SMC Hydraulische persplaatvorm

SMC Hydraulische persplaatvorm

Aoxu Mold is een bedrijf voor compressie-gereedschappen met een hoog kwaliteitsniveau en biedt verschillende compressietools en oplossingen voor vele industrieën en klanten.
Praat nu

Productdetails

Van het beginnen met de hand om composietmateriaal te maken tot nu met het gebruik van een vormmachine om SMC composietmateriaal te maken, er is een groot verschil in werkefficiëntie. Moge je de onderstaande foto zien om de verschillen te bekijken:

tabel

Dus als u een project hebt voor het maken van producten met thermohardend composietmateriaal, heeft het ook SMC-mallen nodig. Neem contact op met Shine (e-mail: sales1@aoxumoulds.com of mobiel: +86 157 5766 8880 ) voor meer informatie over de persvorm van SMC.


SMC hydraulische persplaatvorm

1. Overzicht

Een vooraf gemaakt mengsel van gehakte versterkingen, harsen en vulstoffen wordt in een mal geplaatst en onder hoge hitte en druk uitgehard.

2. Grondstof

Plaatvormmassa (SMC) wordt samengesteld bij een bewerking weg van de pers. Een sterk geautomatiseerd proces van het combineren van gehakte vezel- en harsmatrices produceert een semi-plooibare plaat die later wordt gebruikt om een onderdeel te vormen.

3. Tooling

Vanwege de spanningen die worden veroorzaakt door persen met grote hoeveelheden, wordt meestal alleen P20-staal gebruikt om tweedelige mallen te maken. Aluminium en andere zachtere metalen worden gebruikt voor prototype-runs maar hebben een aanzienlijk kortere levensduur.

4. Afwerking

Door compressie gevormde onderdelen kunnen Klasse A-afwerkingen produceren voor decoratieve oppervlakken. Ze kunnen in de mal worden gegrond en kunnen worden klaargemaakt voor een aflakproces.

5. voordelen

Snelle cyclustijd; beste tolerantie in processuite; en kan een klasse A oppervlakteafwerking creëren

6. Beperkingen

Moge de prijs van gereedschap hoger zijn dan met de hand gemaakt.


Veelgestelde vragen bij het citeren van schimmels

1. Zijn er CAD-tekeningen en of voorbeelden van het onderdeel nodig bij het citeren?

Om een juiste offerte te kunnen maken, moet de molder weten wat u van hem vraagt. Gedetailleerde maattekeningen geven informatie over de grootte en complexiteit van het onderdeel. Een monster of prototype kan de molder helpen bepalen hoe het ontwerp voor fabricagemogelijkheden moet worden gemaximaliseerd.

2. Waarvoor dient het onderdeel? Zijn er chemische of milieukwesties waaraan het onderdeel zal worden blootgesteld?

De molder waarmee u werkt, moet de eindgebruikstoepassing van het onderdeel begrijpen. Deze uitleg helpt de fabrikant te bepalen hoe stevig het onderdeel moet zijn en wat de slijtage in de loop van de tijd zal zijn. De informatie die u verstrekt, helpt uw molder aanbevelingen te doen over de harsen en / of additieven die nodig zijn voor uw project.

SMC Hydraulic Pressing Plate Mould

3. Welke hoeveelheden kunststof spuitgiet zijn nodig?

Alle plastic vormen zijn niet hetzelfde. Als u geïnteresseerd bent in kleinere hoeveelheden of een kortere productierun, kan een aluminium mal de beste optie zijn. Als uw project gedurende een langere periode grote hoeveelheden vereist, dan is een geharde roestvrijstalen mal de beste keuze. De kosten vooraf van de laatste optie zijn veel groter; het betaalt echter zichzelf terug gedurende de levensduur van het hulpmiddel. Precisievormers met groot volume, zoals onze Aoxu-mal, zijn gespecialiseerd in bouwgereedschap dat alleen is gemaakt van gehard roestvrij staal.

4. Wat is de grootte en complexiteit van het onderdeel?

Hoewel veel plastic vormen worden gemaakt door persen, zijn er andere gietprocessen die kunnen worden gebruikt om een onderdeel te produceren. U kunt erover lezen in een gerelateerd artikel. In het kort, kleinere onderdelen die complexer zijn, zijn bij uitstek geschikt voor het gietproces. Grotere onderdelen kunnen worden vervaardigd met spuitgieten of persgieten. Zeer grote delen lenen zich voor rotatiegieten, terwijl holle objecten, zoals flessen, worden gemaakt met blaasvormen.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: smc hydraulische persplaat schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like