SMC-badafgietsel

SMC-badafgietsel

Aoxu Mold heeft een technisch team dat zich bezighoudt met vele jaren productie en R&D, met toonaangevende expertise en technisch niveau. We zijn toegewijd aan het voldoen aan de behoeften van onze klanten en het benadrukken van de waarde die aan onze klanten wordt gegeven.
Praat nu

Productdetails

Gieten van badkuipen in SMC-grondstof, kan de defecten voorkomen die slechte thermische isolatie-eigenschappen hebben als ze in gietijzer zijn en gemakkelijk bekrast raken als ze in keramisch materiaal zijn. Tegenwoordig bevindt de ontwikkeling van SMC-badkuipvormen zich in een zich ontwikkelende trend over de hele wereld.

AOXU MOLD technische hulp:

Mob: +86 157 5766 8880

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Welkom u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail, of u kunt onze fabriek direct bezoeken.

Aoxu-schimmel

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd. is een professionele fabrikant van plastic matrijzen in China, we hebben een rijke ervaring in het maken van matrijzen voor auto-onderdelen en het maken van SMC-matrijzen, en houden ons altijd aan geavanceerde ontwerpconcepten en uitstekende productietechnologie om klanten hoogwaardige kunststof matrijzen te bieden.

Aoxu Mold hebben geavanceerde CNC-bewerkingscentrum, hoge snelheid freesmachine, elektrische vonken machine, diepte boormachine, EDM-verwerkingsmachine, drie coördinaten meetinstrument en andere precisie-bewerkingsmachines. We gebruiken de nieuwste versies van Pro-E, UG, Solid-work, auto-CAD om volledige 3D-formaten te ontwerpen en gebruiken de Mold-flow voor de analyse van injectie. Met een rijke ervaring in het ontwerpen, heeft het ontwerpteam de mogelijkheid om de financieel haalbare oplossingen te bieden om aan alle eisen van klanten te voldoen.

Garantiebeleid: reageer binnen 8 uur na ontvangst van de kennisgeving van probleemreparatie. Tijdens de garantieperiode, gratis onderhoud; buiten de garantieperiode, alleen de kosten.


Hoofdpunten bij het ontwerpen van SMC-badkuipvormen

2

In het ontwerpproces van SMC-gieten moet de holte van de mal worden ontworpen op basis van de specifieke grootte van het product. Bovendien moeten de juiste materialen worden geselecteerd op basis van de vereisten voor oppervlaktekwaliteit en de vraag van de producten. Om de productkwaliteit en de uitvoerbaarheid van het proces te waarborgen, moet u dus bij het ontwerpen van de SMC-badkuip op de volgende belangrijke punten letten:

1. Afscheidend oppervlakontwerp

Om het product gemakkelijk te ontvormen te maken, de productprecisie, sterkte te waarborgen en de verwerking van de matrijs te vergemakkelijken, moeten de volgende principes in acht worden genomen bij de selectie van het scheidingsoppervlak:

* Om het product gemakkelijk te kunnen lanceren en het uitstootmechanisme te vereenvoudigen, moet de positie van het scheidingsoppervlak het product zo ver mogelijk in de onderste matrijs houden na het openen van de mal

* Om de schade aan het uiterlijk van het product veroorzaakt door de vliegende rand te minimaliseren, en tegelijkertijd moet het gemakkelijk zijn om de resterende vliegende rand te verwijderen

* Gemakkelijk om vormdelen te vervaardigen en te verwerken

* Voor producten met een hoge eis van radiale maatnauwkeurigheid, moet de invloed van de dikte van de vliegende rand op de productnauwkeurigheid worden overwogen en moet het verticale scheidingsoppervlak worden genomen om de radiale nauwkeurigheid van producten te waarborgen

* Garandeer de sterkte van het product en vermijd scherpe hoeken en dunne muren.

Het ontwerp van het scheidingsoppervlak is erg belangrijk. In de vroege fase van het matrijsontwerp moeten afscheidingsontwerpen worden uitgevoerd om afscheidstekeningen te tekenen om ervoor te zorgen dat het product soepel en gemakkelijk te vormen kan worden ontvormd.


2. Verspanende nauwkeurigheidseisen

De bewerkingsnauwkeurigheid van de nieuwe matrijs omvat hoofdzakelijk drie aspecten: afmetingstolerantie, vormtolerantie en oppervlakteruwheid. Gewoonlijk zijn de vereisten voor machinale nauwkeurigheid voor matrijsfabrikanten voornamelijk maattolerantie en oppervlakteruwheid. Dimensionale tolerantie kan grofweg worden verdeeld in vormgrootte en holtegrootte. Deze twee soorten vereisten voor de vormafmeting van de matrijs zijn relatief los, en de feitelijke verwerkingsgrootte en de theoretische afmetingsfout van de matrijstekeningen zijn niet meer dan (+ 1,5 mm) gekwalificeerd. De maatnauwkeurigheid van de vormholte van het oppervlak moet strikt worden gecontroleerd volgens de tekeningen, in het algemeen niet groter dan 0-0,1 mm. De oppervlaknauwkeurigheid van de matrijs verwijst in het algemeen naar de oppervlakteruwheid. Na de behandeling moet de ruwheid van de matrijsholte in het algemeen 0 zijn. Volgens de werkelijke vereisten van het productoppervlak kunnen we de overeenkomstige nauwkeurigheid van de verwerking van het matrijsoppervlak naar voren brengen.


3. Slopen ontwerp

Vanwege de krimp van SMC-producten na afkoeling, zullen de producten de kern van de matrijs en het uitstekende deel van de holte stevig inkapselen. Om het product soepel te verwijderen en te voorkomen dat het product wordt beschadigd of bekrast tijdens het ontvormen, moeten de interne en externe oppervlakken van SMC-producten voldoende ontvormingshelling hebben langs de vormingsrichting bij het ontwerpen van SMC-producten.

In het ontwerp moet op de volgende twee aspecten worden gelet:

* Bij het vormen van grote SMC-producten moet de striphelling van het binnenoppervlak groter zijn dan die van het buitenoppervlak

* De vaak gebruikte vormingshelling is 1-1,5 graden of minder dan 0,5 graden


4. Belangrijkste onderdelen ontwerpen

Het SMC-compressievormstuk is ontworpen met de volgende hoofdonderdelen:

* Vormdeel: spouwplaat, kernplaat

* Verwarmingssysteem: verwarmingsplaat

* Vasthouddeel: afstandshouder, vaste plaat, lagerplaat

* Uitwerpsysteem en geleider: geleidezuil, uitwerprobot, geleidehuls, trekstang

* Connect-systeem: elke schroef

De afbeelding toont de vormstructuur, de mani-delen worden gemarkeerd:

1

6. Uitwerpergeleiderzuil

8. Vaste plaat van holte

10. Verwarmingsbuis

12. Bovenplaat

13. Kernplaat

14. Bovenste verwarmingsplaat

15. Gidspijler

16. Lagerplaat

17. Spouwplaat

19. Uitwerper rob

20. Onder verwarmingsplaat

24. Onder plaat5. Moldflow-analyse

35FE481851A6AB11E111EF33A4F8F1A2

We voeren ook Moldflow-analyse uit tijdens onze schimmelontwerpperiode. Xcentric Mold maakt gebruik van Moldflow-analyse die kan worden gebruikt
om het breedste scala van spuitgietprocessen te simuleren om mogelijke fabricagefouten te voorspellen en te voorkomen,
en u kunt productieproblemen in de vroegste stadia van productontwikkeling voorspellen en oplossen.

* MPI / FLOW
MPI / FLOW simuleert de vul- en verpakkingsfasen van het spuitgietproces om het stroomgedrag van de te voorspellen
thermoplastisch smelt zodat u ervoor kunt zorgen dat onderdelen van acceptabele kwaliteit efficiënt kunnen worden vervaardigd.

* MPI / COOL
MPT / COOL biedt tools voor het modelleren van matrijskoelcircuits, inzetstukken en bases rond een onderdeel en het analyseren van de
efficiëntie van het koelsysteem van de matrijs.

* MPI / WARP
MPI / WARP biedt gebruikers inzicht in de oorzaken van krimp en kromtrekken in spuitgegoten kunststof
delen en voorspelt waar vervormingen zullen optreden.


Het SMC badkuipvormproces

bmc_smc-1

Het compressievormproces kent vier hoofdfasen:

1. De mal vullen met SMC --- Een vel plaatvormmassa wordt op de verwarmde vrouwelijke mal (het juk) geplaatst.

2. Sluiten van de mal --- De verwarmde mannelijke zijde van de mal (de plug) is gesloten, waardoor de plaatvormende samenstelling in de matrijsholten wordt gedrukt. Warmte uit de vorm verzacht in eerste instantie de plaatvormmassa zodat deze zeer nauwkeurig in elk deel van de vorm stroomt, waarna de samenstelling uithardt.

3. Het uitharden van de verbinding --- De schimmel blijft gesloten totdat de schimmel uithardt en de verbinding hardt, meestal binnen 2-3 minuten.

4. Uitwerpen van het product. Wanneer de SMC voldoende is uitgehard en uitgehard, wordt het plastic gevormde product uit de mal uitgeworpen.


Neem nu contact op met Shine

card-1_ 看图 王

Hot Tags: smc badkuip gieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like