SMC Automotive Component Mould

SMC Automotive Component Mould

Mould name: SMC Automotive Component Mould Optioneel 1) Touch Screen Display (HMI) 2) Verwarming beschikbaar door elektrische verwarmers / Heat Transfer Oil / Steam 3) Trolley / Moving Bolster voor eenvoudige matrijswisseling 4) Kussen Apparaat voor anti-shock tijdens het stempelen 5 ) Waterkoeler / oliekoeler 6) Mould Stripping ...
Praat nu

Productdetails

Vormnaam: SMC Automotive Component Mould

20181016112057

facultatief
1) Touch Screen Display (HMI)
2) Verwarming beschikbaar door elektrische kachels / warmteoverdrachtsolie / stoom
3) Trolley / Moving Bolster voor eenvoudige stanswisseling
4) Kussenapparaat voor anti-shock tijdens het stempelen
5) Waterkoeler / oliekoeler
6) Mould Stripping Device
7) Ontwerp voor luchtademing vanaf verzoek
8) Accumulators voor hoge snelheid en laag energieverbruik


Over het bedrijf

Aoxu produceert en verkoopt complete productielijnen voor de SMC-industrie voor composietproductie.
Aoxu Mold Technology is een expert in het vormen van technologie en biedt SMC-materialen van goede kwaliteit, SMC-matrijzen, SMC-persmachines en matrijsverwarmingssysteem. Aoxu verwelkomt het bezoek van de klant voor inspectie van de proefproductie in de fabriek vóór levering.
QQ 图片 20180801094151


Kenmerken
1) De pers is beschikbaar tot 6000 Toncapaciteit vanaf de eisen van klanten. Elke pers wordt onderworpen aan strenge simulaties door middel van FEA (Finite Element Analysis) ontwerptesten voor productie. Stresstestsoftware voor structurele stijfheid wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat elke pers voldoet aan veeleisende normen. Pers met hoge capaciteit heeft de voorkeur in de H-framestructuur.
2) Geavanceerd en systematisch hydraulisch systeem van Taiwan, Taiwan. Geïntegreerde TWU-carterklepoliecircuit laat weinig storing toe, laag geluidsniveau, minder omkeereffect maar hoge betrouwbaarheid.
3) Acht zijden van koperen geleiderails met volledige slaglengte zorgen niet alleen voor een hoge nauwkeurigheid, maar maken ook een eenvoudige aanpassing van de schuifhoogte mogelijk.
4) De pers is goed uitgerust met veiligheidsinrichtingen volgens de CE-normen, zoals tweezijdige vergrendeling en CE-markering voor bescherming van lichtschermen. Mitsubishi PLC en 7/10 inch Taiwan Weinview touchscreen maken de machine eenvoudig voor bediening en specificatie instelbaar.
5) Drukpers pers is uitgerust met geavanceerde techniek van instelbare lucht beademingssysteem. De langzame opening na het uithardingspunt helpt schokkende bewegingen te voorkomen.
6) De pers wordt gekenmerkt door trage decompressie om hydraulische schok te elimineren, RAM-voorvulsysteem met zijcilinders voor snelle sluitsnelheid en proportionele kleppen voor het regelen van de sluitsnelheid en compressiesnelheid.
7) Elke pers wordt vervaardigd onder strikt kwaliteitscontrolebeheer met componenten van goede kwaliteit uit Frankrijk, Japan, Duitsland, de VS en Taiwan om de beste prestaties en nauwkeurigheid te verzekeren.
8) Elke pers is uitgerust met een Die Change Trolley voor eenvoudige matrijswisseling met lagere kosten dan bewegende steun.


Inpakken &. Levering

smc 包装


FAQ
Q1: welk land exporteer je? Hoe zit het met de producttoepassing?
A1: Europa, Noord-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Midden-Oosten. De producten worden toegepast in auto-onderdelen, motorfietsonderdelen, constructiedelen, openbare voorzieningen (zoals een telefooncel), scheepvaartonderdelen, industriële machineonderdelen, huishoudelijke onderdelen, enz.
Vraag 2: Hoe zit het met uw leverancier van grondstoffen voor SMC & BMC?
A2: Onze SMC en BMC grondstoffen van binnenlandse, we kunnen ook de grondstoffen kopen van 's werelds toonaangevende partners, IDI, Menzolit, om te voldoen aan de vraag van de klant naar verschillende hoogwaardige composietmaterialen.
Q3: welk proces is geschikt voor mijn producten?
A3: stuur ons een 3D tekening naar ons, onze ingenieur zal de vorm voor u ontwerpen, op basis van uw jaarlijkse hoeveelheid, productstructuur, enz.
Q4: wat is de betalingsvoorwaarden?
A4: betalingstermijn: 4: 3: 3, 40% vooruitbetaling, 30% na T1, 30% vóór schimmel verzending.

voordelen
1). We hebben 200ton tot 2000ton hydraulische compressiemachines, de maximale productvervaardingscapaciteit is 4 vierkante meter.
2). Meer dan 13 jaar ervaring in SMC & BMC composietmateriaalproducten.
3). Onze ingenieur heeft met rijke ervaring in vormontwerp. We hebben onze eigen matrijzenworkshop, SMC-productieworkshop en BMC-spuitgietwerkplaats. Zorg voor een one-stop oplossing van SMC & BMC-mal naar SMC- en BMC-vormgevingsproducten.


Neem contact met ons op

2


Hot Tags: smc auto-onderdelen schimmel

Onderzoek

You Might Also Like