SMC-mal voor douchebak

SMC-mal voor douchebak

SMC Mold For Shower Base 10 jaar focus, export naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Europa, Afrika.
Praat nu

Productdetails

SMC-mal voor douchebak


Post-Processing& ;. Schimmelreinigingsmethode

1. Nabewerking van producten

De vormkrimp van SMC-vormmassa is erg klein en de kromming van het product als gevolg van krimp is niet ernstig. Bij sommige producten kan het bovenstaande fenomeen worden voorkomen door het in een oven te plaatsen voor langzame afkoeling.

2. Afwerking van producten

Aangezien SMC-gegoten producten vaak enkele flitsers hebben, moeten ze worden verwijderd. De dikte van de flitser moet worden beperkt tot een bereik van 0. 1 mm. Als de dikte van de flits te groot is. niet alleen zal het moeilijk te verwijderen zijn, maar ook het materiaalafval zal te groot zijn en de materiaalkosten van Jiangyin SMC zullen ook aanzienlijk worden verhoogd. Als de tijd het toelaat, kan de operator gereedschap gebruiken om de flitser en gaten in het product te reinigen in het interval tussen het sluiten van de mal en het uitharden. Kleine producten worden meestal gereinigd met een roller edger.

3. Reiniging van de mal

Nadat het product naar buiten is gekomen, moet de mal zorgvuldig worden schoongemaakt. Ten eerste moet al het vuil, zoals SMC-vuil en bramen die in de mal achterblijven, worden opgeruimd, vooral de materialen die in de openingen in het gewrichtsoppervlak van de vormholte zijn doorgedrongen, moeten volledig worden verwijderd. En het kan het openen en sluiten van de mal en uitlaat beïnvloeden.

Over het algemeen worden perslucht, borstels en koperen non-ferro gereedschappen gebruikt om de mal te reinigen. Het voordeel van SMC composiet materails is dat het oppervlak van de vormholte tijdens het reinigen niet wordt beschadigd. Nadat de mal is gereinigd, kan een bepaalde hoeveelheid lossingsmiddel op de plaatsen worden aangebracht waar de kans op kleverige schimmel bestaat, en vervolgens zorgvuldig controleren of er andere vreemde voorwerpen in de vormholte zijn. Nadat het bovenstaande werk is voltooid, kan het volgende proces worden ingevoerd.


Kwaliteitsverzekering

Details QC

Om te blijven verbeteren, organiseren we regelmatig trainingen over 'lessen die we hebben geleerd van kwaliteitsgebreken'.

Het Aoxu Quality Control-team controleert elk productieproces strikt.

Inspectie van binnenkomende grondstoffen met een schuifmaat, micrometer en durometer.

Visuele inspectie en maatmeting van gereedschappen op elke stap van het productieproces met behulp van CMM-meetmachine met visuele inspectie.

Inspectie van water, elektriciteit, olie en lucht tijdens montage van gereedschap. Verificatietesten na gereedschapsassemblage, alle matrijzen worden getest met een droogloop van 2000 cycli en worden gedemonteerd en volledig gecontroleerd voor levering.


Neem contact met ons op

2


Hot Tags: smc-mal voor douchebak, smc-mal, douchevorm

Onderzoek

You Might Also Like