SMC Putdekselvorm

SMC Putdekselvorm

SMC Putdekselvorm, compressievormmaker in China.
Praat nu

Productdetails

SMC Putdekselvorm


Glasvezelproducten (compressiegegoten onderdeel)

Glasvezelproducten kunnen, indien correct vervaardigd door persgieten, vele voordelen bieden, waaronder duurzaamheid en uitstekende weerstand tegen extreme temperaturen en zoute of vochtige omstandigheden. Misschien is het grootste voordeel van compressiegegoten onderdelen voor de constructie van autopanelen dat ze zeer gemakkelijk te repareren zijn. Hier hebben we meer voordelen van glasvezelproducten vermeld.

1.Ecnomical

Door Aoxu te kiezen als uw leverancier van persgietproducten, bespaart u op kosten. We hebben het volste voordeel van onze interne matrijsontwikkeling en constructiemogelijkheden om de gereedschapskosten, gietprecisie en productiecycli te beheersen.

Jarenlang heeft Aoxu samengewerkt met vele vooraanstaande leveranciers in China om ervoor te zorgen dat we alleen de beste grondstof krijgen tegen de laagst mogelijke prijs. Daarom kunnen we de productiekosten verlagen en meer besparingen doorgeven aan klanten.

2.Time-Saving

Door betrokken te zijn bij elke stap van de productie van glasvezelproducten, van het ontwikkelen van unieke compressievormen tot compressiegieten van glasvezelonderdelen, zijn we in staat de cyclustijd te beheersen. Andere fabrikanten sturen hun gereedschapstaken misschien uit, maar wij niet. Bij Aoxu kunnen we spoedopdrachten uitvoeren, evenals kleine en grote bestellingen.

3. betrouwbaar bedrijf

Aoxu is een gereedschap- en matrijzenmaker met een strenge werkethiek. Het is onze missie om excellentie in kwaliteit te bieden, zodat onze tevreden klanten onze diensten opnieuw zullen gebruiken. Dat is op zichzelf het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

4. premium materiaal

We gebruiken hoogwaardige glasvezelgebaseerde kunststoffen om geperste vormdelen te maken, inclusief SMC- en BMC-materialen.


Wat kan Aoxu voor u doen?

Met jarenlange ervaring in het bedienen van de op glasvezel gebaseerde compressievormenindustrie, zijn we in staat compressievormen te ontwerpen, ontwikkelen en bouwen voor uw productie in kleine en grote volumes. We bieden technische ondersteuning voor nieuwe startende bedrijven in de sector matrijzengereedschappen en bevelen enkele van de beste leveranciers aan voor hydraulische persen, SMC-glasvezel en BMC-glasvezel.

Bij Aoxu Mold Technology is het onze missie om uw compressievorming in bedrijf te houden. Zelfs als u geen interne vormmogelijkheid heeft, kunnen we compressievormen ontwikkelen en uitvoeren om uw gewenste glasvezelcomponenten te produceren.


Aoxu compressie schimmel Basics

T8EUAXNHJ2_LGU3F3CB0) DH

Staalkwaliteit: P20, 718, S136, 1.2311, 1.2344, NAK80, S50C, enz.

Componenten: matrijsholte, matrijskern, geleidepennen, uitwerppennen en matrijsverwarmingssysteem, enz.

Verwarmingsmethode: thermische olieverwarming, patroonverwarming (elektriciteit).


Schimmel inspectie &. proces

1

Als de mal niet goed is of als het probleem met het gietproces defecte gegoten onderdelen oplevert, kunnen klanten de kosten niet betalen en wij ook niet. Dat is de reden waarom kwaliteitsinspectie zo belangrijk voor ons is en ons helpt problemen te identificeren voordat het te laat is.

Bij complexe matrijsgereedschap- en onderdeelontwerpen is het moeilijk om metingen te doen met gewone handinstrumenten. Aoxu Mold Technology koopt geavanceerde inspectie-instrumenten en testprogramma's om de nauwkeurigheid en kwaliteit van de matrijs te waarborgen. Ons vakkundig opgeleide kwaliteitsinspectieteam is bekwaam in het overhandigen van deze machines om elk vormgereedschap te testen en uit te proberen, zodat klanten erop kunnen vertrouwen dat ze kwaliteitsgereedschap ontvangen.


Reverse engineering

Voor klanten die geen matrijsontwerptekeningen verstrekken, meten we de afmetingen van het gevormde onderdeel dat door klanten wordt geleverd en nemen we het onderdeelontwerp in reverse-engineering. Door CAD, CAM en CAE te gebruiken, kunnen we een computermodel van de mal maken.


Voordelen van SMC-compressievorming

1. Compressiegieten is een kosteneffectief proces voor gemiddelde precisie. Het proces is geschikt voor het gieten van glasvezelversterkingen en het produceren van zeer grote componenten met een treksterkte van meer dan 250ibs.

2. Op fiberglas gebaseerde composieten zoals SMC kunnen in de matrijsholte worden achtergelaten terwijl een optimale vezeloriëntatie wordt bereikt. Het resultaat is een hoge stijfheid en sterkte in een enkele vezelrichting. Het proces is niet beperkt tot waar de vormpoort zich bevindt.

3. Verschillende materialen kunnen aan de holte worden toegevoegd voor verbeterde componentsterkte, waaronder matten van glasvezel en uni-diectional glas.

4.Een zeer economisch proces voor de productie van kleine volumes (minder dan 1.000 eenheden). Productie met een groot volume is ook mogelijk met compressievormen met meerdere holten.


Neem contact op

2Hot Tags: smc putdeksel schimmel, smc schimmel, putdeksel schimmel

Onderzoek

You Might Also Like