SMC-onderdeel passend compressievorm

SMC-onderdeel passend compressievorm

SMC-onderdeel passend compressievorm
Praat nu

Productdetails

SMC-onderdeel passend compressievorm

20190423110317

Mold Processing Detail Tijdsschema
Bereid gietstaal voor
CNC verspanen
Precisie CNC-bewerking
Boren
Polijsten / Carving
Montage en montage
T1 mould test
5 dagen
10 dagen
5 dagen
5 dagen
3-5 dagen
5 dagen
2 dagen

Sheet Molding Compound (SMC)

SMC-harsmatten worden vervaardigd uit een vezel / harsverbinding met hoge viscositeit. De viscositeit van de vezel / hars-verbinding neemt af tijdens verdere verwerking in de gesloten vorm onder warmte en druk (ongeveer 70 bar). Dientengevolge stroomt de thermohardende hars die de isotroop gedispergeerde versterkende vezels bevat in de gesloten vorm, waar het hardt.

Vormontwerp

Compressiematrijzen zijn ontworpen met behulp van de nieuwste CAD / CAM-technologie. Onze engineeringafdeling maakt gebruik van UG 6.0 en ProE wildfire, evenals SolidWorks en AutoCAD om aan uw behoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in SMC-, BMC-, GRP-matrijs- en vormprocessen. Compressiematrijsafmetingen zijn aangepast om persen te passen die kunnen oplopen tot een klemkracht van 3000 ton, die kan worden verwarmd tot stoom, elektrisch, olie en platen. Schimmelvacuümsystemen kunnen worden toegevoegd om de oppervlaktekwaliteit van cosmetische onderdelen te verbeteren. De harseigenschappen van thermohardende vormen omvatten een starre deelstructuur, diëlektrische eigenschappen en hoge temperatuurstabiliteit. Volledige projectmanagementondersteuning wordt geboden door prototyping, massaproductie-lancering en levenscyclusvolging voor betrouwbaarheid en onderhoudbaarheid.

Smc Mould wordt meestal ontworpen met hydraulische cilinders met stroomomleiders voor de uitwerpzijde. Om alle cilinders eenstemmig in beweging te houden, voegen we de compensatiecilinder toe. Veel van de gereedschappen zijn gepolijst tot diamantafwerking en getextureerd voorafgaand aan verchromen. We passen de snijkanten van het gereedschap in onze olie-verwarmingsmachine warm aan of voorzien in differentiaalverhoudingen van de kernholte per klantspecificatie voorafgaand aan hardverchromen. De kern van de gereedschappen heeft meestal zelflozende bubblers voor snelle en uniforme warmte tot aan giettemperaturen. De gereedschappen worden ofwel machinaal bewerkt van hoog hard P-20, warmtebehandeld H-13, 1,2343 of thermisch behandeld S-7,8407 om de langste levensduur mogelijk te maken.

Mold Flow

SMC-materialen bieden de ontwerper uitzonderlijke flexibiliteit: een ontwerp op basis van vormbare SMC kan bijvoorbeeld een zeer complex, multifunctioneel onderdeel produceren

De eerste fase in het ontwerpproces is het maken van een computerondersteund ontwerp (CAD), met behulp van numerieke modellering zoals eindige elementenanalyse (FEM). Om een nauwkeurig en representatief ontwerpmodel te creëren, is goede kennis van het gedrag en de capaciteiten van de materialen nodig. SMC-eigenschappen zijn bekend, waardoor het een gunstige keuze voor ontwerpers is. Met de mechanische eigenschappen kan een ontwerper een CAD-model maken en de mechanische betrouwbaarheid met behulp van FEA simuleren en kan het ontwerp indien nodig opnieuw ontwerpen. We hebben het voorbeeld van een bumperbundel van een virtuele auto gebruikt om dit proces te illustreren. Het CAD-model wordt overgebracht in een maasvormige structuur, die bestaat uit driedimensionale geometrische elementen en de basis vormt voor de stromingssimulatie. Elk element bezit specifieke fysieke eigenschappen die gekoppeld zijn. Het diagram toont het resultaat van de stromingssimulatie van de bumperbalk. In het blauwe gebied wordt de SMC in de mal geplaatst en geeft, met simulatie van het vulproces, de tijdevolutie van het stromingsfront tijdens het vulproces weer. 'Stromingsimulatie voorspelt holtevullingsgedrag' de toepassing van vormdruk begint te stromen . De rode kleur geeft het stromingsfront aan dat de randen van de holte bereikt. De belangrijkste resultaten die worden verkregen via de flowsimulatie, zijn ten eerste de vultijd en ten tweede of de holte volledig is gevuld en of er laslijnen zijn, waar het materiaal samenkomt. Laslijnen moeten worden vermeden, vooral op zichtbare delen.

De stromingssimulatie (hieronder) toont ook belangrijk de vezeloriëntatie binnen het onderdeel. In termen van mechanisch gedrag is een juiste vezeloriëntatie essentieel, omdat de vezels de belastingen en spanningen dragen. In een succesvol SMC-onderdeel moet het ontwerp de vezels in staat stellen langs de belastingsrichting te stromen - dus het ontwerp moet de juiste stromingseigenschappen bevatten.

Naast fabricage ontwikkelt en produceert AOXU SMC-materiaal en biedt het meer dan 100 eigen materiaalformules aan. Onze standaard SMC kan ontwikkeltijd voorkomen of verminderen, wat zich vertaalt in kostenbesparingen. In andere gevallen kan een aangepaste formule de grotere kostenbesparing opleveren door gewichtsreductie, kortere cyclustijd of ontwerpefficiëntie. Hoe dan ook - ons toegewijde SMC-laboratorium staat voor u klaar.

Onze service

1. Uw vraag met betrekking tot onze producten of prijzen zal worden beantwoord in 24 uur.
2. Ervaren personeel om al uw vragen te beantwoorden influent Engels.
3. Distributorship wordt aangeboden voor uw unieke desigh.
4. Bescherming van uw verkoopgebied, ideeën van ontwerp en al uw privé-informatie.

Verpakking &. Levering

Details van de verpakking: matrijs verpakt door houten kist
Leveringsgegevens: Over het algemeen schimmel shippment door zee, maar kleine schimmel kan ook worden door de lucht op verzoek van de klant.

2
Hot Tags: SMC-onderdeel passend compressievorm

Onderzoek

You Might Also Like