SMC Grille-compressievorming

SMC Grille-compressievorming

SMC Grille-compressievorming
Praat nu

Productdetails

SMC Grille-compressievorming


Voordeel van SMC Product

1. Lange levensduur;
2. Het product kan een verscheidenheid aan heldere en heldere kleuren hebben;
3. Uit één stuk gieten, productontwerp zonder naden, veilig of comfortabel;
4. Productgrootte en vorm zijn onbeperkt;
5. De combinatie is snel en licht;
6. De producten kunnen op grote schaal worden geproduceerd.
7. Op hoge temperatuur
8. Isolatie
9. Hoge taaiheid

3

Compressievormen gebruikt plaatvormmassa in een thermohardend proces om een grotere sterkte-gewichtsverhouding te produceren ten opzichte van stalen en aluminium onderdelen. Compressievormen wordt gebruikt voor hoogvolumeproductie, is in staat tot gedetailleerde / complexe vormen en elimineert de noodzaak om te gebruiken secundaire prts in het assemblageproces (met behoud van klasse A oppervlakteafwerkingen). Anderzijds is open gieten (gieten met de hand / spuitgieten) een kosteneffectieve oplossing voor kleinere volumes / grote structurele onderdelen. Aoxu Mold Technology biedt een breed scala aan composities die kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals motoronderdelen, elektrische behuizingen en carrosseriepanelen.

Type
Toepassing
SMC-A (elektrisch)
Producten met een hoge mechanische sterkte, zoals schakelkast voor hoog- / laagspanning, isolatieplaten
SMC-B (vlamvertragend)
Hoge mechanische sterkte en vlamvertragende producten zoals signaallampen, kabelgoot
SMC-C (hoge sterkte)
Speciale producten met een hoge mechanische sterkte, zoals een hamerhandgreep
SMC-D (algemeen gebruik)
Niet-elektrische producten zoals stoel, watertank


Vormpers met grote capaciteit

2

Dit is wat u vindt in onze compressievormen en onze leverancier:

  • Meer dan 10 compressiepersen

  • Tonnages van 150 tot 2500 ton

  • Extreem grote bedmaten voor het produceren van extreem grote onderdelen

  • Meerdere robot- en bewerkingscellen voor secundair proces


Wat is SMC?

Plaatvormmassa is een "matrijsklaar", glasversterkt polumeriek materiaal dat hoofdzakelijk wordt gebruikt bij compressievormen (ideaal voor panelen van sutomotieven, institutionele zittingen en diverse andere structurele componenten). SMC levert superieure sterkte-tot-gewicht met een Klasse A-oppervlak.

Plaatvormmassa is een verdikte polyester / vinylesterhars gecombineerd met gehakte glasvezels en gevormd tot een buigzaam vel materiaal. SMC wordt gemaakt in een compoundeerproces waarbij vulstoffen, verdikkingsmiddelen, lossingsmiddelen, pigmenten en gehakte glasvezels worden gecombineerd en geconfigureerd tot een plaat met een gespecificeerde dikte. Na te zijn samengesteld, moet de SMC gedurende een bepaalde tijd "rijpen" om het verdikkingsproces de viscositeit te laten toenemen. Wanneer gereed, wordt een vooraf gewogen lading SMC in de gereedschapsholte geplaatst. De gereedschapset wordt gesloten onder druk van de pers, de SMC stroomt door de matrijsholte en hardt uit onder matrijstemperatuur in het temperatuurbereik van 3500-4000.


Over bedrijf

beeld


Aoxu bedrijf werd aangenomen om de klus te klaren. Met de specificaties van de klant en 3D CAD-modellen die ons begeleiden, heeft ons engineeringteam hun hulp verleend bij het ontwerpen van matrijzen, concept en productontwerp. Gebruikmakend hiervan hebben we mallen vervaardigd met een maximale lengte van 75 '', een maximale breedte van 55 '', een maximale hoogte van 40 '' en 1 tot 2 vormholten. Het geschatte gereedschapsgewicht varieerde van 3.500 ro 40.000 Ibs., Wat de grootte van het soort gereedschap dat we bouwen aantoont.

Ons CNC-bewerkingsgebied was volledig actief voor frezen, boren, contoursnijden, kotteren, 5-assig contourfrezen en elektrisch persen (EDM). De complexiteit van onze SMC-compressiegereedschappen werd aangetoond door de belangrijkste kofferbakbodem, spatborden, binnenbak, deur en bumper mallen die we voor P20-staal hebben gemaakt en afgewerkt met SPI-gereedschapsoppervlakafwerking voor de gelakte onderdelen, allemaal met een gereedschapstolerantie van 0,003. Deze stukken voor de industrie werden grondig getest, van eerste stukinspectie tot functionaliteitstest.

We zijn trots op onze CNC-bewerkingsmogelijkheden, waardoor we dit complexe, op maat gemaakte staalvormgereedschapproject konden uitvoeren.


Uitgebreide mogelijkheden voor productontwerp

Wij zullen u helpen uw productontwerp te ontwikkelen tot kwaliteitsonderdelen die klaar zijn voor de markt.

Kunnen componentonderdelen bestand zijn tegen herhaaldelijk gebruik? Zijn de gebruikte materialen duurzaam / milieubewust, duurzaam / onverwoestbaar. lichtgewicht, kosteneffectief (verbetering van de marge) of minder giftig? Heeft u complexe vormen nodig, zoals diepe spleten, ribben en rondingen? Hoe kunnen deze onderdelen worden getest om een eersteklas eindproduct te garanderen? Onze technici werken samen met uw ontwerpteam om aangepaste onderdelen te maken, de noodzaak voor secundaire assemblage te elimineren en projectkosten te verlagen - de ingenieurs van Aoxu Mold Technology kunnen ook secundaire ontwerpverbeteringen uitvoeren die geprefabriceerde onderdelen completeren of aanvullen.

Fase 1: Concept

Fase 2: gereedschap &. Concept

Fase 3: eindproduct

U kunt eenvoudig ontwerpen van dikke tot dunne delen van uw kant, diepe eindstukken en ribben, rondingen en andere vormen waardoor uw desingers de mogelijkheid krijgen om het uiteindelijke product te maken dat ze eigenlijk willen.


Neem contact met ons op

Geef uw product een voordeel op de markt door samen te werken met onze ontwerpprofessionals om onderdelen sterker, sneller, goedkoper en mooier te maken. Neem contact met ons op via de volgende informatie:

2

Hot Tags: SMC Grille-compressievorming

Onderzoek

You Might Also Like