SMC ventilatorbladvorm voor industrieel gebruik

SMC ventilatorbladvorm voor industrieel gebruik

Aoxu schimmel bedrijf is een professionele schimmel leveranciers uit TaiZhou, China. SMC-vorm, BMC-vorm en GMT-vorm 3 groot gebied in onze fabriek.
Praat nu

Productdetails

Na jarenlange communicatie met onze klanten weten we waar klanten echt om geven:

1. Hoe slijtage en beheersingsprecisie van de compressievorm voorkomen?

Aoxu's management van staalselectie en -bewerking is zeer strikt. En we zullen ook het harden van het staal doen en ook zorgen voor de juiste aanpassing onderhoudsservice.

2. Hoe kan de netheid van de compressievorm worden gewaarborgd?

Aoxu zal streng zijn in het polijsten met het schimmeloppervlak tijdens de productie. Bovendien zal een antiroestmiddel worden gespoten voordat de mal wordt verzonden om het verlies aan schimmel bij gebruik te verminderen.

3. Hoe te om de leveringstermijn van compressievorm te verzekeren?

Voor elk project zal Aoxu één projectmanager aanwijzen om alle procedures van matrijsorder tot matrijsverzending te controleren, die jarenlang professioneel is in matrijzenbouw.

Als u een project heeft over SMC-schimmel, neem dan gerust contact op met Aoxu Mold ( e-mail: sales1@aoxumoulds.com ) en we zijn blij om uw partner in de toekomst te worden.


Plaatvormende verbinding

1. Wat is SMC?

Plaatvormmassa is een type versterkt polyester dat glas- of koolstofvezels bevat. De vezels, die typisch 1 ”of groter zijn, worden gesuspendeerd in een harsbad - meestal epoxy, vinylester of polyester. De lange vezels en stevige hars gecombineerd produceren een sterk, kostenefficiënt materiaal.

9ebb5ac4de3a81dade03d7c6863a3517

De methode waarmee SMC wordt geproduceerd, zorgt voor volledige integratie van vezels en hars. De hars wordt in de vorm van een pasta op een film aangebracht; vervolgens worden de vezels gesneden en toegevoegd aan de pasta. De substantie wordt vervolgens tussen twee films geperst; het wordt verdicht tot het de gewenste dikte en textuur heeft bereikt. Juiste plaatvormmassa moet meerdere dagen worden bewaard om te 'uitharden' totdat deze kan worden verkocht en gebruikt. Het is belangrijk om op te merken dat het materiaal niet volledig uitgehard is wanneer het wordt bewaard, de laatste 'uitharding' vindt plaats in de mal wanneer er warmte en druk op worden uitgeoefend.

SMC wordt meestal verkocht op rollen, die in kleinere stukjes worden gesneden die "kosten" worden genoemd. Warmte en druk worden op de ladingen toegepast in een proces dat bekend staat als compressiegieten, waarbij alles wordt gemaakt van eenvoudige ontwerpen tot complexe onderdelen.


2. Het compressievormproces

Compressievormen vindt plaats in een apparaat dat een "compressievormpers" wordt genoemd, die meestal hydraulisch wordt aangedreven. De meeste compressiepersen vereisen dat zowel het laden van SMC in de matrijs als het lossen van het eindproduct handmatig moet worden uitgevoerd door een ervaren operator.

De pers bestaat meestal uit de bovenste en onderste helften van de mal die tussen twee verwarmde platen zijn geplaatst. Voorverwarmde SMC wordt in de onderste helft van de vorm geplaatst. De bovenste plaat wordt vervolgens neergelaten en oefent tot 2000 psi druk uit op de vorm.

Consistente toepassing van warmte en druk zorgt ervoor dat de SMC zich verspreidt en elk deel van de mal op de juiste manier vult. Drukvormen kan daarom worden gebruikt om zelfs complexe, gedetailleerde onderdelen met grote nauwkeurigheid te maken.

De volgende afbeeldingen laten u zien hoe u een SMC-product kunt maken:

1. SMC-materiaal doseren2. snijden van SMC-materiaal

1. Doseren van SMC-materiaal 2. Snijden van SMC-materiaal

3. wegen van SMC-materiaal4. SMC opladen en voeren

3. Weeg SMC-materiaal 4. Opladen en voeden SMC

5. persen met hete pers6. uitwerpen van paneel

5. Vormen met hete pers 6. Uitwerpen van paneel

7. verwijder de geperste panle8. trimmen

7. Uitgedrukt paneel verwijderen 8. Trimmen


3. Voordelen van SMC

De voordelen van het gebruik van SMC zijn talrijk. Enkele van deze voordelen zijn hieronder opgesomd:

* SMC is ideaal voor modulaire systemen. Inderdaad, het kan worden gegoten in een breed scala aan vormen en maten om aan alle eisen van de klant te voldoen.

* Het geeft u flexibiliteit in uw ontwerp en is bij uitstek geschikt voor op maat gemaakte producten.

* Het is kostenbesparend, gereedschap is zeer zuinig (vergeleken met conventioneel metaalproductieproces).

* Met SMC-compressievorming is het ook mogelijk om een laag productievolume uit te voeren om prototypes te maken.

* Metalen inzetstukken kunnen ook worden opgenomen.


Hoe Aoxu uw SMC-ventilatorbladvorm ontwikkelt voor industrieel gebruik?

* Eerste aanvraag / ontwerpconsultatie: het begin van elk project begint met een consultatie van een van onze technische experts om alle vereisten te bespreken en het meest geschikte productieproces vast te stellen.

* Productontwikkeling en ontwerp: als u tevreden bent met de omtrek van uw project, gaan we aan de slag met het concept en het industriële ontwerp van uw product, evenals met de specificaties / functies / vorm. Vervolgens plannen we ook de productie en het testen ervan.

2

* CAD-tekening: we maken gebruik van CAD-tekening om een nauwkeurige weergave van het product met alle berekeningen te krijgen.

* 3D-modellering: door het gebruik van 3D-modellering stellen we een weergave / simulatie van het eindproduct samen en kijken we hoe het kan worden verbeterd.

* Vervaardiging van matrijzen: zodra alle tekeningen voltooid zijn, beginnen we met het produceren van de SMC-mal die nodig is voor het eindproduct.

* Testen: Na het polijsten en assembleren van de matrijs, zullen we de matrijs testen en het monster laten controleren of alles in orde is of niet.

* Mold verzending: als klanten bevestigen dat het monster in orde is, zullen we verzending voorbereiden.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: smc ventilatorbladvorm voor industrieel gebruikt, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like