SMC Gemeenschappelijke voorzieningen Zitgieten

SMC Gemeenschappelijke voorzieningen Zitgieten

Aoxu Mold biedt wereldwijde klanten een nauwkeurige en in-time opvolging voor elk project, stuur uw SMC-project naar e-mail: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

SMC schimmel is de high-end producten die nu intelligente warmtebehandeling gebruiken, we weten dat SMC schimmel de structuur van de schimmel, de gebruikte materialen, warmtebehandelingstechnologie, in het verwarmingsproces vereist temperatuur, stress omvat. Warmtebehandelingstechnologie is de garantie voor SMC-schimmelprestaties, het is een zeer belangrijk proces. Het heeft een directe invloed op de prestaties van SMC-schimmel. De invloed van de SMC-vormsterkte: als het warmtebehandelingsproces niet goed is geformuleerd, is de warmtebehandeling niet standaard of is de staat van warmtebehandelingsapparatuur niet goed, kan dit ertoe leiden dat de SMC-vormsterkte (hardheid) de ontwerpvereiste niet bereikt .


1. De impact van SMC-matrijsnauwkeurigheid:

Als de organisatie ongelijkmatig, niet grondig verandert, is de restspanning in het warmtebehandelingsproces te groot. Dit veroorzaakt de SMC-schimmel na de warmtebehandeling, assemblage en procesvervorming van de matrijsgebruik, vermindert de SMC-schimmelprecisie, zelfs schroot.

Voor de levensduur van de SMC-schimmel is de structuur van de warmtebehandeling erg belangrijk, maar ook de korrelgrootte is erg belangrijk, als deze niet aan de scope voldoet, kan dit de SMC-schimmelhardheid en andere prestaties beïnvloeden.

SMC-schimmel is een intelligente warmtebehandeling, die ook een duidelijke schimmelstructuur en het gebruik van materialen en warmtebehandelingstechnologie, het vereiste schimmelverwarmingsproces vereiste temperatuur en stress heeft. Dus voor de SMC schimmel warmtebehandelingstechnologie die iedereen begrijpt, zie de volgende gedetailleerde introductie.


2. Belang van warmtebehandelingsproces van SMC-vorm:

Warmtebehandelingstechnologie is een belangrijk proces om de prestaties van SMC-schimmel te waarborgen. Het heeft een direct effect op de volgende eigenschappen van SMC-schimmel. SMC-vormsterkte: onjuist warmtebehandelingsproces, warmtebehandeling is niet standaard of de status van warmtebehandelingsapparatuur is niet goed, wat resulteert in de behandeling van SMC-vormsterkte (hardheid) voldoet niet aan de ontwerpvereisten.

* SMC schimmel productie nauwkeurigheid:

De organisatie verandert ongelijk, onvolledig en de restspanning gevormd door warmtebehandeling veroorzaakt de SMC-mal na de warmtebehandelingsverwerking, de assemblage en het proces van het malgebruikproces vervorming, dus vermindert de SMC-malprecisie, zelfs afgedankt.

* De levensduur van SMC-schimmel:

De onredelijke structuur van warmtebehandeling en het overschrijden van korrelgrootte leiden tot de achteruitgang van de belangrijkste eigenschappen zoals SMC schimmelhardheid, koude en hete vermoeidheidsprestaties en slijtvastheid, die de levensduur van SMC schimmel beïnvloeden.

* Productiekosten van SMC schimmel:

Als een SMC-matrijsproductieproces in het midden of het laatste proces, warmtebehandeling veroorzaakt door scheuren, vervorming en slechte prestaties, zal de meerderheid van de gevallen schimmelafval veroorzaken, zelfs als door de reparatie kan blijven gebruiken, de werkuren verhogen, verleng de levertijd, verbeter de productiekosten van de matrijs.


3. Voordelen van het gebruik van SMC-materiaal

SMC-matrijs maakt gebruik van compressiegieten om massaproducten te produceren voor verschillende toonaangevende merkbedrijven. Dit proces maakt de productie van extreem sterke en complexe stukken mogelijk: ze zijn bestand tegen schokken en kunnen zware lasten dragen. Ze zijn niettemin lichtgewicht.

SMC is ook een duurzaam materiaal omdat het bestand is tegen hitte, chemicaliën en weer. Het zal niet roesten, ongeacht de weersomstandigheden, noch verslechteren. Als u wilt dat uw product UV-bestendig is, kunt u deze functie als optie toevoegen.

Dankzij de componenten wordt SMC zeer erkend om zijn niet-geleidende en brandvertragende eigenschappen.

De formulering van SMC maakt ook kleurpigmentatie mogelijk, wat betekent dat alle eindproducten in kleur kunnen worden gespecificeerd om aan elke projectvereiste te voldoen. De verbinding heeft ook lage rook- en lage toxiciteitskwaliteiten.

Op verzoek kunnen we ook statisch dissipatief SMC-materiaal (elektrostatische dissipatie) voor producten leveren. Het gebruik van elektrostatische dissipatie wordt niet aanbevolen voor gebruik met alle elektronische componenttypen, omdat hierdoor magnetische gegevens kunnen worden gewist.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: smc gemeenschappelijke voorzieningen stoel moulding, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like