdelen

5

Service na verkoop

Volledig onderhouden faciliteiten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week werken

Directe, single point contact effectieve communicatiediensten

Uitgebreide oorzakenanalyse van kosteneffectieve oplossingen en snel herstel van productiediensten


Neem contact op

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze SMC-compressievorm en hoe we u kunnen betrekken bij uw project, neem dan nu contact op met ons technisch verkoopteam.

E-mail: leila@aoxumoulds.com

Mob (What's app): +86 13606826958

TAIZHOU HUANGYAN AOXU MOLD TECHNOLOGY CO., LTD.

2Hot Tags: smc reclamebord compressie schimmel, smc compressie schimmel, smc schimmel

Onderzoek

You Might Also Like