SMC kanaal kabelgoot comprimeren schimmel

SMC kanaal kabelgoot comprimeren schimmel

SMC kabelgoot heeft veel verschillende soorten, we zien meestal kanaal kabelgoot rechte ladder, ponsen lade, verticale tee, etc. De afbeelding toont onze nieuwe kabelgootmal.
Praat nu

Productdetails


SMC kabelgootvormbeschrijving

SMC-kabelgootdetail

1. SMC-kabelgootmontage elleboogafdekking en de ondersteuning en hanger worden gebruikt in een corrosieve omgeving, moeten zijn gemaakt van corrosiebestendig stijf materiaal of een anti-corrosiebehandeling aannemen. Corrosiewerende behandeling moet voldoen aan de technische omgeving en duurzaamheid.

2. Slot type I-rand SMC kabeldoorvoer elleboogkap in de sectie met brandbeveiligingseisen, kan aan de kabelladder, lade worden toegevoegd om vuurvaste of vlamvertragende eigenschappen van de plaat, net en andere materialen te hebben om te sluiten of half- sluiten De structuur is aangenomen, en de brandwerende coating aan de buitenkant van de brug en de ondersteuning en hanger is aangenomen. De algehele brandwerendheidsprestaties moeten voldoen aan de vereisten van relevante nationale normen of normen.

3. Op plaatsen waar hoge eisen worden gesteld aan de brandbeveiliging, is het niet raadzaam om aluminium doorvoer type I-balk SMC kabelgoot montage elleboogkap te gebruiken.

4. SMC-kabelgootfittingen elleboogdekselbreedte en -hoogte moeten worden geselecteerd in overeenstemming met de vulsnelheidseisen, de kabelladder en de vulsnelheid in de lade onder normale omstandigheden, de voedingskabel kan 40% tot 50% duren, de besturingskabel kan 50% ~ 70% kosten en moet 10% ~ 25% technische ontwikkelingsmarge reserveren.

5. Bij het selecteren van het belastingsniveau van de elleboogafdekking van het goottype SMC-kabeldoorvoer, mag de uniforme belasting van de elleboogafdekking van het goottype SMC-kabeldoorvoerfitting niet groter zijn dan de geselecteerde belasting van het goottype SMC-kabeldoorvoerfitting elleboogdeksel . De nominale uniforme belasting van de klasse. Als de oefenbreedte van de ondersteuning van de gleuf met SMC-kabeldoorvoer met elleboogdeksel niet gelijk is aan 2 m, moet de uniforme belasting van het werk aan de vereisten voldoen.

6. Op voorwaarde dat de verschillende componenten en ondersteunende hangers aan de overeenkomstige belasting voldoen, moet de standaardweegschaal overeenkomen met het rechte gedeelte van de pallet, het ladderframe en de gebogen serie.

7. Bij het selecteren van de buig- of invoer- of uitvoeruitrusting van de elleboogafdekking van de SMC-kabeldoorvoer, mag deze niet kleiner zijn dan de zigzagradius van de kabel in de elleboogafdekking van de SMC-kabelgroeffitting.

8. Voor elleboogafdekplaten van fittingen van het type SMC-kabelgoot met stalen overspanning met een overspanning van meer dan 6 m en elleboogafdekplaten met een overspanning van meer dan 2 m of een doorvoer van het type SMC-kabelgoot met aluminiumlegering met grotere belastingseisen dan de belastingsklasse D, De berekening of testverificatie van sterkte, stijfheid en stabiliteit moet worden uitgevoerd volgens de technische omstandigheden.

9. Wanneer meerdere sets van de elleboogafdekking van het type SMC-kabelgootfitting parallel op dezelfde hoogte worden gelegd, moet de onderhouds- en inspectieafstand worden overwogen tussen de elleboogafdekplaten van de aangrenzende SMC-kabelgootfittingen van het goottype.

10. De standaardlengte van het rechte stuk van de elleboogafdekking van de SMC-kabeldoorvoer kan 2, 3, 4, 6m zijn. SMC trog fiberglas kabelgoot montage ellebooghoes, verschillende normen, vele soorten, kosteneffectieve, mooie kleur.

Wat is SMC?

SMC is plaatvormverbinding SMC is een mengsel van polymeerhars, vulstoffen, vezelversterking, katalysator, pigmenten, stabilisatoren, losmiddelen en verdikkingsmiddelen. De productie van SMC is een continu in-line proces. Dit proces produceert zeer sterke, complexe onderdelen in een grote verscheidenheid aan formaten. Bijpassende metalen matrijzen worden gemonteerd in een hydraulische pers. De materiaallading wordt handmatig of robotachtig in de mal geplaatst; de verwarmde vormhelften zijn gesloten en tot 2000 psi druk wordt uitgeoefend. De cyclustijd varieert van één tot vijf minuten, afhankelijk van de stukgrootte en dikte. Functies zoals ribben, nokken en inzetstukken kunnen worden ingegoten. Compressiegegoten glasvezelonderdelen worden gekenmerkt door de netmaat en -vorm, twee uitstekende afgewerkte oppervlakken en uitstekende herhaalbaarheid van onderdelen tot onderdelen. Trim- en afwerkingskosten zijn minimaal. In-mould coatings en vacuümsysteem in het gereedschap zijn beschikbaar om het vermogen van oppervlakteverf te verbeteren, waardoor primer overbodig wordt. SMC 加工 过程

SMC is een continu productieproces om met glasvezel versterkte polymeerprofielen van elke lengte en constante sectie te produceren. Versterkingsvezels kunnen zwervende, continue mat, geweven robing, koolstof of andere zijn. De vezels zijn geïmpregneerd met polymeermatrix (hars, mineralen, pigmenten additieven) en geleid door een voorvormstation dat de gelaagdheid produceert die nodig is om het profiel de gewenste eigenschappen te geven. Na de voorvormstap worden de met hars geïmpregneerde vezels door een verwarmde matrijs getrokken om de hars te polymeriseren.

Voordeel van SMC

1 corrosiebestendig

2 Lichtgewicht en hoge sterkte

3 Anti-veroudering

4 Eenvoudig onderhoud

5 Uitstekende eigenschap elektromagnetisme

6 Uitstekende isolatie-eigenschap

Attantion van SMC-kabelgoottoepassing

1.Ondersteuningsafstand: de maximale belasting en ondersteuningsafstand moet kleiner zijn dan de toegestane belasting en ondersteuningswijdte

2.Bij het selecteren van de productbreedte, moet een bepaalde ruimte worden gereserveerd om te voorkomen dat er in de toekomst geen ruimte meer is voor het toevoegen van nieuwe kabels

3. Afzonderlijke plaatsing: wanneer de voedingskabel en de besturingskabel in hetzelfde product zijn geïnstalleerd, moeten deze worden gescheiden door een scheidingswand in het midden

4. kabel bevestiging

1) Bij horizontale plaatsing moet de kabel ongeveer 2 meter worden vastgezet

2) Bij verticale plaatsing moet de kabel op 1,5 m worden bevestigd

SMC matrijzenbouw

  1. Mouldbase- standaardisatie Gebruik waar mogelijk metrische normen zoals LKM voor alle matrijscomponenten . (inclusief geleidebus, geleidepen, uitwerppen, enzovoort.)

  2. Moudbase-oppervlakafwerking Alle platen moeten worden geverfd met autolak, blauw of groen om te beschermen tegen corrosie.

  3. Kernen en holtes De kernen, holtes en inzetstukken van roestvrij staal, gehard en getemperd tot 45-48 HRC. Afwerking oppervlak: Mirror Finish-Diamond gepolijst.

  4. Kernwigblokken Te vervaardigen uit P20 lokaal staal en warmtebehandeling door gasnitrering. Wigblokken moeten in diepe zakken worden geplaatst om beweging te voorkomen.

  5. Staalhardheid in het algemeen Het is een goede praktijk en noodzakelijk om een verschil van verschillende punten te hebben HRC-hardheid tussen glijdende stalen vormdelen om oprapen tussen de stalen delen te voorkomen. P20-kernglijbanen of slijtplaten moeten bijvoorbeeld gasnitride zijn.

Waarom voor ons kiezen?

  1. Strenge kwaliteitscontrole om aan de eisen van de klant te voldoen.

  2. Concurrerende prijs om kosten voor klant te besparen.

  3. Goede service na verkoop, we bieden technische ondersteuning voor een lange periode.

  4. Rijke ervaring voor export schimmel.

  5. Dunctual levering om producten op tijd voor klant te produceren.

Neem contact met mij op

名片


Hot Tags: smc kanaal kabelgoot comprimeren schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like