SMC Jet Ski-compressievorm

SMC Jet Ski-compressievorm

SMC Jet Ski-compressievorm
Praat nu

Productdetails

SMC Jet Ski-compressievorm


Thermohardende SMC

Overzicht

Een vooraf gemaakt mengsel van gehakte versterkingen, harsen en vulstoffen wordt in een mal geplaatst en onder hoge hitte en druk uitgehard.

Grondstof

Plaatvormmassa (SMC) wordt samengesteld bij een bewerking weg van de pers. Een sterk geautomatiseerd proces van het combineren van gehakte vezel- en harsmatrices produceert een semi-plooibare plaat die later wordt gebruikt om een onderdeel te vormen.

tooling graphic-compression2

Vanwege de spanningen die worden veroorzaakt door persen met grote hoeveelheden, wordt meestal alleen P20-staal gebruikt om tweedelige mallen te maken. Aluminium en andere zachtere metalen worden gebruikt voor prototype-runs maar hebben een aanzienlijk kortere levensduur.

finishing

Door compressie gevormde onderdelen kunnen Klasse A-afwerkingen produceren voor decoratieve oppervlakken. Ze kunnen in de mal worden gegrond en kunnen worden klaargemaakt voor een aflakproces.

Voordelen

 • Snelle cyclustijd

 • Beste toleranties in processuite

 • Kan een klasse A oppervlakteafwerking creëren

beperkingen

 • Hogere gereedschapskosten

 • Wapeningsopties beperkt tot gehakte vezel of gelokaliseerde wapening met materiaal met lage vloei.

SMC schimmel produceren

SMC-matrijsontwerp volgt vergelijkbare regels als voor elk ander productieproces met de kunststofindustrie. Maar voordat u een SMC-mal bouwt, moeten er bepaalde dingen worden overwogen. De eerste en belangrijkste is afschuifrand.

 • Mold krimp
  Er zijn twee krimp voor SMC-schimmel. Laag profiel klasse A onderdeel heeft een krimp van -0,05% tot 0%.

 • Temperatuur systeem
  SMC en BMC hebben een verwarmingskanaal nodig in plaats van koeling. De werktemperatuur van de vorm ligt gewoonlijk bij 140 graden tot 160 graden. Bij het ontwerpen van het temperatuursysteem is het belangrijk om de oppervlaktetemperatuur binnen zeer nauwe parameters te houden. Schimmel wordt gemakkelijker gevuld en produceert onderdelen met minder kromtrekken en een uniform uiterlijk van het oppervlak. De mal kan worden verwarmd door stoom of olie, of elektriciteit of zelfs water onder hoge druk.

 • vacuüm systeem
  Voor een beter uiterlijk van het onderdeel is vacuümondersteuning vereist. Neem voor meer informatie contact op met onze technicus

 • Productie SMC schimmel
  Productievormen moeten van de hoogste kwaliteit zijn en in staat zijn om consistent en economisch onderdelen te maken. Ningguang Mold helpt je dat te bereiken.


Over bedrijf

Aoxu Mold Technology is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van SMC, BMC, GMT-schimmel, hebben veel ervaring met het ontwerpen van schimmels en het bouwen van schimmels. We hebben een streng kwaliteitscontrolesysteem en een hoog rendement werkteam, hebben vele soorten hydraulische pers en olietemperatuurregelaar om te maken zeker dat de compressievormproef en onderdelenproductie goed verlopen. we zijn zeer professioneel in het maken van SMC-, BMC-, GMT-matrijzen.

Onze klant komt uit meer dan 25 landen over de hele wereld. Meestal komen uit Europa, Noord-Amerika, Oceanië. We gaan naar het buitenland bijwonen van internationale tentoonstelling en het verkennen van onze wereldwijde markt. We worden constant door de klant uitgenodigd om hun fabriek te bezoeken, om te zien hoe ze onze mallen bedienen.

Alleen als we een beter begrip hebben van de behoefte van de klant, kunnen we een betere en aangepaste service bieden.

Voortreffelijk vakmanschap behouden maakt ons werk perfect. Elke inspanning die we vandaag leveren, verbetert morgen de toekomst van Aoxu Company.

Ons CNC-bewerkingsgebied was volledig actief voor frezen, boren, contoursnijden, kotteren, 5-assig contourfrezen en elektrisch persen (EDM). De complexiteit van ons SMC-compressiegereedschap werd aangetoond door de hoofdkofferbak, spatborden, binnenkoffer, deur- en bumpervormen die we voor P-20-staal hebben gemaakt en met SPI-gereedschapsoppervlakte zijn afgewerkt voor de gelakte onderdelen, allemaal met een gereedschapstolerantie van ± 0.003 ". Deze stukken voor de motor- / vrijetijdsindustrie werden grondig getest, van inspectie van het eerste stuk tot het testen van de functionaliteit.

We zijn trots op onze CNC-bewerkingsmogelijkheden, waardoor we dit complexe, op maat gemaakte staalvormgereedschapproject konden uitvoeren. Neem voor meer informatie over dit project of om te weten te komen hoe ons bedrijf u kan helpen rechtstreeks contact op met Snider Molding Company.

Neem contact op

2Hot Tags: smc jetski compressievorm, smc compressievorm, jetski schimmel

Onderzoek

You Might Also Like