SMC Persvorm voor zwaar autopedaal

SMC Persvorm voor zwaar autopedaal

Scherpe prijs Continuïteitsservice en -ondersteuning Gediversifieerde rijke ervaren geschoolde werknemers Aangepaste R & D programma coördinatie Toepassingsexpertise
Praat nu

Productdetails

SMC Persvorm voor zwaar autopedaal

Matrijsspecificaties

Schimmelnaam:Zware autopedaalvorm

Deel Materiaal: SMC

Toepassing: Vrachtwagen


Desctiption van SMC

Het Sheet Molding Compounds(SMC)-proces is een van de populaire procestechnologie voor vezelversterkte polymeren. Het is een soort pers-flow-vormtechniek-om de halfafgewerkte platte SMC-Plaat onder hitte en druk in de mal te drukken. De SMC-plaat is continu opgebouwd uit korte vezels (20 -50 mm) of eindeloze vezelmatten geïmpregneerd met een gevuld harssysteem. Nadat de "SMC-Sheet" klaar is, wordt deze enkele dagen bewaard, zodat ze de juiste consistentie kunnen bereiken.

De SMC-plaat zal ruwweg worden gesneden aan de geometrische vorm (rond, vierkant en ga zo maar door) volgens de vorm van de structuren (met betrekking tot het gewicht van het afgewerkte deel - niet het volume!). Om de SMC-plaat in een verwarmde mal te plaatsen, zal het ongezeerde matrixsysteem zijn viscositeit laten vallen. Het systeem zal stromen om de volledige mal onder de druk te vullen. Tegelijkertijd begint het uithardingsproces en wordt het uitgeharde deel na korte tijd gedemouleerd en bijgesneden voor de uiteindelijke vorm. Deze procestechnologie kan worden gebruikt voor massaproductie.


Vergelijking van SMC en FRP Mould

Zowel SMC als FRP matrijzen zijn op hars gebaseerde composieten, maar er zijn nog veel verschillen.

De samenstelling van de materialen is anders en de prijs is anders: SMC grondstoffen zijn meer dan twee keer zo duur als FRP.

Het gietproces is anders: SMC maakt gebruik van grote hydraulische machines en metalen mallen, en wordt onderworpen aan hoge temperatuur en hoge druk eenmalige hete druk uitharden. Het traditionele FRP-proces maakt gebruik van houtmallen, die worden geproduceerd door kunstmatige handpasta en natuurlijk gedroogd en gedemolded.

De kwaliteit van de producten is anders: SMC producten zijn gemaakt van materialen van het oppervlak tot de achterkant. Ze worden gevormd door hoge temperatuur en hoge druk warmte uitharding, met een hoge dichtheid, hoge sterkte en kwaliteit.

SMC kwaliteit is betrouwbaar; en FRP producten zijn verdeeld in gel jas, glasvezel doek, houten boord en andere lagen, gevormd door de hand lay-up proces, beïnvloed door de kwaliteit van de werknemers en het weer, de kwaliteit is instabiel.


SMC Persmaltrij produceren

SMC matrijsontwerp volgt vergelijkbare regels als voor elk ander productieproces met de kunststofindustrie. Voordat u een SMC-mal bouwt, moeten bepaalde dingen in overweging worden genomen:

De eerste en belangrijkste is schuifrand.

1.Mold krimp

Er zijn twee krimp voor SMC schimmel. Low profile klasse Een deel heeft een krimp van -0,05% tot 0%.

2.Temperatuursysteem

SMC heeft een verwarmingskanaal nodig in plaats van koeling. De werktemperatuur van de mal is meestal op 140 graden tot 160 graden. Bij het ontwerpen van het temperatuursysteem is het belangrijk om de oppervlaktetemperatuur binnen zeer nauwe parameters te houden. Schimmel zal gemakkelijker vullen en produceren onderdelen met minder warpage, en uniforme oppervlakte uiterlijk. De mal kan worden verwarmd door stoom, of olie, of elektriciteit of zelfs hoge druk water.

3.vacuümsysteem

Om een betere uitstraling van een deel te bereiken zal vacuüm hulp nodig.


Pakket voor laatste stuk

Ons principe: veilig en economisch

Verpakking: 1.Air bubble verpakking

2.Multiplex Krat of schapverpakking

3.Kartonnen verpakking

Wij kiezen voor een zuinige verpakking op voorwaarde dat er geen schade zal zijn tijdens het transport.

Verzending: We zijn erg blij om de vrachtkosten informatie voor u te krijgen als we expediteurs die zijn samengewerkt voor een lange tijd.

8


Waarom Chosse Us

1) 13 jaar ervaring in glasvezel product handel, hebben goede kennis over proces, kwaliteitscontrole, aanvraag op verschillende producten, klaar om internationale service voor u aan te bieden.

2) Complete productielijn van glasvezel plaat tot matrijs en afgewerkte producten, die een betere kwaliteitscontrole houdt en zal ook kosten besparen voor je.

3) Hydraulische persmachines met een capaciteit van 60 tot 2000 ton, waarmee we producten kunnen maken met een maximaal geprojecteerde oppervlakte van 4 vierkante meter, zodat we aan uw verschillende grootteeisen kunnen voldoen.

4) 150 km afstand van Shanghai Port, die de levertijd verkort en vrachtkosten voor u bespaart.


SMC-materiaal opslaan

SMC Materiaal is niet hetzelfde als gemeenschappelijke plastic materiaal kan worden opgeslagen voor een lange tijd.

De belangrijkste grondstof bestaat uit gehakte glasvezels, onverzadigde polyester harsen, vulstoffen, uithardingsmiddelen, en diverse additieven die volledig worden gemengd met een groep van prepregs.

Het SMC-materiaal is verpakt in een composiet filmtas en verpakt in een doos. Het SMC-materiaalpakket moet een verpakkingsmateriaal zijn dat vervluchtiging van styreen voorkomt. PE composiet film zakken worden over het algemeen gebruikt. Pas tijdens het transport op voor zware druk, hitte en schade aan de verpakking. Tijdens het gebruik moet niet alleen worden gezorgd voor het tijdelijk verpakken van de composietfilmzak, vooral in de zomer, als het materiaal lange tijd wordt blootgesteld, kan de doorstroming van het materiaal worden verminderd en kan het product worden beïnvloed. De SMC wordt het best opgeslagen in een droog magazijn met een temperatuur onder de 25oC en beschermd tegen licht. De opslagtemperatuur is hoog en de relatieve opslagperiode wordt verkort. Integendeel, de opslagtemperatuur is laag en de relatieve opslagperiode zal toenemen. In het bijzonder, bepaalde kleuren, meestal zwarte kleur, zijn gevoelig voor temperatuur. Onder hoge temperaturen is de opslagperiode kort en instabiel. De zwarte SMC ondergaat een gel-uithardingsreactie bij omgevingstemperatuur, waardoor het materiaal uithard. Ik kan niet op het lijstwerk drukken. Het is de kortste bewaarperiode in alle kleurmaterialen. Daarom is het noodzakelijk om voorzichtig te zijn met de opslag van zwarte SMC, en het is raadzaam om de principes van first-in, first-out en op hoeveelheid gebaseerde orders te volgen. Als de opslagomstandigheden van SMC-materialen goed zijn, is de houdbaarheid ook meer dan een half jaar (met uitzondering van bepaalde kleurmaterialen). Over het algemeen bedraagt de opslagperiode van SMC-materialen ongeveer drie maanden.

Als het materiaal de houdbaarheid overschrijdt, kan het nog steeds worden gebruikt na het passeren van de herinspectie. De opslagperiode van SMC is gerelateerd aan de materiaalopslagomstandigheden, maar ook gerelateerd aan de materiaalformulering, de kwaliteit van de grondstoffen, het type uithardingsmiddel, de kleur van het materiaal en andere factoren.


FAQ

Q1: Welke apparatuur heb je voor SMC proces?

A: De details van de apparatuur zijn 60ton*3, 200ton*3, 315ton*4, 630ton*3, 800ton*1, 2000ton*1

Q2: Wat is het voordeel van uw SMC-producten?

A: Het bezit van complete productielijn van glasvezel plaat, matrijs tot eindproducten, maakt ons kosten besparen en bieden kosteneffectieve producten voor u.

Q3: Waarom zijn de matrijskosten van het SMC-proces zo hoog?

A: In vergelijking met hand lay-up proces, de matrijskosten van SMC proces is zeer hoog, omdat de mallen zijn met ingewikkelde structuren, die worden gebruikt op de hoge belasting compressie machines om de producten te maken. Maar dit kan worden terugbetaald door de veel lagere prijzen per eenheid. De matrijsprijzen variëren afhankelijk van het verschillende materiaal 45#, 60#, Chrome 40, P20 of 718, die op uw verzoek worden bepaald over de matrijsleven.

Q4: Naar welke markt heeft u uw producten geëxporteerd?

A: Europa, Noord &. Zuid-Amerika, Australië. De producten worden toegepast als auto-onderdelen, motoronderdelen, bouwdelen, openbare voorzieningen (zoals telefooncel), maritieme onderdelen, industriële machine-onderdelen, huishoudelijke onderdelen, enz. Dit maakt ons goed op de hoogte van het verzoek van deze markt en product.

Q5: In welk proces bent u gespecialiseerd?

A: We zijn goed in SMC (Sheet moulding Compression), hand lay up en RTM proces

Q6: Welk proces is geschikt voor mijn producten?

A: Stuur uw productgegevens naar ons en onze ingenieur zal voor u evalueren, op basis van uw jaarlijkse hoeveelheid, productstructuur, uw gedetailleerde aanvraag, enz.

Q7: Hoe ver is uw fabriek van de luchthaven?

Het is ongeveer 100 km van Shanghai Pudong International Airport naar onze fabriek. Wij zijn van harte welkom om ons te bezoeken voor het kennen van onze mogelijkheden en onze productielijnen.


Neem contact met ons op

2

Hot Tags: smc persvorm voor zwaar autopedaal, SMC-mal, zware autopedaalvorm

Onderzoek

You Might Also Like