SMC douchebakvorm

SMC douchebakvorm

SMC douchebakvorm
Praat nu

Productdetails

SMC douchebakvorm


De voordelen van SMC douchebakken

 • Bewaar de GVK-bakken in bulk met weinig angst voor beschadiging.

 • De bakken zijn duurzaam en zullen niet breken of barsten of barsten.

 • Je kunt dit product laten vallen zonder dat het verbrijzelt.

 • De laden zullen niet kromtrekken, buigen of lekken.

 • Het geavanceerde materiaal is gebruikt om zijn vorm, stijfheid en sterkte te behouden.

 • De sterkte is hoger dan bij een conventionele koud gegoten bak.

 • Vanwege de gebruikte geavanceerde composieten kunnen verbindingen niet te strak worden aangetrokken; waardoor de lade niet te vast komt te zitten.

 • Met slechts 10,5 kg gewicht kan één persoon de lade gemakkelijk aan (voldoet aan de gezondheids- en veiligheidsverplichtingen).

 • Omdat er overal één kleur is, kunnen krassen worden weggevaagd.

 • Leeftijd getest onder laboratoriumomstandigheden.

Voordelen van SMC

Bovendien zijn productartikelen gemaakt van SMC:

 • Extreem duurzaam.

 • Hoge slagvast.

 • Heb een goede buigsterkte.

 • Sterk samendrukkend.

Dit materiaal wordt overal in de elektrische industrie gebruikt. Zijn eigenschappen voor isolatie door zijn eigenschappen van elektrische weerstand, in combinatie met zijn antistatische eigenschappen en zijn algehele geleidbaarheid, maken het een ideaal materiaal. Deze verbinding is perfect voor de constructie van zeer gespecialiseerde elektrische behuizingsproducten, evenals meer gebruikelijke items zoals meterkasten .

Een oxu produceert bijvoorbeeld artikelen voor de transport- en auto-industrie. Voor deze sector produceren we zowel gespecialiseerde onderdelen als grotere, meer prominente artikelen zoals op maat gemaakte zetels voor treinwagons. Met betrekking tot veiligheid heeft de verbinding zowel lage rook- als lage toxiciteitskenmerken en is zeer chemisch resistent. De afgewerkte producten worden geleverd in elke kleurspecificatie die onze klanten nodig hebben, omdat de SMC-formulering kleurpigmenteerbaar is. Het is ook zeer geschikt voor post-productie schilderen, omdat de compound een laag profiel en lage krimpkwaliteiten heeft, waardoor het een ideale oppervlaktekwaliteit heeft voor het aanbrengen van een toplaag. Deze elementen maken dit materiaal samen tot een toonaangevende keuze voor een scala aan producten in alle facetten van de industrie.

De uitdagingen om SMC douchebakken te produceren

Het technische team van Tricel moest een douchebak ontwerpen en ontwikkelen die er het beste in zijn klasse uitziet, terwijl hij ook de vereiste structurele sterkte en mechanische eigenschappen heeft om de praktische toepassing te maximaliseren.


Het materiaal dat wordt gebruikt om SMC douchebakken te vervaardigen

Het materiaal dat wordt gebruikt om de douchebakken te produceren is hoogwaardige Sheet Mold Compound (SMC), die verbazingwekkend sterk is en tegelijkertijd licht in gewicht blijft. Bovendien is het materiaal niet hygroscopisch, niet corrosief en bij uitstek geschikt voor esthetisch aantrekkelijke douchebakken. Deze fantastische eigenschappen maakten SMC tot de beste materiaalkeuze voor de vervaardiging van het assortiment douchebakken.

SMC is een modern composietmateriaal dat wordt gebruikt in het productieproces bij Tricel om zijn innovatieve producten te produceren. Aoxu Mold Technology heeft een zeer gewilde expertise in het vervaardigen van op maat gemaakte producten voor toonaangevende bedrijven zoals Rolls Royce, Opel, Dell en British Aerospace onder vele anderen.

Stap voor stap stadia van de productie

1. productontwerp als per maat en specificaties.

2. grondstof selectie om te voldoen aan de specificatie en eisen.

3.Mould ontwerp en ontwikkeling om grootschalige productie aan te passen.

4. Voorbereiding voor productie en kwaliteitscontrole cyclus.

5. Training van werknemers en operators.

6. Fabricage en strikte kwaliteitscontrole controles van de afgewerkte producten.

Voortdurende ontwikkeling

Het algehele ontwerp van de SMC douchebak zelf heeft tijdens de evolutie veel veranderingen ondergaan om ervoor te zorgen dat deze voortdurend geschikt is voor het doel en een esthetisch aangename afwerking behoudt. Het is essentieel om dit te bereiken met behoud van alle voordelen van zijn sterkte, duurzaamheid en lichtgewicht attributen. Zodra de vereiste ontwerpstructuur is voltooid, wordt het spuitgietgereedschap geproduceerd. Onderzoek en ontwikkeling hebben de beste methode gevonden om dit type bak in een hoog volume te persen. Het eerste matrijsgereedschap duurde zes weken om te produceren, waarna deze hete vormpersen werden ingesteld om het product snel, efficiënt en vooral kosteneffectief te produceren. Na de introductie heeft het product een zeer sterke marktpositie en is het een eerste keuze onder kopers.


Persen-shower traysABS-Douche-Tray-A5300


Het eindresultaat

Als klantgerichte organisatie heeft Aoxu met succes SMC-douchebakken geleverd aan klanten over de hele wereld. Deze douchebakken zijn de beste in hun klasse en zijn erg populair vanwege hun extreme taaiheid en laag gewicht ontwerp. .

Als u op zoek bent naar vergelijkbare SMC-douchebakken, productietool voor douchebakken of vergelijkbare GRP-producten of behuizingen, neem dan vandaag nog contact met ons op en neem contact op met een van onze technische experts. Ons team van specialisten staat klaar om uw vereisten te bespreken en om u te helpen de exacte productoplossing te krijgen die u nodig hebt.


Neem contact op

Als u meer informatie wenst, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Aoxu blijft volledig tot uw beschikking.

2

Hot Tags: smc douchebakvorm, smc vorm, douchebakvorm

Onderzoek

You Might Also Like