SMC Glasvezel Vormrail Raamkozijn

De huidige prestatievereisten voor de wereldwijde spoorwegindustrie vereisen dat treinen sneller reizen en meer passagiers en vracht vervoeren. Verbeterde brand-, rook- en toxiciteitseigenschappen (FST) zijn ook gewenst voor een verhoogde veiligheid, omdat spoorwegsystemen dagelijks meer mensen vervoeren. In de Verenigde Staten...
Praat nu

Productdetails

De huidige prestatievereisten voor de wereldwijde spoorwegindustrie vereisen dat treinen sneller reizen en meer passagiers en vracht vervoeren. Verbeterde brand-, rook- en toxiciteitseigenschappen (FST) zijn ook gewenst voor een verhoogde veiligheid, omdat spoorwegsystemen dagelijks meer mensen vervoeren. In de Verenigde Staten zijn in 2007 10,3 miljard mensen op de rails geweest met 34 miljard reizen per week, een weerspiegeling van een 50-jarig hoogtepunt. f149ec00-84da-4e79-af6f-c9b9ce0291f6

Om gemakkelijker te kunnen gaan, zullen steeds meer mensen kiezen voor bullet train als hun keuze. Marktschattingen voor SMC / BMC / GMT / FRP in buiten- en binnen railcomponenten variëren, maar over het algemeen wordt de vraag de komende jaren als stabiel en positief voor de groei gezien. Een sterkere nadruk op milieubewustzijn drijft deze industrie ook naar materialen met groenere chemie als een alternatief voor traditionele materialen, zoals samengestelde kruisbanden, die 'dwarsliggers' worden genoemd, als vervanging voor met creosoot behandelde houten spoorbielzen.

SMC / BMC voldoen aan de vereisten van de Rapid Transit-industrie met betrekking tot een lage rookontwikkeling en lage ontvlambaarheidsclassificaties, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen in de derde rail voor snelle doorvoer, voorstedelijke forens en lightrailsystemen. Deze composietmaterialen bieden superieure elektrische isolatie en hittebestendigheid, waardoor ze bestand zijn tegen langdurige blootstelling aan de hoge temperaturen en hoge spanning die gangbare transitapplicaties zijn.

Thermohardende materialen hebben een CTI-waarde (Comparative Tracking Index) van meer dan 600 volt en een diëlektrische sterkte van meer dan 15 kV / mm. Dit, samen met hun uitstekende thermische eigenschappen, maakt BMC, SMC en STC® een ideale keuze voor de isolerende behoeften van de Rapid Transit-industrie. BMC en SMC thermohardende composieten voor snelle doorvoer zijn ideaal voor deze toepassingen:

  • Derde railisolatoren

  • Derde railkoepels

  • Afstandisolatoren

  • Aannemers

  • Borstelhouders voor tractiemotor

  • Train toliet-serie

  • Train lichaamsdelen


SMC bullet raamkozijn frame

Deze mal is gemaakt voor onze Russische klant. Er zijn verschillende maten hydraulische persmachines van klein tot groot, die verschillende SMC-producten kunnen produceren. Hun producten offen gebruikt in HAVC-systeem, auto en zware vrachtwagen, snelle doorgang, elektrodelen, enz.

1. Vormbeschrijving 2

Voorbeeld: ja, verstrekt door de klant

Ontwerp: ja, productontwerp

3D-malontwerp: Aoxu-merk

Vormstaal: S136

Matrijsbasis: LKM

Grootte van de mal: 1830 * 2560 * 1620mm

Vormgewicht: 2600T

Type verwarming: Verwarming met thermische olie

Doorlooptijd: 45 dagen

Geschikt Machine: 2000T


2. SMC-malproces

Het persgietproces kent vier hoofdfasen:

Compression_moulding_of_SMC

* Opladen van de mal met SMC. Een vel bladvormmassa wordt op de verwarmde vrouwelijke vorm geplaatst.

* De mal sluiten. De verwarmde mannelijke zijde van de mal (de plug) is gesloten, waardoor de plaatvormmassa in de vormholten wordt gedwongen. Warmte uit de vorm verzacht de plaatvormende samenstelling aanvankelijk zodat deze zeer nauwkeurig in elk deel van de vorm stroomt, waarna deze de verbinding uithardt.

* De verbinding genezen. De mal blijft gesloten totdat de warmte uit de mal uithardt en de verbinding hardt, gewoonlijk binnen ongeveer 2 - 3 minuten.

* Het product uitwerpen. Wanneer de SMC voldoende is uitgehard en uitgehard, wordt het uit kunststof gevormde product uit de vorm geworpen.


3. SMC Producing

Als u wilt dat wij u helpen produceren, hebben wij ook een hydraulische persmachine die kan produceren.

30_030_1ca3

De vorm en het product samen naar u verzenden.


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

1. Bedrijfsintroductie

Al meer dan 10 jaar ontwikkelt Aoxu Mold formuleringen voor hoogwaardige mallen SMC / BMC / GMT / FRP en gerelateerde vormproducten voor verschillende toepassingen: auto, vrachtwagen, landbouwmachines, spoor, elektrisch en elektronisch, bouwen en bouwen, sanitair, sport en vrije tijd, die een van de beste bedrijven wil zijn die dit soort mallen en producten in China kunnen maken. Klantenservice en tevredenheid, voortdurende technische en kwaliteitsverbetering, zijn altijd het algemene doel voor Aoxu geweest.


2. Kwaliteitscontrole

QC 3 hoofdstappen:

* Inkomende kwaliteitscontrole:

We leggen inspectieprocedures en tijdcontrole, winkeletikettering en zonetoewijzing vast en bevatten ook standaardonderdeelstandaardisatie, staalafmeting, staalhardheid en kwaliteit van scanstaal. Alle standaardonderdelen van staalmateriaal en uitbesteding worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de eisen van de aangepaste kunststofvorm volgens de standaard inspectieprocedure / SIP.

* In-proces kwaliteitscontrole:

Voldoen aan productie systeem & kwaliteit management principe, alle bewerkings- en assemblageproces is onder controle, we hebben QC team te controleren en toezicht op de tooling dimensie tolerantie van schimmel compponents, en bewerkte oppervlakte om te voldoen aan de eisen, om specifiek te zijn, de meting te registreren gegevens en bewaking dimensieafwijking; Herwerkt elke component die niet voldoet aan de gestelde tolerantiematen, laat de fout nooit doorgaan naar de volgende bewerkingsstap. Trainingssysteem van technische werkers over bedieningstechnieken en onderhoudsschema's voor machines, QC-menseninspectie en acceptatiecontrole uitvoeren.

* Definitieve kwaliteitscontrole voor matrijzenbouw:

Een inspectieteam, waaronder Project Manager, Manufacturing Engineer, QC Inspector, zal een grondige controle uitvoeren op de hoofdmaat en de compacte fitting. Controleer in het bijzonder afzonderlijk het injectiesysteem / hot runner-systeem, het mals koelsysteem en het uitwerpen / hydraulisch systeem.


3. Hoofdmachines

slider-2slider-1

We hebben geavanceerde hogesnelheidsmachines om ervoor te zorgen dat de precisievorm wordt gemaakt en de mal goede kwaliteit schimmels biedt.


4. Ontwerpdeel

*Productontwerp
Bepaling van de producteigenschappen, productstructuur, betrouwbaarheid en materiaalkeuze, tijdwinst, economische kosten, verwerkbaarheid, productlevensduur en milieuvriendelijkheid
Bepaling van het aantal poorten, locatie en grootte van de poort, locatie van de laslijn, wanddikte, vezeloriëntatie en druklager
Vermijderen van uiterlijk-verliezen (korte schoten, zink-markering ...) en functie-effecten tijdens spuitgieten
Optimale injectietijd, koeltijd en cyclustijd definiëren
Bepaling van de malstructuur, etc.
* Vormontwerp
Injectiesysteem, runnersysteem en uitwerpsysteem bepalen
Bepaling van de gietvormbasis, gietstaalmaterialen, standaardcomponenten
Bepaling van oorlogsdichtheid, poortlocatie en ontluchtingslocatie
Optimalisatie van het koeleffect, productie-efficiëntie en cyclustijd
Mold-machine verbinding

Vormstructuur vestiging


5. Contact

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

card-1_看图王
Welkom bij het kopen van de hoge kwaliteit en lage kosten smc glasvezel molding bullet trein raamkozijn in bulk bij ons. Als een van de leidende SMC, BMC &. GMT Mold fabrikanten en leveranciers in China, we zijn uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu over details te informeren.
Hot Tags: smc glasvezel molding bullet trein raamkozijn, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like