SMC Shower Waterproof Tray Compression Moulding

SMC Shower Waterproof Tray Compression Moulding

Veel sanitaire onderdelen worden tegenwoordig geproduceerd door SMC-materiaal, gebruikt u nog plastic of keramiek?
Praat nu

Productdetails

Wij voorzien de sanitairbranche van kunststof vormdelen en kunststof behuizingen. Sanitaire producten hebben de volgende eisen:

* Weerstand tegen reinigingsmiddelen

* Weerstand tegen water

* zowel qua ontwerpvrijheid als qua oppervlakte-afwerking, etc.

Deze kunststof onderdelen worden als eigen producten verkocht via gespecialiseerde retailers.

Tegenwoordig worden veel onderdelen geproduceerd door SMC-materiaal.

Hier stellen we u deSMC Shower Waterproof Tray Compression Moulding


Wat is SMC (plaatvormmassa)?

Sheet molding compound (SMC) is een combinatie van gehakte glasstrengen en gevuld polyesterhars in de vorm van een plaat. De verwerking van SMC door middel van compressie of spuitgieten produceert carrosserie- of structurele auto-onderdelen en elektrische of elektronische machinebehuizingen in grote industriële volumes. Het proces wordt ook gebruikt voor andere producten zoals sanitair (baden) en stadsmeubilair (stadion- en bioscoopstoelen). De pre-preg bevat alle componenten die nodig zijn om het laatste onderdeel (hars, versteviging, vulmiddel, katalysator, lowProfileadditives, etc.) in een kneedbare en niet-kleverige plaat te vormen.

SMC pre-preg is gemaakt van gehakte glasstrengen die zijn ingeklemd tussen twee lagen film, waarop de harspasta al is aangebracht. De pre-preg gaat door een verdichtingssysteem dat zorgt voor een volledige impregnering van de streng voordat deze op rollen wordt gewikkeld. Deze worden een paar dagen bewaard voordat ze worden gevormd om de Prepegto te laten indikken tot een vormbare viscositeit.

Kenmerken van SMC-materiaal:

* hoge sterkte - structurele componenten met uitstekende sterktewaarden voor maximale prestaties in lichtgewicht automobielconstructies

* functioneel - complexe geometrieën en functionele integratie direct ondersteund op de component

* volautomatisch - volledig geautomatiseerde productiecellen van de pre-prag tot het afgewerkte, pasklare onderdeel

* overschilderbaar - door het gebruik van in-mould coating kunnen oppervlakken van klasse A-kwaliteit optimaal worden voorbereid om stroomafwaarts te schilderen


SMC vormpersmachine

China Composite Moulding Press SMC Hydraulic Press - China Composite  Compression Moulding Press, SMC Hydraulic Press

Kenmerken:

* H-framestructuur wordt gekenmerkt door een compact ontwerp, goede stijfheid en hoge precisie.

* Keur het integratiesysteem van de cartridge-klep goed dat wordt gekenmerkt door weinig impact, betrouwbare beweging, weinig lekkage en een lange levensduur; Geniet van automatisch smeersysteem voor geleiderails.

* Mechanisch-elektrisch-hydraulische integratiebeveiligingen kunnen voldoen aan de CE-veiligheidsnormen.

* Specificaties zoals druk en slag (slag) zijn eenvoudig aan te passen op het aanraakscherm volgens de productiebehoeften.

Opties:

waterkoeler, luchtkoeler, geforceerde koelmachine, apparaat voor snel wisselen van matrijzen, bovenste uitwerper, onderste uitwerper, automatische cyclussmering, rechts / links langzame cilinders voor het openen van de mal, met GG-amp voor het trekken van de vormkern; oliecircuit uitwerpen, onderste bewegende steun, matrijswisselwagen, matrijsverwarming GG-amp; koelsysteem

Toepassingen:

De compressiegietpers is speciaal ontworpen voor de composietproductie-industrie, zoals het vormen van SMC / BMC / DMC / FRP.


De standaard olietemperatuurmachine

image

Kenmerken:

* Temperatuurnauwkeurigheid ± 1 ℃ (optionele nauwkeurigheid ± 0,2 ℃)

* Volledig veiligheidsbescherming en foutdiagnosesysteem

* Elektrische componenten hebben de voorkeur boven internationale eerstelijns merken

* De pijpleiding is geselecteerd uit de nationale norm GB-3087

* De elektrische verwarming keurt geïmporteerde verwarmingsklep goed

* De circulerende oliebult garandeert een stabiel gebruik

Boutique accessoires:

Siemens PLC-programmamodule; siemens hoge temperatuur circulatiepomp; geïmporteerde pijpleiding accessoires; Duitsland geïmporteerde elektrische componenten; Zweden geïmporteerde verwarmingsklep; SPECK magnetische pomp; Italië geïmporteerde buisleidingen; geïmporteerde merk elektrische componenten

Toepassingsindustrie:

composietgieten, spuitgieten, rollen, hete plaat, textieldruk, chemische reactoren, enz.

Schematisch diagram:

QQ图片20200915105604


Als u hulp nodig heeft bij het kopen van een persmachine of temperatuurregelingsmachine, dan helpen wij u graag verder.


SMC-vormingsprocedure

Het basisproces van de SMC-vormprocedure is om een ​​bepaalde hoeveelheid voorbewerkte vormmassa op de matrijs te plaatsen, hoge druk op de compound uit te oefenen en deze de holte van de matrijs te laten vullen. Bij een vooraf bepaalde temperatuur zal de vormmassa stollen in de matrijsholte, en het SMC-product kan uit de matrijs worden gehaald en men kan het eindproduct krijgen met de nodige aanvullende bewerkingen. De specifieke stappen zijn als volgt:

1. Snijden

De vorm en grootte van het vel worden bepaald door de structurele vorm van het product, de toevoerpositie, het stroompad en vervolgens kan men het monster snijmateriaal maken. De vorm van het vel is meestal vierkant of rond; de grootte is ongeveer 40% -80% van het geprojecteerde oppervlak van het productoppervlak. Om vervuiling door onzuiverheden van buitenaf te voorkomen, wordt de bovenste en onderste film van de plaatvormmassa voor het toevoeren afgescheurd.

2. Wegen

Bevestig de voerhoeveelheid

3. Reiniging van de vormen

De mallen moeten grondig worden gereinigd voordat ze worden geperst en geverfd met een losmiddel; het vormlosmiddel moet vóór het voeren gelijkmatig worden afgeveegd met schoon gaas om te voorkomen dat het uiterlijk van het product wordt aangetast; de nieuwe mallen moeten voor gebruik worden ontvet

4. Materiaal plaatsen

De positie en methode van het SMC-materiaal hebben een directe invloed op het uiterlijk, de sterkte en de richtingskarakteristiek van het product. Onder normale omstandigheden bevindt de positie van het materiaal zich in het midden van de matrijsholte. Voor asymmetrische gecompliceerde producten moet de invoerpositie garanderen dat de materiaalstromen de uiteinden van elke matrijsholte bereiken. De methode voor het plaatsen van materiaal zou gunstig moeten zijn voor het ventileren. Wanneer een meerlaagse vellen elkaar overlappen, is het beter om het materiaal als een pagode te plaatsen met de onderkant groter dan de bovenkant. Bovendien zou het beter zijn als de materiaalblokken tegelijkertijd op de matrijs worden geplaatst, anders zullen er interne porositeit en lasgebieden zijn, wat zal resulteren in een vermindering van de sterkte.

5. Drukken

De persmachine zal snel naar beneden gaan wanneer de materiaalblokken de matrijsholte binnenkomen. Wanneer de bovenste en onderste mallen in elkaar passen, moet de benodigde vormdruk langzaam worden uitgeoefend. Nadat het materiaal is gestold, is het vormen van het product voltooid. Tijdens het vormproces moet men de verschillende parameters van het vormproces selecteren en de werkomstandigheden redelijk drukken.

6. Ontvormen

De uithardingstijd (of houdtijd) van SMC onder de giettemperatuur is gerelateerd aan de eigenschappen en het uithardingssysteem, de giettemperatuur, de dikte van de productkleuren, enzovoort.

7. Uitnemen van het gevormde product

8. Controle

Controleer of het product gebreken vertoont en of het' s gekwalificeerd is.

9. Verwerking: secundaire verwerking

10. Afgewerkte producten

Video die u het proces laat zien:


De belangrijkste is de SMC-mal, als u de SMC-mallen nodig heeft, neem dan contact op met Shine

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

202001061412588260475

Hot Tags: smc douche waterdicht dienblad compressievorming, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like