SMC Link-compressievorm

SMC Link-compressievorm

SMC Link-compressievorm
Praat nu

Productdetails

SMC Link-compressievorm


Mold specificaties

Matrijzen worden vervaardigd van hoogwaardig staal en met uithardende HRC 48-52.

Beryllium bronsze toegepast in de pons en holte om de koeling efficiënter te maken.

Matrijzen werden ontworpen voor volautomatische productie, off-tool onderdelen.

1. Mouldbase

Standaardisatie Gebruik, waar mogelijk, metrische normen zoals LKM voor alle matrijscomponenten. (inclusief geleidebussen, geleidepen, uitwerppen enzovoort.)

2. Moudbase-oppervlakteveredeling 20190415142005
Alle platen moeten worden geverfd met autolak blauw of groen om te beschermen tegen de corrosie.
3. Kernen en holtes
De kernen, holle ruimtes en inzetstukken van roestvrij staal, gehard en getemperd tot 45-48 HRC.
Oppervlakteafwerking: Spiegel Afwerking-Diamant Gepolijst.

4. Kernwigblokken

Te vervaardigen uit lokale staal- en warmtebehandeling P20 door gasnitrering.
Wigblokken moeten zich in diepe zakken bevinden om beweging te voorkomen.
5. Staalhardheid in het algemeen
Het is een goede gewoonte en noodzakelijk om een verschil van meerdere punten HRC-hardheid tussen te hebben
glijdende stalen matrijsdelen om oprapen tussen de stalen onderdelen te voorkomen. Bijvoorbeeld elke P20 kernglijbaan
of slijtplaten moeten gasnitride zijn.

Omschrijving van SMC (Sheet Moulding Compounds)

Het Sheet Molding Compounds (SMC) -proces is een van de populaire procestechnologie voor vezelversterkte polymeren. Het is een soort van pers-stroom-vormende techniek - om het halffabrikaat vlakke SMC-vel onder warmte en druk in de vorm te persen. Het SMC-vel is continu opgebouwd uit korte vezels (20 -50 mm) of eindloze-vezelmatten geïmpregneerd met een gevuld harssysteem. Nadat het "SMC-vel" is afgewerkt, wordt het enkele dagen bewaard, zodat ze de voldoende consistentie.

De SMC-sheet wordt ruwweg gesneden tot de geometrische vorm (rond, vierkant, enzovoort) afhankelijk van de vorm van de structuren (met betrekking tot het gewicht van het voltooide onderdeel - niet het volume!). Om de SMC-sheet in een verwarmde vorm zal het niet uitgeharde matrixsysteem zijn viscositeit verliezen. Het systeem stroomt om de volledige vorm onder de druk te vullen. Tegelijkertijd begint het uithardingsproces en wordt het uitgeharde deel na korte tijd uit de vorm gehaald en getrimd voor de uiteindelijke vorm. Deze procestechnologie kan worden gebruikt voor massaproductie (auto-industrie).

Het malproces

Het persgietproces kent vier hoofdfasen:

De mal opladen met SMC . Een vel bladvormmassa wordt op de verwarmde vrouwelijke vorm geplaatst.

De mal sluiten . De verwarmde mannelijke zijde van de mal (de plug) is gesloten, waardoor de plaatvormmassa in de vormholten wordt gedwongen. Warmte uit de vorm verzacht de plaatvormende samenstelling aanvankelijk zodat deze zeer nauwkeurig in elk deel van de vorm stroomt, waarna deze de verbinding uithardt.

De verbinding uitharden . De mal blijft gesloten totdat de warmte uit de mal uithardt en de verbinding hardt, gewoonlijk binnen ongeveer 2 - 3 minuten.

Het product uitwerpen . Wanneer de SMC voldoende is uitgehard en uitgehard, wordt het uit kunststof gevormde product uit de vorm geworpen.

Procedure van SMC-proces

Mold behandeling

1. Het materiaal van vormen zal van uw vereisten op producten en totale hoeveelheid worden afhankelijk. Meestal gebruiken we staal P20, 718, 2311, 2344, etc.

2. Het oppervlak van de kern en de holte met verchromen kan de levensduur van de matrijs en de oppervlakteglans van producten verlengen.

Glasvezelplaat

1. We hebben onze eigen complete productielijn voor glasvezel vel, van grondstof, inclusief glasvezel mat, hars en andere vulstoffen.

2.We hebben materiaalingenieurs, die de materiële componenten volgens uw gedetailleerde verzoeken zoals sterkte, brandweerstandsclassificatie, kleur etc. kunnen aanpassen.

Matrijzenpersen

1. we hebben een compressie machine van 60 ton tot 2000 ton, die ons in staat stellen om items te produceren met een maximale geprojecteerde oppervlakte 4 vierkante meter

2. volgens producten, zullen we aanpassen werkdruk, werktemperatuur, stollen tijd voor de machine.

Oppervlakte behandeling

1. Snijd de bramen af en polijst het oppervlak. Schilderen is beschikbaar als u een geverfd oppervlak nodig heeft

2. Speciale fittingen worden gebruikt om de vervorming die wordt veroorzaakt door de lossingshoek, indien nodig, te corrigeren.

Packaging

Elk stuk wordt omwikkeld met luchtbelpapier en vervolgens verpakt in kartonnen dozen of multiplex planken.

smc 包装

SMC gemeenschappelijk probleem &. Oplossingen

HTB1CdBGbinrK1Rjy1Xcq6yeDVXan_.webp.jpg

FAQ

Q1: wat apparatuur heb je voor SMC proces?
A: Bezittend 60ton aan 2000ton hydraulische compressiemachines, kunnen wij de punten met maximum projectiegebied 4 vierkante meters produceren.
Q2: Wat is het voordeel van uw SMC-producten?
A: Bezittend volledige lopende band van glasvezelblad, vorm aan afgewerkte producten, maakt ons kosten besparen en kosteneffectieve producten voor u verstrekken.
Q3: Waarom zijn de matrijskosten van het SMC-proces zo hoog?
A: In vergelijking met het hand lay-up proces, zijn de matrijskosten van het SMC-proces erg hoog omdat de matrijzen met gecompliceerde structuren zijn, die op de hoogbelaste compressiemachines worden gebruikt om de producten te maken. Maar dit kan worden terugbetaald door de veel lagere eenheidsprijzen. De vormprijzen variëren afhankelijk van het materiaal P20, 718, 2311, 2344, dat wordt bepaald op basis van uw aanvraag voor de levensduur van de matrijs.
V4: Op welke markt hebt u uw producten geëxporteerd?
A: Frankrijk, India, Rusland, Spanje, Zwitserland, de VS, enz. De producten worden toegepast als autodelen, motorfietsdelen, bouwdelen, openbare faciliteiten (zoals telefooncel), mariene delen, industriële machinedelen, huishoudendelen, enz. Dit maakt ons goed op de hoogte van het verzoek van deze markt en dit product.
Vraag 5: In welk proces bent u gespecialiseerd?
A: Wij zijn goed in SMC (Sheet molding Compression) mal en spuitgietmatrijzen
Q6: welk proces is geschikt voor mijn producten?
A: Stuur alstublieft uw productgegevens naar ons op en onze ingenieur zal voor u evalueren op basis van uw jaarlijkse hoeveelheid, productstructuur, uw gedetailleerd verzoek, enz.

Neem contact met ons op

2

Problemen en oplossingen
Hot Tags: smc link compressie schimmel

Onderzoek

You Might Also Like