SMC-afdekmal voor drainagesloot

SMC-afdekmal voor drainagesloot

We staan op het principe van "voldoen aan de eisen van klanten en het idee realiseren met professionele oplossingen". Om dit doel te bereiken en onze klanten beter van dienst te zijn, hebben we veel sets geavanceerde grootschalige precisieapparatuur voor de productie van matrijzen geïmporteerd. Bovendien hebben we een compleet CAD-, CAM- en CAE-systeem opgezet om de hoge precisie van schimmel te verzekeren.
Praat nu

Productdetails

Plaatvormende verbinding

1. Wat is SMC?

SMC is een afkorting voor plaatvormmassa. Dikte 1,5 mm - 3,5 mm, breedte 500 mm - 1200 mm, spoelvoeding of doosvormig tonnagepakket. Wanneer het in gebruik is, kan de film worden verwijderd door snijden en wegen en worden toegevoegd aan de verwarmde vorm. Het product kan worden verkregen tegen de tijd die nodig is om de druk te drukken en te handhaven.

SMC (Sheet Molding Compound) is een vezelversterkte compound, in een thermohardende harsmatrix, met minerale vulstoffen en verschillende additieven. Over het algemeen worden thermohardende onverzadigde polyesterharsen gebruikt als organische matrix. Als versterking voor SMC kan zowel glasvezel als koolstofvezel worden gebruikt.

Om de eigenschappen ervan te verbeteren en de transformatie te verbeteren, worden andere componenten toegevoegd: thermoplastische additieven, pigmenten, ontvormingsmiddelen, verdikkingsmiddelen, enz.

smc sheet Raw material


2. Toepassing van SMC

SMC wordt voornamelijk gebruikt bij het persen van hete persen voor de productie van putdeksels, afvoerroosters, vloer, banklat, elektrische meterkast, auto-onderdelen, treinonderdelen, enz.

2


3. Hoe bewaart u het SMC-materiaal?

Vermijd direct zonlicht en water; het verbruik van op de werkplek opgeslagen SMC-platen mag niet meer dan één dag bedragen; zodra de aluminiumfolieverpakking is verwijderd, moet de SMC-plaat in korte tijd worden gebruikt; SMC-plaat mag niet langer dan 5 minuten aan lucht worden blootgesteld nadat PE- of PA-film is verwijderd. Anders anders inpakken met aluminiumfolie.

De opslagtemperatuur wordt aanbevolen tussen 5 ° C en 25 ° C te liggen. Hogere opslagtemperaturen kunnen de gebruikstijd van SMC aanzienlijk verkorten.


4. Waarom SMC-materiaal gebruiken?

SMC is een ideaal materiaal voor composiet putdeksels vanwege de hoge sterkte-gewichtsverhouding die resulteert in een vergelijkbare sterkte als een stalen afdekking maar met een aanzienlijke afname van het totale gewicht.

* Kenmerken en voordelen van SMC

Chemische weerstand

SMC-materiaal heeft een goede chemische bestendigheid (zouten, brandstoffen, enz.). SMC-putdeksels zullen nooit roestig worden!

antistatische

Uitstekende antistatische eigenschappen zorgen voor veilig gebruik in potentieel gevaarlijke omgevingen zoals tankstations en chemische fabrieken.

Prestaties bij extreme temperaturen

SMC-putdeksels worden gebruikt in installaties over de hele wereld in zowel koude als warme omgevingen zonder de prestaties van de deksels te beïnvloeden. SMC heeft een lage thermische uitzettingscoëfficiënt en wordt dus niet beïnvloed door temperatuurveranderingen.


5. T1-video die u laat zien hoe SMC-schimmel wordt geproduceerdTaizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd. bevindt zich in de stad Mold --- Huangyan, gericht op SMC / BMC-compressievormen. Tot nu toe heeft ons bedrijf hoogwaardige matrijservice geleverd aan vele bekende grote bedrijven in binnen- en buitenland, klanten over de hele wereld, voornamelijk geëxporteerd naar Zuidoost-Azië, Rusland, Maleisië, Mexico, Spanje, Argentinië, Brazilië, Afrika enzovoort.

Aoxu Mould is uitgerust met vele tooling machines, injectie machine enz. We hebben de matrijs spuitgieten gebouwd. Aan het begin van het ontwerp van de spuitgietmatrijs hebben we de spuitgietoverweging overgenomen, waardoor we de kortste gietcyclustijd konden bereiken.

uitrusting

Kwaliteit, service, eerlijkheid en reputatie zijn bedrijfsgeloof; we kijken ernaar uit om met u samen te werken om een mooiere toekomst te creëren.


Hydraulische persmachine

bmc_smc-1

Hydraulische persmachine, ook wel hydraulische composieten vormpers genoemd, wordt toegepast bij het persen van composietmateriaal zoals SMC, BMC, FRP, GRP, GMT enzovoort. SMC-vormpersen en perslijnen bieden de plasticindustrie superieure productiemogelijkheden, evenals reparatie- en upgrade-opties. De compressievormpersen worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan innovatieve automotive-, ruimtevaart- en industriële producten te produceren.

1. Hoofdkenmerken

* H Framestructuur geniet uitstekende stijfheid. Het wordt hoofdzakelijk toegepast bij het persen van SMC / FRP-platen. Deze serie persen heeft internationale geavanceerde normen bereikt.

* Gebruik een geïntegreerd cartridgeklepsysteem dat wordt gekenmerkt door weinig impact, betrouwbare beweging, weinig lekkage en een lange levensduur; geniet van automatisch smeersysteem voor geleiderails.

* Mechanisch-elektrisch-hydraulisch veiligheidssysteem voor integratie, bijvoorbeeld ondersteuning van de onderste kamer voor de oliecilinder, interlockcircuit van bovenste en onderste kamers, allemaal bijdragend aan perfecte veiligheid.

* Constante druk en slag kunnen worden ingesteld voor dezelfde productie. Het wordt ook gefunctioneerd door een instelbare vertraging van de drukhoudtijd.

* Druk- en slaginstelling is eenvoudig uit te voeren binnen een bepaald bereik volgens productie-eisen.

* Gebruik PLC + Touch Screen (HMI) geïntegreerde besturing. Er zijn 3 bedieningsmanieren, instelbaar, handmatig en semi-automatisch.


2. Hydraulisch controlesysteem

Hydraulisch besturingssysteem neemt standaard een zeer nauwkeurig logisch kleppensysteem. Pijplijnconfiguratie is eenvoudig en duidelijk, waardoor onderhoud eenvoudig wordt. De manier van de pijpleidingsverbinding keurt bij voorkeur flensverbinding goed om olie te vermijden.

Alle motoren, pompen en leidingen zijn gemonteerd op basis van geavanceerde Taiwan-technologie om schokbestendigheid te bereiken.Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: smc afdekmal voor drainagesloot, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like