SMC-helmvorm

SMC-helmvorm

Door gebruik te maken van goed geaccepteerd staal van hoge kwaliteit, kan Aoxu de betrouwbare SMC-mallen produceren met standaardtechnieken.
Praat nu

Productdetails

Kenmerken van SMC Moulding

1. Typische SMC composietmateriaalformulering:

30% glasvezel + 42% vulstof + 15% polyesterhars + 9% thermoplast + 4% anderen


2. Prestaties van SMC-composiet

* Kracht en stijfheid

De combinatie van vezels, vulstoffen en hars resulteert in een materiaalsysteem met grote stijfheid en mechanische sterkte. De hars zorgt voor de ductiliteit, duurzaamheid en systeem cohesie. De vezels dragen grotendeels bij aan sterkte en stijfheid. Glasbifers, koolstofvezels en combinaties van beide worden gebruikt.

*Gewichtsvermindering

Om de ecologische voetafdruk en brandstofemissie te verminderen, kan SMC-composiet componenten met minder gewicht produceren. De mechanische eigenschappen van SMC-composiet helpen om een groot aantal metalen onderdelen gemakkelijk te vervangen door weinig composietonderdelen.

* Precisie en voorspelbaarheid van dimensies

SMC is de eerste keuze voor het vervangen van hoogwaardige metalen onderdelen waarbij hoge precisie wordt verkregen door nabewerking. Strakke toleranties kunnen direct worden geproduceerd zonder nabewerkingen, waardoor niet alleen kostenbesparingen worden gerealiseerd, maar ook een verhoogde winstgevendheid.

Als een groot voordeel in vergelijking met gelijkwaardige niet-thermohardende polymeren, maakt de mogelijkheid om krimp te compenseren met speciale additieven zelfs de meest uitdagende onderdelenontwerpen mogelijk.

* Bestand tegen verhoogde temperaturen

Veel thermohardende polymeren staan bekend om hun uitstekende thermische weerstand. Met behulp van specifieke harssystemen kan een thermische weerstand tot 300 ℃ worden bereikt. Vanuit technisch oogpunt kunnen deze materialen superieur zijn aan technische thermoplasten en kosteneffectieve oplossingen bieden, vooral in vergelijking met hoogwaardige thermoplasten.

Voor veeleisende technische toepassingen is het ook cruciaal dat de CTE (thermische uitzettingscoëfficiënt) dicht bij de CTE van metalen ligt en zorgt voor dimensionele stabiliteit over een breed temperatuurbereik.

* Gedeeltelijke veiligheid door grote brandvertraging

Verhoogde weerstand tegen brand en lage rookontwikkeling is belangrijk voor veel toepassingen en markten. Voor het verkrijgen van deze hoge vlamvertraging kunnen een aantal additieven worden gebruikt. SMC bevat geen halogenen of andere gevaarlijke vlamvertragers. Toch kan het worden geformuleerd met uitstekende FR-eigenschappen, zelfs bij een zeer lage wanddikte.

* Elektrische prestaties

Uitstekende elektrische prestaties zijn een belangrijk voordeel van het gebruik van thermohardende materialen in het algemeen. SMC heeft deze uitstekende elektrische eigenschappen, met name sterkte, waterabsorptie en oppervlakteweerstand. Ondanks hun uitstekende elektrische isolatie-eigenschappen, heeft SMC ook de eigenschappen van verminderde oppervlakteweerstand en verhoogde geleidbaarheid.

* Geweldig klasse A oppervlak

Superieure oppervlakte-esthetiek kan worden verkregen door de unieke technologie om de krimp van het materiaal te compenseren.

* Lage uitstoot

Interieuronderdelen in veel markten voor eindgebruik vereisen materialen met een lage emissie (bijv. Auto-interieuronderdelen). Minimalisatie van azardische of oncomfortabele emissie en geur is gewenst. Ook in verlichtingssystemen moeten de koplampreflectoren vrij zijn van emissies om beslaan te voorkomen, wat de verlichtingsprestaties zal verminderen.


3. SMC productieproces:

43f4931fa76e58fafab00308 (1)


4. SMC samengestelde toepassingen

* Automobiel- en hogesnelheidstreinindustrie: voor- en achterbumper, lampenkap, masker, wieldop, motorkap, dashboard, voetbord, paneelafdekking, cabinebescherming, afdekking voor airconditioner, dakafwerking, spatbord, enz.

* Sanitaire serie: wastafel, douchebak, badkamerbasis, toiletzitting, bad, mobiel toilet, etc.

* Bouw en constructie: putdeksel, deurhuid, afvalwaterzuiveringstank, spetic-tank, watertank, ondergrondse kabelbeugel, antennereflector, enz.

* Elektrische onderdelen: afdekking, meterkast, etc.

* Sportonderdelen: tafeltennistafel, basketbalbord, etc.


SMC-helmvorm

1. Korte informatie

SMC-helmvorm

Productgrootte: 225 * 300 * 162 mm

Vormstaal: 718

Vormbasis: standaard

Holte: single

Benodigde oppervlakte: hoogglans polijsten

Verwarmingsoplossing: patroonverwarming

Vormmachine: hydraulische persmachine 380T

Uw aanvraag is welkom!


2. Zaken moeten zich zorgen maken over dit helmvormproject

Het helemt-schimmelproject wordt gecombineerd met drie stukken, één is de grote helmschede, dit is het hoofdgedeelte van dit project, nog twee zijn kleine stukjes in de schaal. Wanneer we dit matrijsontwerp maken, gezien het feit dat deze veiligheidshelm in de zomer zal worden gebruikt, voegen we wat luchtgat toe aan het oppervlak van de helm, wat zeer bewonderd wordt door onze klanten.


3. Hoe kan de kwaliteit van de helmvorm worden verbeterd?

De kwaliteit van het SMC-helmproduct is afhankelijk van de persmachine, SMC-helmvorm, technische parameters / proces en vaardigheden van het personeel. Onder hen speelt SMC helemt schimmel een belangrijke rol. In de tussentijd, om ervoor te zorgen dat de gevormde SMC-producten in overeenstemming zijn met 3D-ontwerp, wordt het bijzonder belangrijk hoe de vormnauwkeurigheid te beheersen.

De nauwkeurigheid van SMC-helmproducten omvat dimensieregeling, prestatievorm en oppervlakteruwheid, enz. Normaal gesproken zijn bovenstaande factoren de beoordeling van de productkwaliteit. Natuurlijk zijn de vereisten voor SMC-producten verschillend in verschillende toepassingen.

Volgens de vormkarakteristieken van SMC-producten zijn de volgende factoren de belangrijkste factoren om de nauwkeurigheid van SMC-helmproducten te beïnvloeden:

* Krimp van SMC-materiaal

* Ontwerp van ribben en inzetstukken

* Afscheidingslijn en afschuifrand van matrijsontwerp

* Diepgang

* Vormoppervlakteruwheid

In een wereld zijn matrijsontwerp en productienauwkeurigheid de sleutel om de kwaliteit van SMC-matrijzen en SMC-gevormde producten te waarborgen.


Bedrijf voor het maken van SMC-mallen

Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co., Ltd , die meer dan 16 jaar ervaring heeft in het maken van SMC-mallen, is de uitstekende SMC-matrijsfabrikant en -exporteur in China. Op basis van precieze tooling, geavanceerde technologie en top mentaliteit schimmelontwerp, heeft Aoxu de belangrijkste markten gevestigd in Amerika, Engels, Spanje, Brazilië, Polen, Mexico, Frankrijk, Rusland, Iran, India, Pakistan, Algerije en andere landen.

Aoxu-schimmel

1. Locatie:

Onze campany is gelegen in het deel van de Oost-Chinese Zee in het district Huangyan in de stad Taizhou. We zijn in de buurt van No. 104 National Road, Yong-Tai-Wen Highway en Taizhou Airport, ook naast de luchthavens Wenzhou en Ningbo. Het duurt ongeveer drie uur om Hangzhou te bereiken met de auto, twee uur arriveert Wenzhou / Ningbo met de auto, drie uur om Shanghai te bereiken met de trein, ongeveer twee uur om Guangzhou te bereiken met het vliegtuig. Ook zijn we in de buurt van de zeehaven van Ningbo of Shanghai, wat handig is voor schimmelverzending. Op vijftien minuten van het treinstation van Taizhou staan we klaar om u op te halen als u onze hulp nodig hebt.


2. Specialisatie:

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vormen en maken van matrijzen op verschillende gebieden. Rond een jaar kunnen we meer dan honderd matrijzen produceren voor onze klanten. Ook als u onze kunststof mallen nodig heeft, hebben we machines die de producten voor u kunnen produceren. Door ons uw monster of tekening te geven, zullen we mallen voor u ontwerpen en maken.


3. Vermogen en ervaring:

Door geavanceerde CAE / CAD / CAM-software met geïmporteerde faciliteiten te introduceren, zal ons ontwerpteam alle mallen afwerken met de beste structuur, eenvoudig te bewerken en te repareren, kostenbesparend, om de maximale voordelen te behalen. Ook zorgt onze projectmanager voor de algehele verwerking van orderbevestiging tot levering en zelfs after-sales service. We kunnen elke vorm van schimmel produceren volgens uw vereisten. Door gebruik te maken van goed geaccepteerd staal van hoge kwaliteit, kunnen we de betrouwbare producten met standaardtechnieken produceren.


4. Service:

* Pre-service: wanneer we uw aanvraag ontvangen, zullen we de kosten berekenen en binnen 24 uur een offerteformulier voor u maken; Als u verwarring heeft, kunnen we online met u bespreken totdat alle punten overeenstemming bereiken.

* In dienst: biedt u wekelijks procesrapport met video of foto om de situatie van schimmels te tonen en de werktijd goed te regelen, om het project zo snel mogelijk af te ronden.

* Na verkoop-service: elke vraag die u heeft over matrijzen en productie, we zullen u antwoorden zodra we het weten, ook als u ons reserveonderdelen nodig heeft, kunnen wij u helpen.


5. Contact: glans

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

card-1_ 看图 王


Hot Tags: smc-helmvorm, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like