SMC Expressway Antiverblindingsplaatvorm

SMC Expressway Antiverblindingsplaatvorm

We gebruiken elektronische gegevens, matrijzen en secundaire gereedschappen samen met in-proces-metingen om ervoor te zorgen dat elk onderdeel naar tevredenheid van de klant wordt vervaardigd. Kwaliteit is van primair belang met hoge prioriteit bij het nemen van stappen om consistentie en nauwkeurigheid bij elke zending te waarborgen.
Praat nu

Productdetails

Over SMC anti-verblindingsplaat

Anti-verblindingsplaat, die veel wordt gebruikt in het midden van de snelweg, is ingesteld om verblinding door tegenoverliggend autolicht te voorkomen en ongevallen te voorkomen wanneer u 's nachts rijdt.

1. tekens:

* Lichtgewicht met hoge kwaliteit

Het gewicht van het product is slechts een kwart koolstofstaal, wat gemakkelijk te transporteren is met een grote intensiteit en niet snel zal barsten.

*Corrosieweerstand

Omdat de speciale elementen van SMC-materiaal zijn, kan de plaat bestand zijn tegen corrosie van lucht of vloeistof.

* Langdurig gebruik zonder veroudering

SMC-plaat heeft goede prestaties van houdkleur, kan snelheid zijn in ongeveer tien jaar zonder verandering.


3

2. voordelen:

* Met het ontwerp van een dubbelzijdige boog, die de anti-verblindingsbreedte en het gezichtspunt maximaal kan vergroten en de windweerstand tot een minimum kan beperken. Ook is er geen zorgen over ophoping van sneeuw.

* Het oppervlak is mat en reflecteert geen licht, wat de onderdrukking voor bestuurders kan verminderen.

* Met een licht gewicht, kan het gemakkelijk worden verzonden en geïnstalleerd. Maar de sterkte is groter dan plastic, dus zal niet gemakkelijk breken.

* Het is niet nodig om de plaat tijdens het gebruik te onderhouden vanwege goede karakters.

* Kan worden geproduceerd met de kleur die u wilt, die bestuurders een opgewekt zicht kan geven.


3. Installatiemethoden:

* Gecombineerd met betonnen beschermbeugel, meestal lassen van de plaat met beton.

* Gecombineerd met de bewakingsstaaf van de golfstraal, kan het toevoegen van een balk op de standaarddiameter en vervolgens de plaat op de balk bevestigen.

* Begraaf de plaat in het land direct in het midden van de weg.

Gewoonlijk is de lengte van de anti-glare-plaat 4-12 m, de dikte is 2,5-4 mm, de breedte is 8-25 mm, alles bepaald door de werkelijke situatie.


Productieproces principe van SMC anti-glare plaat

Door een bepaalde hoeveelheid SMC-grondstof in een vorm te brengen, onder een bepaalde temperatuur en druk, zal het materiaal plastificeren, vloeien en alle vormholte vullen. Tegelijkertijd zal het materiaal reageren en een vorm vormen die we nodig hebben.


Processysteem voor het vormen van SMC anti-glare plaat

1. Drie hoofdparameters van gieten: vormdruk, perstemperatuur en houdtijd

* Vormdruk, de functie is om bellen en andere productdefecten te vermijden die worden veroorzaakt door dampdruk van vluchtige stoffen in materiaal, ook kan het de mobiliteit van materiaal verhogen waardoor materiaal alle onderdelen kan vullen en de structuur van het product kan toenemen.

* Druk op temperatuur, de functie is om het plastificeren en stollen van SMC-materiaal te verbeteren.

* Houdtijd, de functie is hulpproduct genoeg gestold en elimineert de interne stress.

Deze drie parameters zullen de productprestaties, structuur en productie-efficiëntie beïnvloeden.


2. Belangrijkste beïnvloede elementen van vormparemater

De mobiliteit van SMC-materiaal zal de vormparameter beïnvloeden. Als de mobiliteit van het materiaal goed is, kan het lage vormdruk en temperatuur kiezen, ook kan het materiaal enkele complexe producten vormen; als de mobiliteit van het materiaal niet goed is, zou de vormdruk en temperatuur moeten toenemen, ook kan dit materiaal niet in de complexe structuurproducten passen. Dus bij het produceren, moet het de geschikte vormparameter bepalen op basis van de mobiliteit van SMC-materiaal.


hydraulisch smc-pers-machine-voor-water-tank48301706127

3. Bevestiging van de vormparameters van het vormen van SMC anti-glare plaat

Wat betreft de anti-verblindingsplaat, de dikte van alle delen is verschillend, zoals het basisdeel, de dikte is 10 mm; de twee zijdelen zijn 6 mm dik; het middelste gedeelte is het dunst, slechts 3 mm. De plaat behoort tot dunwandig product, ook de structuur van de plaat is complex. Wanneer de plaat wordt gebruikt, wordt deze bevestigd door een schroef in standaardrichting, dus het is een stuk dat wordt benadrukt door cantilever, waarvoor een product met een goede sterkte en elasticiteit nodig is. Gezien alle punten van productprestaties, vereiste inzake structuur en vorm, is het beter om een grote gietdruk en hoge giettemperatuur in te stellen. Met grote druk en hoge temperatuur is het gemakkelijker om de productsterkte te vergroten en een dunwandig product te vormen. Als de giettemperatuur hoog is, is er een groot verschil tussen deze temperatuur en stolt de exotherme piektemperatuur, ook is de oppervlaktekwaliteit van het product beter. Gezien de prestaties van materiaal en productie-efficiëntie, is het belangrijk om geschikte bewaartijd in te stellen. Als de houdtijd kort is, kan het product niet voldoende stollen; integendeel, de productie-efficiëntie is laag.

* Vormdruk: 20 ± 2Mpa

* Pers temperatuur: zowel bovenste als lage matrijs is 150 ± 5 ℃

* Houdtijd: 4 minuten


Vormproces van SMC anti-glare plaat

1. Voervoorbereiding

* snijmateriaal: let op dat als er een hiërarchie is, puin en andere problemen, als dat het geval is, alles moet worden verwijderd.

* weegmateriaal: moet nauwkeurig zijn, als meer het materiaal verspilt, als minder het vullen onvolledig is.

* stapelen materiaal: vouw het materiaal met lange en smalle vorm, pellen de dunne film en druk stevig op het materiaal om het gas te verwijderen; leg het materiaal op een bepaalde plaats en bedekt het met een dunne film om vervluchtiging van styreen en vervuiling van buitenaf te voorkomen.


2. Vormproduct

* voedermiddel: met geschikte plaats van voedering.

* opblazen: op geschikte tijd om de benodigde druk te krijgen.

* ontluchting: herhaal vier keer om de stoom en lucht te verwijderen, wat veel defecten kan voorkomen.

* hittebehoud: met 4 minuten, om het product te helpen stollen, wat oppervlaktekwaliteit kan verbeteren en innerlijke spanning kan verwijderen.

Na het bewaren van de warmte wordt de plaat verwijderd, wordt de kwaliteit gecontroleerd en wordt de flits verwijderd.


SMC schimmel bedrijf

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd , is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van SMC, BMC, GMT-matrijzen, die veel ervaring heeft met het ontwerpen van matrijzen en het bouwen van matrijzen. We hebben een strikt kwaliteitscontrolesysteem en een hoogrendementsteam, hebben vele soorten hydraulische pers en olietemperatuurregelaar om ervoor te zorgen dat de compressie-gietproef en de onderdelenproductie goed verloopt.

Onze klanten komen uit meer dan 20 landen over de hele wereld. Meestal afkomstig uit Europa, Noord-Amerika, Oceanië. We gaan naar het buitenland bijwonen van internationale tentoonstelling en het verkennen van onze wereldwijde markt. We worden constant door de klant uitgenodigd om hun fabriek te bezoeken, om te zien hoe ze onze mallen bedienen. Alleen als we een beter begrip hebben van de behoefte van de klant, kunnen we een betere en aangepaste service bieden.

Onze ontwerp- en productieteams hebben de kennis die nodig is om elke individuele klant te helpen bij het verkrijgen van het eindproduct dat hij nodig heeft. We gebruiken elektronische gegevens, matrijzen en secundaire gereedschappen samen met in-proces-metingen om ervoor te zorgen dat elk onderdeel naar tevredenheid van de klant wordt vervaardigd. Kwaliteit is van primair belang met hoge prioriteit bij het nemen van stappen om consistentie en nauwkeurigheid bij elke zending te waarborgen. Lean manufacturing en continue verbetering worden gebruikt om verspilling te verminderen, kosten te drukken, de kwaliteit te verhogen en te voldoen aan tijdige leveringsschema's.


Als u een SMC-product nodig heeft om de mal te openen, waarom dan niet kiezen voor onze Aoxu-mal als uw partner?

Neem contact op met Shine voor uw persoonlijke service.

1 (2)


Hot Tags: smc expressway anti-glare plaat schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like